Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
NLP Masterclass | UNLP

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP

di 12 mei - Rotterdam
di 12 mei - Tilburg
wo 13 mei - Amsterdam

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

NLP Masterclass

Regelmatig kun je bij UNLP speciale NLP Masterclasses volgen. Deze masterclasses worden verzorgd door één van onze ervaren NLP-trainers.  De Masterclasses zijn voor iedereen die tenminste een NLP Master Practitioner heeft gevolgd en behandelen telkens een ander onderwerp. Specifiek is de NLP Masterclass gericht op trainers en coaches die zich willen blijven verdiepen en innoveren in NLP en daarmee een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van zichzelf en anderen.

De Masterclass is een unieke gelegenheid om met andere professionals te leren en te blijven ontwikkelen. De interactieve werkvorm, de nieuwe technieken en het werken met wat er komt zorgt voor een bijzonder inspirerende leerervaring.

De Masterclass begint altijd om 10.00 uur en eindigt rond de klok van 17.00 uur. Tussen de middag is er een broodtafel met een heerlijke (vegetarische) soep.
 

donderdag 9 april 2020: Rhizome Shape Shifter &  Synestezia Splitter

Trainer: Alex Vaassen  Locatie: UNLP Amsterdam

Dit jaar komt John Overdurf naar UNLP op 25-26 september 2020.
De rhizome shape shifter is een NLP techniek door John geïntroduceerd en wordt gebruikt om vervelende herinneringen uit het verleden die je in het hier en nu belemmeren goed te functioneren te helen en op te lossen. In dit werk met submodaliteiten leer je hoe herinneringen in het brein worden opgeslagen en hoe ze overschreven kunnen worden.

De synesthezia splitter is ook van de hand van John Overdurf. Deze techniek helpt je op een simpele en makkelijke manier af te komen van een rot een onbestendig gevoel waarvan je de oorzaak niet kent.

Beide technieken zijn onmisbaar voor elke NLP coach en NLP trainer. In deze Masterclass gegeven door NLP Master Trainer Alex Vaassen leer je de achtergrond, zie je een demo en ga je er vooral zelf mee aan de slag!

Zorg dat je erbij bent!


donderdag 4 juni 2020: NLP Trainer Masterclass

Trainer: Alex Vaassen  Locatie: UNLP Amsterdam

Deze NLP Masterclass is speciaal voor NLP trainers die hun skills in het geven van NLP trainingen willen vergroten. NLP Master Trainer Alex Vaassen verdiept het werken op onbewust niveau, je oefent in kleine stukjes in het verfijnen van je werk als NLP trainer zodat je nog meer impact kan hebben op de groep met jouw favoriete onderwerp.

Voor deze Masterclass kan je aangeven welke onderdelen van je trainerschap aan bod wilt laten komen, dat kan bij je aanmelding. Er is ruimte voor veel…...


donderdag 1 juli 2020: Persoonlijk proceswerk met NLP

Trainer: Alex Vaassen  Locatie: UNLP Amsterdam

In deze speciale NLP Masterclass werken we aan de hand van ingebrachte thema’s door de deelnemers. Er is veel ruimte voor persoonlijk proces. 

NLP Master Trainer Alex Vaassen werkt met dat wat er komt, demonstreert technieken, legt ze uit, verdiept ze en laat jou er mee oefenen. De kans is aanwezig dat we niet alleen met NLP technieken aan de slag gaan maar ook technieken uit andere velden uit het  persoonlijke groei en ontwikkelingsland. Denk daarbij aan trauma-werk, lichaamsgericht werk, Transactionele Analyse, systemisch werk, oplossingsgerichtwerk , brein-werk en meer.


Mocht je een persoonlijke thema willen inbrengen in deze Masterclass geef dat dan aan bij je aanmelding.


Een verrijking voor elke NLP trainer en coach!


vrijdag 11 september 2020: Transactionele Analyse

Trainer: Liesbeth van Zuiden  Locatie: UNLP Amsterdam

In deze Masterclass krijg je de grondbeginselen van de TA aangereikt. Het is een dag voor trainers en coaches, die nog niet eerder hebben kennis gemaakt met TA of het fijn vinden een en ander nog eens te horen, want ons onbewuste houdt van herhaling!


Voor veel trainers en coaches is TA een prachtige manier om te achterhalen waar hun cursisten of coachees door gestuurd worden. Een extra manier van kijken naast NLP, zodat je nog meer inzicht in het menselijk gedrag krijgt.

Deze MC zal je een kijkje geven in de methodiek TA en uiteraard krijg je ook weer inzicht in je eigen gedragssturingen. Natuurlijk krijg je handvaten aangereikt, door middel van verschillende werkvormen, om zelf ervaring  op te doen en vervolgens TA praktisch te kunnen toepassen.

TA is een fantastische methodiek om naast al je ervaring met NLP te gebruiken. Bijna een must voor elke trainer en coach.


maandag 23 november 2020: de kracht van het niet-weten

Trainer: Alex Vaassen  Locatie: UNLP Amsterdam

Onzekerheid, een gevoel dat veel mensen als zeer onplezierig ervaren. Het is echter een gevoel dat altijd aanwezig is als je iets nieuws leert, als je iets doet wat je nog nooit hebt gedaan. Onzekerheid is een teken van groei en verandering. Als trainer en coach hebben we altijd te maken met mensen die willen groeien en in verandering zijn. 

In deze Masterclass leer je hoe onzekerheid je kracht kan worden, leer je hoe je onzekerheid kunt trainen en welke schatten verborgen liggen in het niet weten.

Hoe je dat doet, inzet en gebruikt voor jezelf en anderen leer je op deze bijzondere Masterclass gegeven door NLP Master Trainer Alex Vaassen.  Je verbale vaardigheden staan daarin centraal, spelen met woorden, Sleight of Mouth, Non Aristotlian Thinking en Cartesiaan Coordinates!

Weet je nog niet wat dat is? Voel je welkom en laat je inspireren.Praktische informatie: 

Locatie
UNLP
Fahrenheitstraat 99
1097 PP AMSTERDAM

Tijden 
10.00 - 17.00 uur 

Deelnemersbijdrage
€ 125,00 inclusief koffie, thee & lunch 

04 juni 2020

Amsterdam

Data en tijden

04 juni 2020

Opleidingstijden: Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

Extra informatie

€ 125

01 juli 2020

Amsterdam

Data en tijden

01 juli 2020

Opleidingstijden: Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

Extra informatie

€ 125

11 september 2020

Amsterdam

Data en tijden

11 september 2020

Opleidingstijden: Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

Extra informatie

€ 125

23 november 2020

Amsterdam

Data en tijden

23 november 2020

Opleidingstijden: Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

Extra informatie

€ 125