Greetje Komdeur

Greetje Komdeur

NLP trainer, Trainer Familieopstellingen

020 - 261 07 07
info@unlp.nl

Greetje Komdeur

Greetje Komdeur is als NLP  trainer gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling, (spiritueel) bewustzijn en systemisch werk. Ze verzorgt lezingen, workshops en opleidingen op het gebied van communicatie, mentale en fysieke veerkracht, omgaan met agressie, samenwerking en teambuilding. Daarnaast begeleidt ze cliënten bij een persoonlijk en/of professioneel ontwikkelingstraject, of bij herstel en re-integratie. Greetje is gecertificeerd NLP Master Coach en NLP familieopsteller. Ze is opgeleid door onder andere de mede-grondlegger van NLP, Dr. John Grinder en Carmen Bostic St. Clair en de grondlegger van familieopstellingen Bert Hellinger. Greetje weet anderen op bijzondere en verrassende wijze te inspireren met haar talent om mensen te laten groeien naar hun persoonlijke missie.

5 tips die je helpen om optimaal te genieten van de Kerstdagen

De periode van Kerst en Oud & Nieuw is voor veel mensen een tijd van bezinning en reflectie. We kijken terug op wat er in dit jaar allemaal gebeurd is in ons leven en we kijken alvast vooruit naar onze doelen voor het komende jaar. Kerst staat voor warmte en gezelligheid. Maar Kerst kan ook verplichtingen en stress met zich meebrengen. Hoe zorg je ervoor dat Kerst leuk blijft? We geven je een 5 tips die je helpen om optimaal te genieten van de Kerstdagen!

Lees meer

De magie van een familieopstelling

Stilte, verwondering, verzoening … een ervaring met een familieopstelling maakt veel los. Het is een indrukwekkend proces, waarvan de resultaten krachtig kunnen doorwerken in iemands dagelijkse leven.

Lees meer

Relatiecoaching: hoe zorgt een opstelling voor balans

Het uitgangspunt voor geluk in relaties lijkt zonneklaar: ‘liefde’ is daarop het antwoord. Maar hoe vaak is er in het begin sprake van ‘liefde’? En is de liefde weer verdwenen? De relatie verdiept zich niet, maar komt vroeg of laat tot een einde.

Lees meer

Familieopstellingen: het onzichtbare wordt zichtbaar

Veel mensen hebben de ervaring dat ze ondanks intens werken aan zichzelf steeds weer dezelfde problemen tegenkomen. Patronen in ons leven ontstaan niet zomaar of toevallig.

Lees meer

Familieopstellingen, bewust worden van onbewuste processen

Een familieopstelling kent vele varianten, maten en soorten. Een typische, “klassieke” familieopstelling vindt plaats via een open inschrijving: iedereen kan zich aanmelden om mee te doen.

Lees meer

Familieopstelling zorgt voor inzicht in onbewuste processen

Laatst ontmoette ik Ankie, 42 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ze vertelde mij dat ze als kind systematisch was mishandeld door haar oudste broer. Op emotioneel en lichamelijk niveau.

Lees meer

Tweede Dag NLP Opleiding: Practitioner

Na twee weken van speculatie over hoe de volgende les eruit gaat zien, is het eindelijk zover. De tweede dag van de opleiding NLP Practitioner, is aangekomen.

Lees meer

Familieopstellingen, hoe zijn ze ontstaan?

Familieopstellingen zijn geïntroduceerd door Bert Hellinger. Hij werd in 1925 in Duitsland geboren. Hellinger studeerde filosofie, theologie en pedagogiek.

Lees meer