Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
NLP Timeline Therapy - module | UNLP

Internationaal Gecertificeerde Trainers

Opgeleid door de Grondleggers van NLP

Maak kennis met onze opleidingen

Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP

ma 13 jul. - Amsterdam
wo 22 jul. - Tilburg
do 20 aug. - Tilburg

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

Time Line Therapy ®

TIME LINE THERAPY PRACTITIONER

Time Line Therapy® Practitioner
Wordt Internationaal gecertificeerd Time Line Therapy® Practitioner (TLT).
3-daagse NLP specialisatie opleiding.


Wat is Time Line Therapy?
NLP Time Line Therapy is een uitermate krachtige methode voor het creëren van snelle verandering bij jezelf of in je werk als professional. Time Line Therapie verdiept zich in hoe een persoon ervaringen uit het verleden opslaat in zijn/haar onbewuste (op de tijdlijn) en hoe deze ervaringen een uitwerking hebben op het huidige gedrag en op lichamelijk of emotioneel welzijn.

Het kan zijn dat een persoon negatieve gebeurtenissen dusdanig opslaat dat dit in het heden een blokkade vormt of dwars zit. TLT biedt een snelle en effectieve manier om opgeslagen negatieve emoties uit het verleden los te laten, beperkende overtuigingen uit het verleden te veranderen en toekomstige doelen makkelijker te bereiken.


NLP Time Line Therapy wordt sinds 1988 ingezet als een unieke en uitermate krachtige methode voor het creeren van snelle verandering, gericht op beperkende overtuigingen, ongewenste emoties en disfunctionele gedragingen.

Wat is een tijdlijn?
Een tijdlijn is de wijze waarop herinneringen onbewust worden opgeslagen. Middels TimeLine Therapy is het mogelijk om terug te gaan naar het moment waarop een beperkende overtuiging is ontstaan; het moment waarop de beslissing genomen is.

De beslissing kan opnieuw worden bezien, met de kennis die iemand nu heeft en er kan een nieuwe beslissing worden genomen; een beslissing waardoor een versterkende overtuiging wordt gevormd. Met die nieuwe overtuiging komen alle soortgelijke ervaringen, die daarna hebben plaatsgevonden, in een ander daglicht te staan. Zo ontstaan nieuwe keuzemogelijkheden in het heden en voor de toekomst.

Met een tijdlijn worden eerdere ervaringen of herinneringen getransformeerd en geneutraliseerd. Het verleden wordt uiteraard niet veranderd, maar wel de (onbewuste) betekenis of interpretatie die op emotioneel niveau is gekoppeld aan die gebeurtenis.

Tad James is de auteur van Time Line Therapy. TLT werd reeds in 1988 geïntroduceerd. Inmiddels is deze krachtige NLP coachtool wereldwijd verspreid. In de beginjaren werd TLT vooral gebruikt door professionele beroepsuitoefenaars zoals psychiaters, psychologen, coaches en counselors, tegenwoordig ook voor individuele groei en ontwikkeling.

 • ALGEMEEN
 • INHOUD OPLEIDING & Lijst van onderwerpen
 • VOOR WIE?
 • TOETSING EN CERTIFICERING
 • WAT IS EEN TIJDLIJN?
  Een tijdlijn is de wijze waarop herinneringen onbewust worden opgeslagen. Blijvende verandering vindt altijd plaats op onbewust niveau. Beslissingen, overtuigingen of angsten die we hebben in het hier en nu zijn gebaseerd op de onbewuste associaties uit het verleden.


  De technieken van Time Line Therapy stellen je in staat om op het niveau van het onderbewuste te werken, de negatieve invloed van het verleden los te laten en je gemoedstoestand, gedachten en gedrag te “herprogrammeren”. Hierbij wordt het verleden uiteraard niet veranderd, maar wel de (onbewuste) betekenis of interpretatie die op emotioneel niveau is gekoppeld aan de gebeurtenis.


  Het resultaat is meer keuzevrijheid in je denken, doen en voelen en authenticiteit in wie je bent. In de gecertificeerde 3-daagse Time Line Therapy workshop leer je een verzameling van technieken die je in staat stelt om emotionele balans in je leven te krijgen.


  Time Line Therapy richt zicht vooral op het neutraliseren van ongewenste emotionele reacties, zoals boosheid, verdriet, (chronische) angst, maar ook op het loslaten van beperkende overtuigingen en wegnemen van negatieve gedachten. De combinatie van NLP en Time Line Therapy is uniek en zorgt voor snelle en blijvende verandering.


  KORTOM, WIL JE

  • Gemakkelijker bij je gevoel komen?
  • Beperkende emoties uit het verleden voor eens en altijd achter je laten?
  • Negatieve overtuigingen snel en blijvend omzetten in versterkende overtuigingen?
  • Sneller je doelen bereiken?
  • Meer invloed hebben op je toekomst?
  • (Nog) beter in je vel zitten? Of wil je anderen helpen dit te bereiken?


  Dan is deze opleiding een zeer waardevolle aanvulling op je NLP gereedschapskist!

  In de NLP Practitioner opleiding heb je reeds kennis gemaakt met het fenomeen tijdlijnen. Je hebt geleerd dat iedereen een tijdlijn heeft, die verleden, heden en toekomst met elkaar verbindt. Je hebt ervaren hoe krachtig het werken met tijdlijnen is, als het erom gaat negatieve emoties uit het verleden los te laten.

  In de gecertificeerde opleiding tot NLP TimeLine Therapy Practitioner ga je de vruchten plukken van die opgedane kennis en vaardigheden. Je leert talloze toepassingsmogelijkheden kennen en gebruiken. Je krijgt toegang tot bijzonder krachtige technieken, waardoor je in staat bent om nog sneller en effectiever resultaten te boeken. Bij jezelf en anderen.

  Lees hier het artikel van Time Line Therapy trainer Sylvia de Vries

 • Wordt Internationaal gecertificeerd Time Line Therapy® Practitioner (TLT)

  De 3-daagse Time Line Therapy opleiding kenmerkt zich door een ervaringsgerichte, praktische en transformerende ervaring. Je gaat niet alleen aan de slag met je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling, maar krijgt ook de vaardigheden en technieken in de vingers om zelfstandig in te zetten. 

  Het zijn 3 dagen die je versteld doen staan van de kracht van NLP en tijdlijnen en de snelheid waarmee je ze leert en resultaat boekt.


  DIT IS WAT JE GAAT LEREN

  • Een effectieve ‘doorbraak sessie’ te begeleiden, waarin je voorgoed afrekent met niet langer functionele emoties uit het verleden. Oude gevoelens van angst, boosheid, verdriet, schuld en schaamte verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  • Het ontstaan van beperkende overtuigingen opsporen én veranderen.
  • Hulpbronnen uit het verleden verankeren aan toekomstige doelen
  • Loslaten van negatieve emoties
  • Ontwerpen en creëeren van je eigen, aantrekkelijke toekomst met de techniek “Create your own future®”
  • Werken met mini tijdlijnen; bijzonder geschikt voor kinderen en in kleine ruimtes.
  • Identificeen van onbewuste obstakels en gebruik de energie voor verandering

  En nog veel meer!


  Resultaat: Als erkend TimeLine Therapy Practitioner ben je bevoegd en in staat om snel en langdurig resultaat te boeken. Zowel jij als eventuele cliënten zijn weer in staat om de toekomst krachtig, authentiek en vrij van beperkingen uit het verleden tegemoet te treden.

 • VOOR WIE IS TIME LINE THERAPY GESCHIKT?

  De 3-daagse gecertificeerde Time Line Therapy workshop is geschikt voor mensen die deze technieken willen inzetten voor persoonlijke groei en ontwikkeling of als coach/therapeut voor anderen.


  De Time Line Therapy is geschikt voor NLP Practitioners, Master Practitioners en Master Coaches, die het leven van zichzelf en/of hun cliënten in korte tijd een enorme boost willen geven. Om deel te kunnen nemen dien je in het bezit te zijn van een NLP Practitioner of een NLP Master Practitioner certificaat.

 • Wil je na afloop van deze vierdaagse Timeline Therapy Practitioner gecertificeerd worden dan dien je te voldoen aan de volgende eisen:


  • Inleveren van een thuisopdracht in de vorm van een Timeline Therapy-coachingssessie. Deze sessie neem je op video op en lever je in.
  • 80% aanwezigheid van de opleidingsdagen.


  CERTIFICAAT

  Wanneer je het TimeLine Therapy examen met goed gevolg hebt afgelegd, kun je worden ingeschreven in het register van de TimeLine Association en ontvang je het internationaal erkende certificaat.

19 maart 2021

Amsterdam

Data en tijden

19 maart 2021

20 maart 2021

21 maart 2021

Opleidingstijden: Dagelijks van 10:00 - 17:30 uur

Extra informatie

Vroegboekkorting inschrijven vóór:
01 oktober 2020 € 500

€ 1 295

€ 795