Locaties

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingen goed bereikbaar zijn. Daarom heeft UNLP twee eigen locaties: Amsterdam, Rotterdam en Drenthe. Op deze locaties vinden de NLP opleidingen en Familieopstelling-opleidingen plaats. Daarnaast hebben wij nog enkele sublocaties, locaties waar wij regelmatig een opleiding verzorgen, om zo een goede spreiding te hebben.

Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te nemen bij één van onze locaties, om de sfeer te proeven of kennis te maken met één van de trainers!

Amsterdam

Prachtige locatie in het hart van Amsterdam. Goed te bereiken met openbaar vervoer, maar ook met eigen vervoer. Geniet van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft.

Meer weten over Amsterdam

Rotterdam

Aan de voet van de Erasmusbrug geniet je van de prachtige skyline van Rotterdam. Je wandelt in je pauze zo het Euromast-park in. En je geniet van een heerlijke lunch op onze eigen locatie.

Meer weten over Rotterdam

Drenthe

Dit landgoed ligt midden in Drenthe en geeft je het gevoel dat je je midden in de natuur bevindt. In de tuinen en de bossen van het landgoed zijn verschillende oefenplaatsen gerealiseerd.

Meer weten over Drenthe

Antwerpen

Voor de NLP-opleiding in Antwerpen is met een bijzondere reden gekozen voor de trainingslocatie. Onze NLP-opleiding Antwerpen volgt u namelijk in een prachtig oud klooster in de binnenstad.

Meer weten over Antwerpen

Brabant

Er is niet zonder reden gekozen voor het Brabantse dorpje Aarle-Rixtel. De NLP opleiding bevindt zich namelijk bij het missieklooster van Aarle-Rixtel. Omdat het klooster nog actief is, zorgt dit voor een bijzondere sfeer. Naast het klooster vind je de kloosterboerderij, eveneens een prettige...

Meer weten over Brabant

Haarlem

Wil jij ook graag je vaardigheden op het gebied van communicatie verbeteren, en wil je dat doen in (de omgeving van) Haarlem? Dat is geen probleem, want er is ook een locatie voor NLP in Haarlem. Wij brengen jou graag dichtbij je favoriete opleiding en de vele mogelijkheden die deze trainingen jou...

Meer weten over Haarlem

Utrecht

Veel deelnemers hebben ons de vraag gesteld: "Wanneer start UNLP ook een opleiding in Utrecht". Het moment is daar! In januari 2018 zullen wij eindelijk van start gaan met de NLP Practitioner Weekendopleiding in Utrecht. Wij zijn op dit moment onze favoriete locaties al aan het bekijken. Belangrijk...

Meer weten over Utrecht
Loading map...