Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
Marcel Meijlink | UNLP

Marcel Meijlink

Marcel Meijlink

NLP Trainer

020 - 261 0707
info@unlp.nl

Marcel Meijlink

Marcel is Internationaal gecertificeerd NLP trainer, opgeleid door onder andere de grondlegger van NLP, Dr. John Grinder alsmede Bauke de Boer (NL), Jaap Hollander (NL), Anthony Robbins (USA), Carmen Bostic St. Clair (USA), Michael Carrol (UK) Anneke Durlinger (NL) en Lucas Derks (NL). Na zijn studie vrijetijdskunde aan de Hogeschool van Rotterdam heeft hij uiteenlopende managementfuncties bekleed bij ondermeer Vendex KBB (o.a Hema) en concrete ervaring opgedaan als leidinggevende, mentor en adviseur.

Marcel heeft inmiddels talloze mensen succesvol begeleid in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, op individueel, team- en organisatieniveau. Marcel is als trainer vooral actief in de NLP practitioner opleidingen, NLP Master Practitioner en NLP Master Coach opleiding. Daarnaast begeleidt hij NLP Master Coaches en NLP-trainers in opleiding. Marcel heeft meer dan 10 jaar ervaring als NLP coach en NLP trainer. Samen met Vincent van der Burg is Marcel oprichter van UNLP.

SLIM subsidie om NLP te leren in jouw organisatie

De SLIM-subsidie is een nieuw initiatief van onze overheid om medewerkers in het MKB blijvend te laten ontwikkelen. Een leven lang leren en ontwikkelen is hier van kracht. Zodat medewerkers kunnen groeien in hun werk én datgene doen wat bij ze past! 

Lees meer

Zelfvertrouwen leren, hoe doe je dat?

“Sukkel!” “Waardeloos ben je!” “Dat gaat je nooit lukken!” “Jij bent gewoon niet zo goed als die ander!” Wat zou er met je zelfvertrouwen gebeuren als een belangrijk iemand dit tegen je zou zeggen? Bijvoorbeeld je moeder of vader, een goede vriend of vriendin of je favoriete leraar, trainer of hulpverlener? Precies! Op zijn minst zal er aan je zelfvertrouwen worden geknaagd en waarschijnlijk zal je voor minstens de komende dag(en) behoorlijk in de war zijn...

Lees meer