Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
Vincent van der Burg | UNLP

Vincent van der Burg

Vincent van der Burg

Mindfulness, NLP Trainer

020 - 261 07 07
info@unlp.nl

Vincent van der Burg

Vincent A.M. van der Burg (Woerden, 18 juni 1975) is internationaal gecertificeerd NLP trainer, Master Coach Trainer, ontwikkelaar en auteur in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), geaccrediteerd via de wereldwijde American Board of NLP (ABNLP) en de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP). Vincent is vanaf zijn 15e jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling, groei en psychologie. Het eerste boek wat hij las op zijn huidige vakgebied, nu zo’n 20 jaar geleden,  was “Je Ongekende Vermogen” van Anthony Robbins. Na zijn middelbare school is hij Economie gaan studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan de prestigieuze London School of Ecnomics (LSE). Zijn specialisatie was op het vakgebied van “behavioral economics” en economische psychologie waarin het onbewuste en veelal irrationele menselijk gedrag centraal staat. Daarna heeft hij psychologie gestudeerd en is hij gepromoveerd in de psychologie aan de Amerikaanse Institute of Transpersonal Psychology (ITP). Zijn proefschrift rondde hij af in 2014 en schreef hij over de eigenschappen van hoog ontwikkelde mindsets en de invloed daarvan op het denken, doen en voelen.

Sinds de jaren 90 heeft Vincent talloze opleidingen, seminars en coaching gevolgd op het gebied NLP, humanistische/klinische/sociale psychologie, persoonlijke ontwikkeling en groei. Hij is opgeleid door en heeft getraind met autoriteiten als Richard BandlerRobert DiltsAnthony Robbins en Paul McKenna. Vincent heeft inmiddels vele mensen geholpen in het succesvol bereiken van doelstellingen en het helpen oplossen van de meest uiteenlopende problemen. Met zijn partner Marcel Meijlink heeft hij het instituut UNLP opgericht en geeft hij trainingen op het gebied van NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Familie-opstellingen, NLP Hypnose en NLP Master Coaching. Vincent verzorgt trainingen zowel in-company als trainingen op vaste trainingslocaties in o.a. Amsterdam en Drenthe. Naast doorlopende training en coaching is Vincent op dit moment vooral bezig met het opleiden van NLP trainers, het verzorgen van de NLP Master Coach opleiding en het schrijven van artikelen en boeken op het gebied van NLP en psychologie.


September 2018 is het nieuwste boek van Vincent uitgekomen: Het Boek voor Coaches. Een geweldig leuk boek voor iedereen die met mensen werkt. In Het Boek voor Coaches neemt dr. Vincent van der Burg je mee, voorbij conventionele vaardigheden als luisteren, vragen stellen en SMART doelen opstellen. Door de talloze praktijkvoorbeelden, verhalen, oefeningen en technieken is dit boek direct te gebruiken in de dagelijkse praktijk en onmisbaar voor iedere professional. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel. 

Het boek voor coacheshet boek voor coaches

5 ultieme NLP-technieken voor persoonlijke ontwikkeling

NLP is wereldwijd (h)erkend als een verzameling van krachtige instrumenten voor snelle verandering en persoonlijk succes.  Het wordt volop ingezet door sporters en op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Lees meer

9 manieren om betere gesprekken te hebben

Heb jij ook wel eens iemand ontvriend op Facebook, omdat zij of hij iets kwetsends had gezegd over bijvoorbeeld cultuur, politiek, religie of zelfs eten? 

En zeg eens eerlijk,… ontwijk jij ook wel eens ten minste één persoon omdat je die liever niet wilt spreken?

Lees meer

Krachtige doelstellingen voor het creëren van een gelukkig leven

Doelen stellen is een absolute must voor mensen die succes willen, doelen willen behalen en blijvend geluk willen creëren in hun leven. Zonder duidelijke doelen krijgt je in leven geen richting en weet je niet waar je bent of wilt zijn.

Lees meer

Gelukkig leven: 30 tips voor een mooi en gelukkig leven!

Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, hoeveel geld je op je bankrekening hebt, wat je burgerlijke staat is of wat je in het leven doet. We willen allemaal gelukkig en succesvol in ons leven zijn.

Lees meer

NLP en Mindfulness: verschillen en overeenkomsten

Al vanaf het moment dat we worden geboren, ervaren we onze eerste ingrijpende gebeurtenis: geboorte. Freud noemde dit het zogeheten “Geboortetrauma”.

Lees meer

Wat is Mindfulness? Het is Meditatie Light

Mindfulness is populair bij een breed publiek. Je kunt moderne tijdschriften niet openslaan, of je komt het woord tegen. Niet voor niets, want de voordelen zijn eindeloos. 

Lees meer

Hoe maak ik een moodboard?

Een moodboard zorgt ervoor dat je je onderbewuste een duidelijke richting geeft om je doelen gemakkelijk en snel te bereiken.  Zonder dat je dit zelf bewust in de gaten hebt. Je zet als het ware al je onbewuste pionnen van je schaakspel de goede richting uit waardoor je doel in zicht komt en het bereiken ervan onvermijdelijk wordt. 

Lees meer

3 tips voor succesvol doelen stellen en bereiken (voorbij de SMART methode)

95% van je succes wordt bepaald door je vaardigheid om doelen te stellen en te bereiken. Lees hier de 3 tips om je doelen te bereiken door gebruik te maken van het onbewuste deel van je brein. 

Lees meer

In trance raken: wist je dat je dat zelf direct kunt doen?

Trance is een woord dat veelal extreme reacties bij mensen oproept. De hypnotiseur die zijn slachtoffer een aap laat nadoen of doet denken dat het publiek naakt is...

Lees meer

Wat je wilt weten over Neuro Linguistisch Programmeren

De voordelen om bekend te raken met de kennis en vaardigheden van NLP zijn talrijk. Zo wordt NLP gebruikt om persoonlijke thema’s aan te pakken zoals angst om contact aan te gaan, weinig zelfvertrouwen, presentatie-angst, boosheid of schaamte.

Lees meer

Transpersoonlijke NLP

In dit artikel legt Dr. Vincent van der Burg de roots en essenties van Transpersoonlijke Psychologie uit en vertaalt deze naar NLP.

Lees meer

NLP Master Coach: de 16 eigenschappen van een TOPCOACH

Als psycholoog zijnde weet ik hoe belangrijk het is om als coach een gedegen achtergrond te hebben, zodat je jouw client op de juiste wijze kunt begeleiden. Enige kennis en inzicht in het menselijk brein is mijns inziens dan ook een must!

Lees meer