Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
Alex Vaassen | UNLP

Alex Vaassen

NLP Trainer

alex@unlp.nl

Alex Vaassen

Met zijn 25 jarige ervaring als oefentherapeut Mensendieck, (top)sport coach, leidinggevende en docent gebruikt Alex sinds 2006 zijn kennis en ervaring als NLP trainer/coach om mensen vanuit hun hart, van binnen uit in beweging te krijgen. Hij leeft en werkt vanuit zijn belangrijkste waarden : Magic Moments, Liefde, Dankbaarheid, Aanwezigheid, en Gezondheid.  

Al sinds 2008 is Alex internationaal gecertificeerd NLP trainer. Opgeleid door John Overdurf (USA), René Kuiper en Helma de Goede (Master NLP trainers NTI NLP) Met methodieken als NLP, systemisch werk, oplossingsgericht werk en motiverende gespreksvoering heeft hij inmiddels meer dan duizend cursisten en tientallen groepen weten te verbinden aan hun belangrijkste drijfveren, zodat er gegarandeerd gedragsverandering tot stand is gekomen. In zijn boek "Innerlijke Kracht, hoe motiveer ik mijzelf en anderen” komt zijn visie en werkwijze goed tot uiting. 

In september 2016 werd hij gecertificeerd tot NLP Master Trainer vanwege zijn bijdrage aan de verdere ontwikkeling van NLP in het algemeen en aan NLP voor jongeren en sporters in het bijzonder. 

Alex verzorgt binnen UNLP de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en de NLP Trainersopleiding. Ook is hij de vaste trainer voor de MAN-training en NLP voor Jongeren