Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
Het team | UNLP

Het team

 • NLP Trainers
 • Mindfulness Trainers
 • Trainer Familieopstellingen
 • Overige trainers
 • Student-support
 • Studieadviseur
 • Marketing

Marcel Meijlink

NLP Trainer

Marcel is Internationaal gecertificeerd NLP trainer, opgeleid door onder andere de grondlegger van NLP, Dr. John Grinder alsmede Anthony Robbins (USA), Michael Carrol (UK) Anneke Durlinger (NL). Marcel heeft meer dan 10 jaar ervaring als NLP coach en NLP trainer en heeft inmiddels talloze mensen succesvol begeleid in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Samen met Vincent van der Burg is Marcel oprichter van UNLP.

Profiel bekijken

Vincent van der Burg

Mindfulness, NLP Trainer

Vincent is inspirerend, passievol en provocatief. Oprichter van UNLP. Vanaf zijn 15e jaar bezig met NLP en uitgegroeid tot een deskundige op het gebied van o.a. NLP en mindfulness. Zijn passie is het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe trends op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vincent is NLP ontwikkelaar, auteur en trainer. 

Profiel bekijken

Marieke Stoffer

Secretariaat / studieadviseur

Marieke is behulpzaam, betrokken en hardwerkend. Samen met haar man André en dochter Sem wonen ze in Haarlem. Haar passie is het in contact zijn met deelnemers en het beantwoorden van allerhande vragen. Ze is verantwoordelijk voor het UNLP secretariaat en student support.

Profiel bekijken

Bart Verbunt

NLP Trainer

Positiviteit, humor en oprechte interesse voor de ander zijn sleutelwoorden die passen bij Bart. Met zijn achtergrond in de jeugdhulpverlening heeft hij veel uitdagende en ingewikkelde persoonlijke processen begeleid, zowel één-op-één als in groepsverband. 

Binnen UNLP kom je Bart vooral tegen in de NLP (MasterPractitioner opleidingen. 

Profiel bekijken

Renata Jaasma

NLP Trainer

Naast internationaal gecertificeerd NLP-trainer is Renata ook NLP Master Coach. Zij heeft een passie voor Ericksoniaanse Hypnose. Renata is hiervoor opgeleid door “the first lady of NLP” Anné Linden, oprichtster van The New York Traininginstitute for NLP. Haar instituut wordt wel gezien als het eerste NLP instituut ter wereld. Haar gevoel voor humor, nuchtere kijk op de wereld en deskundigheid maken Renata tot een zeer prettige en inspirerende trainer. Binnen UNLP verzorgt Renata opleidingsdagen binnen de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner. 

Profiel bekijken

Ingrid Dykstra

Trainer Familieopstellingen

Ingrid is een zeer ervaren en gerenommeerd systemisch gezins- en familietherapeut. Zij heeft haar praktijk in Hamburg en werkt in o.a. Duitsland, Spanje, Rusland, Belgie en Nederland. Zij heeft verschillende boeken gepubliceerd, waaronder de internationale bestseller "Familieopstellingen met kinderen en jongeren”.

Profiel bekijken

Daan van Kampenhout

Trainer Systemic Ritual

Daan is sinds 1987 al actief als trainer in het sjamanisme en legde zich later toe op de combinatie met familieopstellingen. Door elementen uit familieopstellingen en het sjamanisme te combineren, ontwikkelde hij een nieuwe werkvorm: Systemic Ritual®. Daan van Kampenhout is auteur van de systemische boeken "Beelden van de ziel", "De tranen van de voorouders" en "Werken met het levenswiel”. 

Profiel bekijken

Adélka Vendl

Trainer Provocatief Coachen

Adélka is nieuwsgierig, prikkelend en onorthodox. Ze gebruikt in haar werk een combinatie van NLP, provocatieve therapie en RET. Naast trainingen en individuele trajecten werkt ze als arbeids- en organisatiepsycholoog graag binnen de bedrijfscontext. Ze is woonachtig in Bilthoven, waar ze ook een eigen praktijk heeft. Tijdens de Master Coach opleiding en de Trainersopleiding krijg je met haar te maken.

Profiel bekijken

Svagito Liebermeister

Trainer Familieopstellingen

Svagito Liebermeister is een trainer en therapeut van ongekend niveau. Hij heeft een unieke benadering van Familieopstellingen die zijn oorsprong heeft in meditatie. De voertaal tijdens de trainingen van Svagito zijn engels.

Profiel bekijken

Stephan Hausner

Profiel bekijken

Alex Vaassen

NLP Trainer

Gedreven, direct, inspirerend en motiverend met gevoel voor humor en met een groot hart voor mensen en de natuur dat is Alex Vaassen.

Profiel bekijken

Liesbeth van Zuiden

NLP Trainer

Opgeleid als fysiotherapeut is Liesbeth inmiddels jaren NLP trainer. Mensen met elkaar in verbinding brengen is één van haar kwaliteiten. Binnen UNLP verzorgt Liesbeth de NLP Practitioner, Master Practitioner en Coach IANLP opleidingen. 

Profiel bekijken

Karin Prince

NLP Trainer

Met haar vele jaren ervaring als NLP-trainer in Nederland en België is Karin de perfecte trainer. Humor, energie en relativeringsvermogen zijn karaktereigenschappen van Karin die je dagelijks in de opleidingen terug ziet komen. 
Karin verzorgt NLP Practitioner en NLP Master Practitioner-opleidingen

Profiel bekijken

José van der Meij

NLP Trainer

Al meer dan 15 jaar gebruikt José NLP als effectieve methode om mensen dichter bij zichzelf, hun drijfveren en mogelijkheden te brengen. Je komt José tegen als één van de hoofdtrainers van de NLP Practitioner en NLP Master Practitioner

Profiel bekijken

Kirsten Kok

Kirsten is psychodynamisch coach en therapeut. Sinds 2004 werkt zij als coach en trainer. Vanuit deze hoedanigheid heeft zij zich toegelegd op het trainen van coaches.Binnen de NLP Coach IANLP opleiding verzorgt zij als gasttrainer een opleidingsdag rondom het thema "ethiek binnen de coachpraktijk".  

Profiel bekijken

Mirjam Draijer

NLP Trainer

Mirjam kenmerkt zich door haar motiverende, inspirerende en positieve manier van training geven waarbij ze cursisten met zichzelf en elkaar in verbinding brengt. Vol humor, gedrevenheid en passie voor de persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen weet zij, als trainer en coach, deelnemers in hun persoonlijke proces te begeleiden en inspireren. Binnen UNLP verzorgt Mirjam NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleidingen. 

Profiel bekijken

Twan Fenger

NLP Trainer

Twan is een internationaal gecertificeerd NLP-trainer. Toen hij in aanraking kwam met NLP voelde het voor hem als thuiskomen. Zijn vragen werden beantwoord en zijn zoektocht is klaar. Hij is geboren op 8 december 1981 in Hillegom en zijn missie is om 'vanuit liefde, lef en levenslust het maximale te halen uit zijn leven en dat van anderen'. Binnen UNLP verzorgt Twan NLP Practitioner opleidingen, NLP Master Practitioner opleidingen en het UNLP jeugdkamp.

Profiel bekijken

Milko Steenmeijer

NLP Trainer

Milko werkt vanuit de vooronderstelling dat iedereen alles in zich heeft om te bereiken wat hij of zij bereiken wil en dat we veel meer kunnen dan we denken. Diepgang, verbinding, ontwikkelen, echtheid en een mensgerichte aanpak kenmerken hem. 

Profiel bekijken

Wilbert Molenaar

Profiel bekijken

Jacqueline Tunc

NLP Trainer

Jacqueline (1981) werkt sinds vijf jaar als trainer en coach en heeft een achtergrond als (interim)manager in het bedrijfsleven en bij de landelijke overheid. Ze is sociaal, daadkrachtig, oprecht en duidelijk in haar communicatie. Motivatie: je kunt alles bereiken wat je wilt én daar heb je iets in te doen. Namelijk: gewoon doen! Visualiseer de stip aan de horizon, geloof in jezelf, zet stappen en ga ervoor. Als internationaal gecertificeerd NLP-Trainer verzorgt ze binnen UNLP diverse opleidingen.

Profiel bekijken

Caroline Vaessen

NLP Trainer

Caroline is een internationaal gecertificeerd NLP trainer. Ze kenmerkt zich door haar open, nieuwsgierige en enthousiaste persoonlijkheid. Werkzaam als NLP trainer en coach en met een achtergrond in o.a. Communicatie en de Tibetaanse leer, begeleidt ze mensen met aandacht en liefde in hun persoonlijke ontwikkeling. Binnen UNLP verzorgt Caroline de NLP Practitioner opleidingen, NLP Master Practitioner opleidingen en de NLP Jeugdweek.

Profiel bekijken

James Tsakalos

Profiel bekijken