Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
Liesbeth van Zuiden | UNLP

Liesbeth van Zuiden

NLP Trainer

liesbeth@unlp.nl

Liesbeth van Zuiden

Nadat zij jaren als fysiotherapeut heeft gewerkt en in het buitenland heeft gewoond, heeft Liesbeth verschillende functies verzorgd voor stichting War Child. Mensen met elkaar in verbinding brengen is één van haar belangrijke kwaliteiten. 

Inmiddels is Liesbeth alweer jaren hoofdtrainer van verschillende NLP opleidingen. Methodieken waar zij graag mee werkt zijn NLP, systemisch werken, traumawerk en oplossingsgericht werk. 

Vanuit al deze kennis heeft Liesbeth, samen met o.a. Alex Vaassen, in 2017 het boek  "Innerlijke Kracht, hoe motiveer ik mijzelf en anderen?" geschreven. 

Haar betrokkenheid, inlevingsvermogen en zorgvuldigheid geven Liesbeth de gereedschappen om haar kennis en ruime levenservaring uit te dragen en anderen te laten ontdekken en te laten ervaren, dat zijzelf het beste weten wat goed voor hen is.

Dat doet zij in trainingen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling en tijdens één op één coaching met enthousiasme, humor en positieve energie. Daarbij gaat ze de ‘schaduwkant’ niet uit de weg. In contact zijn met de polariteiten van het leven, is een belangrijk onderdeel van het werk dat zij doet. In haar oude vak, als fysiotherapeut, bracht zij mensen meer van buitenaf in beweging, nu als trainer/coach, doet ze dat veel meer van binnenuit. Enkele kenmerken van Liesbeth zijn: liefde, vertrouwen en zachtheid, zonder daarbij de kracht te verliezen.

Liesbeth verzorgt binnen UNLP de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en de NLP Coach IANLP opleiding