Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
Svagito Liebermeister | UNLP

Svagito Liebermeister

Svagito Liebermeister

Trainer Familieopstellingen

Svagito Liebermeister

Svagito Liebermeister is een trainer en therapeut van ongekend niveau. Hij heeft een unieke benadering van Familieopstellingen die zijn oorsprong heeft in meditatie. Met zijn integriteit, directe manier van werken en zijn vermogen tot vlijmscherp observeren creëert Svagito een sfeer van vertrouwen, veiligheid en transformatie. Svagito is psycholoog en opgeleid aan de Universiteit van München. Hij heeft meer dan 30 jaar praktisch ervaring als therapeut en begeleider van groepen. Hij heeft honderden mensen opgeleid in het werken met mensen.

Svagito was meerdere jaren verantwoordelijk voor de Osho Therapie Training in het Osho International Meditation Resort in Prune, India. Hij is auteur en heeft o.a. “Roots of Love” en “Zen Way of Working” geschreven. Svagito is actief in Europa, Azië en Centraal Amerika. Voor meer informatie, zie: www.family-constellation.net

Het is een unieke mogelijkheid om met iemand te werken met zoveel aanwezigheid en ervaring. Deze basic training is dan ook geschikt voor iedereen die met mensen werkt. Enige ervaring met Familieopstelling is wel gewenst en aan te raden. De voertaal tijdens de trainingen van Svagito zijn engels.