Sylvia de Vries

Sylvia de Vries

NLP trainer

020 - 261 07 07
info@unlp.nl

Sylvia de Vries

Sylvia is na haar studie Nederlands zich gaan specialiseren in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Sylvia is Internationaal Gecertificeerd NLP Trainer, opgeleid door onder andere de grondlegger van NLP, Dr. John Grinder, alsmede Carmen Bostic St. Clair en Michael Carrol. Na haar NLP basisopleidingen is Sylvia een van de eerste binnen Nederland die de hoogste NLP coachingsgraad heeft behaald: NLP Master Coach en heeft ze als coach ruime ervaring opgedaan in de begeleiding van clienten op het niveau van vaardigheden, identiteit en missie.

Met een prachtig kasteel in de Franse Bourgogne had zij haar eigen locatie waarin ze talloze traingen en workshops verzorgde in onder andere het werk van o.a. Byron Katie en Louise Hay. Inmiddels is ze al geruime tijd actief als NLP trainer en verzorgt ze binnen UNLP opleidingen als de NLP (Master) PractitionerJohn Grinder’s New Code NLP en Time Line Therapy. Haar gevoel voor humor, professionaliteit en deskundigheid maken haar tot een buitengewoon effectieve trainer en coach. Specialisatie: NLP practitioner, Time Line Therapy en New Code NLP.

New Code NLP: De kracht van het onbewuste

New Code NLP is een methode binnen NLP, om snel en blijvend in je kracht te komen én te blijven. New Code NLP is ontwikkeld door John Grinder, een van de grondleggers van NLP.

Lees meer

Toveren met tijdlijnen

Een tijdlijn is een (denkbeeldige) lijn, die alle gebeurtenissen uit iemands leven in chronologische volgorde met elkaar verbindt. Herinneringen uit het verleden én toekomstige doelen en dromen.

Lees meer