Het Team

Het Team

  • NLP Trainers
  • Mindfulness Trainers
  • Trainer Familieopstellingen
  • Overige trainers
  • Student-support
  • Studieadviseur
  • Marketing

Marcel Meijlink

NLP trainer

Marcel is Internationaal gecertificeerd NLP trainer, opgeleid door onder andere de grondlegger van NLP, Dr. John Grinder alsmede Anthony Robbins (USA), Michael Carrol (UK) Anneke Durlinger (NL). Marcel heeft meer dan 10 jaar ervaring als NLP coach en NLP trainer en heeft inmiddels talloze mensen succesvol begeleid in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Samen met Vincent van der Burg is Marcel oprichter van UNLP.

Profiel bekijken

Vincent van der Burg

Mindfulness, NLP trainer

Vincent is inspirerend, passievol en provocatief. Oprichter van UNLP. Vanaf zijn 15e jaar bezig met NLP en uitgegroeid tot een deskundige op het gebied van o.a. NLP en mindfulness. Zijn passie is het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe trends op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vincent is NLP ontwikkelaar, auteur en trainer. 

Profiel bekijken

Marieke Stoffer

Secretariaat / studieadviseur

Marieke is behulpzaam, betrokken en hardwerkend. Samen met haar man André en dochter Sem wonen ze in Haarlem. Haar passie is het in contact zijn met deelnemers en het beantwoorden van allerhande vragen. Ze is verantwoordelijk voor het UNLP secretariaat en student support.

Profiel bekijken

Sylvia de Vries

NLP trainer

Sylvia is een passie volle, humorvolle en praktisch ingesteld persoon. Met een achtergrond in o.a. The Secret en Louise Hay weet ze als NLP trainer haar deelnemers op een unieke wijze te inspireren en te ontwikkelen. Ze verzorgt opleidingen variërend van NLP Practitioner tot NLP Master Coach. 

Profiel bekijken

Greetje Komdeur

NLP trainer, Trainer Familieopstellingen

Greetje is humorvol, analytisch en leergierig. Ze is 54 jaar en woont in Drachten, Friesland. Als NLP trainer is ze zich gaan bekwamen in met name systemisch werken, familie-opstellingen en mindfulness. Ze heeft direct gewerkt met grootmeesters als Bert Hellinger, Gunthart Weber en Svagito. 

Profiel bekijken

Ingrid Dykstra

Trainer Familieopstellingen

Ingrid is een zeer ervaren en gerenommeerd systemisch gezins- en familietherapeut. Zij heeft haar praktijk in Hamburg e werkt in o.a. Duitsland, Spanje, Rusland, Belgie en Nederland. Zij heeft verschillende boeken gepubliceerd, waaronder de internationale bestseller "Familieopstellingen met kinderen en jongeren”.

Profiel bekijken

Daan van Kampenhout

Trainer Systemic Ritual

Daan is sinds 1987 al actief als trainer in het sjamanisme en legde zich later toe op de combinatie met familieopstellingen. Door elementen uit familieopstellingen en het sjamanisme te combineren, ontwikkelde hij een nieuwe werkvorm: Systemic Ritual®. Daan van Kampenhout is auteur van de systemische boeken "Beelden van de ziel", "De tranen van de voorouders" en "Werken met het levenswiel”. 

Profiel bekijken

Adélka Vendl

Trainer Provocatief Coachen

Adélka is nieuwsgierig, prikkelend en onorthodox. Ze gebruikt in haar werk een combinatie van NLP, provocatieve therapie en RET. Naast trainingen en individuele trajecten werkt ze als arbeids- en organisatiepsycholoog graag binnen de bedrijfscontext. Ze is woonachtig in Bilthoven, waar ze ook een eigen praktijk heeft. Tijdens de Master Coach opleiding en de Trainersopleiding krijg je met haar te maken.

Profiel bekijken

Albrecht Mahr

Trainer Familieopstellingen

Albrecht Mahr (1943) werkte vanaf 1987 nauw samen met Bert Hellinger en is een grootheid op het gebied van familieopstellingen. Hij begon zijn carrière als psychoanaliticus, arts en specialist in psychosomatische geneeskunde en psychotherapie. Albrecht Mahr verdiepte zich later onder andere in lichaamsgerichte therapie, gestalttherapie en hypnotherapie (Milton Erickson).

Profiel bekijken

Susan Roels

NLP trainer

Susan is open en enthousiast. Na het afronden van de HEAO is zij zich verder gaan ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei. In 1992 kwam Susan voor het eerst in aanraking met NLP. Sinds 2000 is zij NLP dagelijks gaan toepassen in haar persoonlijke en professionele leven, door het volgen van tal van opleidingen en trainingen, in binnen- en buitenland.

Profiel bekijken

Tom van Ruiten

NLP trainer

Tom is een symbiose van twee uitersten: Tanzania en Nederland. Hij combineert de zuiderse rust en warmte met een westerse provocerende nuchterheid, die niemand onberoerd laat. Sinds 18-jarige leeftijd aan de slag met de beginselen van NLP, en nu uitgerust met alle tools om deze kennis op een heldere manier over te dragen.

Profiel bekijken

Renata Jaasma

NLP trainer

Naast internationaal gecertificeerd NLP-trainer is Renata ook NLP Master Coach. Zij heeft een passie voor Ericksoniaanse Hypnose. Renata is hiervoor opgeleid door “the first lady of NLP” Anné Linden, oprichtster van The New York Traininginstitute for NLP. Haar instituut wordt wel gezien als het eerste NLP instituut ter wereld. Haaar gevoel voor humor, nuchtere kijk op de wereld en deskundigheid maken Renata tot een zeer prettige en inspirerende trainer. Binnen UNLP verzorgt Renata opleidingsdagen binnen de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner. 

Profiel bekijken

Bettina Hallifax

Trainer De Journey

Bettina Hallifax is één van de aller eersten die zich inde beginjaren met De Journey ging bezighouden. Ze heeft ervaren hoe ze de levens van haar clienten kon transformeren met de Journey. Hierdoor voelde ze een roeping om De Journey te verspreiden. Ze heeft jarenlang intensief met Brandon Bays samengewerkt, en ze heeft over de hele wereld seminars geleid.

Profiel bekijken

Svagito Liebermeister

Trainer Familieopstellingen

Svagito Liebermeister is een trainer en therapeut van ongekend niveau. Hij heeft een unieke benadering van Familieopstellingen die zijn oorsprong heeft in meditatie. De voertaal tijdens de trainingen van Svagito zijn engels.

Profiel bekijken

Stephan Hausner

Profiel bekijken