Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
Mirjam Draijer | UNLP

Mirjam Draijer

NLP Trainer

020-2610707
mirjam@unlp.nl

Mirjam Draijer

Na opgeleid te zijn tot gedragsspecialist (Master SEN) en jaren gewerkt te hebben in het Speciaal Onderwijs als leerkracht en coach, is Mirjam haar passie voor gedrag en persoonlijke ontwikkeling als trainer en coach gaan delen met leerkrachten en teams. Inmiddels geeft zij vele trainingen binnen en buiten het onderwijs. Met de methodieken NLP, oplossingsgericht werken, TA en systemisch werk weet Mirjam cursisten te laten ontdekken en ervaren op welke (onbewuste) gebieden zij kunnen groeien zodat ze nog meer vanuit hun passie en missie kunnen leven. Tijdens inspirerende trainingen weet zij deelnemers te verbinden met hun kern, missie en hun drijfveren waardoor persoonlijke groei en ontwikkeling plaatsvindt.

Mirjam is internationaal gecertificeerd NLP-trainer. Sinds 2010 is zij als coach en trainer actief. Haar trainingen kernmerken zich door humor, gedrevenheid, passie, eigenheid en verbinding.  

Binnen UNLP verzorgt Mirjam NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleidingen. Ook is zij één van de hoofdtrainers van de training NLP voor Jongeren