Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP of Familie Opstellingen

wo 20 nov. - Amsterdam - NLP
wo 20 nov. - Amersfoort / Utrecht - NLP
vr 22 nov. - Antwerpen - NLP

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

JOHN OVERDURF

"The John Overdurf Experience... a sampling of some of John’s newest discoveries in the exploration of consciousness and transformation.”John Overdurf behoeft voor velen onder ons geen extra introductie. Al jaren lang ontwikkelt hij jaarlijks de NLP methodiek verder. Steeds weer gebruikmakend van de nieuwste inzichten en onderzoeken op allerlei gebied, zoals psychologie en breinwetenschappen.

Ook mensen zonder NLP achtergrond maar die wel geïnteresseerd in diepgaande persoonlijke transformatie zijn, worden op zijn seminars en opleidingen enorm geïnspireerd door wat er allemaal mogelijk is op het gebied van persoonlijke groei. 

Het is UNLP gelukt om deze grootheid in de NLP-wereld weer naar Nederland te halen. Op 25-26 september 2020 zal hij bij UNLP een 2 daagse seminar geven. Voor dit seminar hebben wij hem de volgende vragen meegegeven:  

 • Wat is er nieuw op het gebied van het uitbreiden van ons bewustzijn? 
 • Hoe kunnen we dat in ons dagelijks leven inzetten en hoe kan dat in ons voordeel zijn?
 • Hoe werken onze breinfrequenties?
 • Waarom is het goed deze bewust regelmatig te beïnvloeden, en hoe doe je dat dan?

En dat alles in  een ervaringsgericht seminar!

In overleg met John hebben we hem uiteraard de vrijheid gegeven het komende jaar nieuwe inzichten toe te voegen en heeft hij ruimte nuances aan te brengen op het gekozen onderwerp.
Zodra we meer specifieke informatie hebben kan je dat hier op onze website vinden.

Let op: We hebben maximaal 125 plaatsen voor dit seminar.


Dit is John Overdurf!

 • Dit is John Overdurf!
 • Wat kun je verwachten?
 • John Overdurf is één van de meest actieve NLP ontwikkelaars. Bijna 40 jaar is hij werkzaam als coach en therapeut. En begeleidt hij grote groepen deelnemers op het gebied van NLP en hypnose. Inmiddels heeft John wereldwijd duizenden trainingen gegeven.

  Opvallend bij John is zijn combinatie van diepgang, inhoud, kennis en ervaring. John werkt veel met hypnose en heeft vanuit deze methode vele NLP-technieken ontwikkeld. 

  Zijn trainingen worden door velen als een 'ware ervaring' of 'beleving' beschouwd. John is in staat om transformatie en kennis hand in hand te laten gaan.


  “All we are...is change"  
  John Overdurf

 • Je kunt ervan uit gaan dat de training van John intens zal worden. Ga uit van de nieuwste inzichten op het gebied van NLP en hypnose. En voor jezelf nieuwe transformationele ervaringen. 


  Handig: zorg ervoor dat je de avonden van de training vrij houdt. De trainingsdagen lopen regelmatig uit. Daarna wil je zelf de rust nemen om alles bewust en onbewust te kunnen verwerken. 


  De voertaal tijdens de training is engels. 

25 september 2020

Amsterdam

Data en tijden

25 september 2020

26 september 2020

Opleidingstijden: Dagelijks van 10:00 - 18:00 uur

Extra informatie

Inclusief koffie, thee & lunch

Vroegboekkorting inschrijven vóór:
01 december 2019 € 100

€ 595

€ 495