Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
OPLEIDINGSCOACHES | UNLP

OPLEIDINGSCOACHES

Ieder seizoen vinden er nieuwe opleidingen bij UNLP plaats. Van NLP Practitioner, NLP Trainersopleiding, Familieopstelling Basisopleiding tot specialistische trainingen met internationale experts.

Voor iedere training zoeken wij opleidingscoaches die de trainers en deelnemers begeleiden op inhoudelijk en logistiek vlak. 


Wat kun je verwachten als opleidingscoach?
Veel opleidingscoaches lopen mee in een opleiding omdat zij een bijdrage willen leveren in de groei van anderen. Ze hebben zelf ervaren hoe waardevol de opleiding én hun coaches waren en willen deze bijdrage nu ook aan anderen geven.

Tegelijkertijd is het een enorme leer-mogelijkheid die je jezelf geeft. De meerwaarde van opleidingscoach zijn is dat je de opleidingsstof opnieuw voorbij ziet en hoort komen vanuit een andere positie, je kunt jouw vaardigheden als NLP'er oefenen én vergroten en je NLP-netwerk uitbreiden. 

Je begeleidt zowel actief als passief deelnemers tijdens oefeningen, mentorgesprekken en feedback-momenten. Hierin word je zelf ook gecoacht. Iedere dag heb je meerdere overlegmomenten met de trainers over waarom de stof op een bepaalde wijze wordt gebracht, hoe technieken precies in elkaar zitten én hoe jij het zelf doet als opleidingscoach. 


Welke opleiding kun je coachen?
De kwaliteit van een opleiding is belangrijk. Vandaar dat niet iedereen elke opleiding kan coachen. Dit is afhankelijk van welke opleiding jij zelf hebt gevolgd:

Afgeronde NLP Practitioner: NLP in 1 dag
Afgeronde NLP Master Practitioner: NLP Practitioner-opleiding
Afgeronde NLP Coach IANLP: Van NLP Practitioner tot NLP Coach IANLP
Afgeronde NLP Trainersopleiding: Van NLP Practitioner tot NLP Trainersopleiding
Afgeronde Familieopstellingen opleiding: Alle Familieopstellingen-opleidingen

Coachen van workshops: Als je zelf de training hebt gevolgd (zoals Timeline Therapy, Hypnose of Systemic Ritual) is het mogelijk om als begeleider mee te doen met deze trainingen. 

Wat zijn de taken van een opleidingscoach naast het begeleiden van de deelnemers?
Naast het begeleiden en mentoren van de deelnemers zorg je ervoor dat de opleiding op alle vlakken soepel verloopt. Dat het de deelnemers aan niets ontbreekt. Hierin word je ondersteund door het UNLP-team. Je moet denken aan logistieke zaken als koffie & thee,  trainingsruimtes, lounge en toiletten netjes houden, vuilnis wegbrengen naar de container, stoelen klaarzetten, opleidingsmappen klaar maken. Ook administratieve zaken als de presentielijst bijhouden, doelen-gesprekken met deelnemers uitwerken en communiceren met het secretariaat komen erbij kijken. Uiteraard verdeel je de taken netjes met de andere opleidingscoaches. Voor een volledige taakomschrijving (bovenstaande is overigens al behoorlijk complete lijst) kun je altijd ons secretariaat raadplegen: info@unlp.nl

Moet ik als opleidingscoach een deelnemersbijdrage betalen?
Je krijgt veel contactmomenten met en supervisie van de trainers én je ziet de nieuwste ontwikkelingen binnen de opleidingsstof terug. Hiervoor hoef je echter géén deelnemersbijdrage te betalen. Wij zien het echt als win/win-mogelijkheid. Je leert, groeit en ontwikkelt tijdens iedere opleiding, de deelnemers hebben enthousiaste coaches en de trainers hebben een goed team om op terug te vallen. FUNCTIEPROFIEL

Functie: Opleidingscoach
Bijdrage: Je hoeft niets te betalen voor een coach-positie, het is op vrijwillige basis
Werkplek: Locatie waar de training plaats vindt
Vereiste: 

 1. Je hebt jouw opleiding bij UNLP gevolgd én succesvol afgerond
 2. Je kunt alle dagen van de opleiding aanwezig zijn
 3. Je kunt aanwezig zijn tijdens de introducerende kick-off meeting voor coaches in Amsterdam


               


CONTACTGEGEVENS

Voor meer informatie over meelopen als opleidingscoach kun je contact opnemen met ons secretariaat. Geïnteresseerd geworden? Stuur dan jouw motivatie wáárom je mee wilt doen als opleidingscoach naar info@unlp.nl. Geef in deze email ook aan in welke opleidingen je geïnteresseerd bent.

Zorg er altijd voor dat je je tenminste 2 maanden voor aanvang van een opleiding opgeeft. Na het lezen van de motivaties en de ervaringen wordt het team voor de opleiding gekozen.