Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP

vr 22 nov. - Antwerpen
di 10 dec. - Amsterdam
di 17 dec. - Rotterdam

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

NLP Masterclass

Maandelijks kun je bij UNLP speciale NLP Masterclasses volgen. Deze masterclasses worden verzorgd door één van onze ervaren NLP-trainers.  De Masterclasses zijn voor iedereen die tenminste een NLP Master Practitioner heeft gevolgd. Specifiek is de NLP Masterclass gericht op trainers en coaches die zich willen blijven verdiepen en innoveren in NLP en daarmee een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van zichzelf en anderen.

De Masterclass is een unieke gelegenheid om met andere professionals te leren en te blijven ontwikkelen. De interactieve werkvorm, de nieuwe technieken en het werken met wat er komt zorgt voor een bijzonder inspirerende leerervaring.

Maandelijks zijn er verschillende onderwerpen. De Masterclass begint altijd om 10.00 uur en eindigt rond de klok van 17.00 uur. Tussen de middag is er een broodtafel met een heerlijke (vegetarische) soep.
 

26 september: Overdracht en Tegenoverdracht 

Trainer: Alex Vaassen en Liesbeth van Zuiden Locatie: UNLP Amsterdam

In de Masterclass van deze maand die verzorgd zal worden door NLP Master Trainer Alex Vaassen en Liesbeth van Zuiden staat het onderwerp ‘Overdracht en Tegenoverdracht centraal”.

Elke trainer en of coach krijgt in het werk te maken met dit fenomeen van “Projectie”. Zowel cursisten als de trainer/coach projecteert iunnderlijke beelden op de ander. In een afhankelijkheidspositie waarin affectie en hiërarchie bedoeld en onbedoeld een rol speelt kan dit fenomeen het effect van het werk helpen en enorm in de weg staan.

In deze Masterclass leer je over je eigen projecties en wat mensen op jou projecteren, je leert overdracht en tegenoverdracht herkennen, gebruiken en doorbreken. Cruciaal voor een cursist die aan zijn eigen persoonlijke groei wil werken.

Cruciaal voor een cursist die aan zijn eigen persoonlijke groei wil werken.


14 oktober: De kracht van taal en niet-weten in coaching 

Trainer: Alex Vaassen  Locatie: UNLP Amsterdam

Tijdens deze masterclass zal Alex je de filosofie leren van het "non-aristotilan thinking and cartesian coordinates" en je zult ervaren hoe je dit dagelijks tijdens coaching kunt toepassen. 

In de Masterclass staat het werk van NLP Master Trainer John Overdurf centraal http://www.johnoverdurf.com. John Overdurf is al jaren  een grote innovator en vernieuwer van de NLP methodiek. In 2016 nam onze NLP Master Trainer Alex Vaassen deel aan 'Trance of a LifeTime' in Phoenix Arizona. Na 3 jaar experimenteren en eigen maken van de daar opgedane kennis is het tijd voor een Masterclass.

In deze bijzondere Masterclass staan we stil bij de kracht van je taal in coaching.

Je gaat verruimende taalpatronen leren die je cliënt weghalen bij het ervaren probleem en brengen bij oplossingen waar de cliënt nog niet eerder aan gedacht heeft. De structuur waar we veel mee zullen werken is de stemming van de client op een positieve manier beïnvloeden dat hij/zij  niet meer in de probleem stemming is en zelf verrast gaat worden door de inzichten die daar op volgen.

De voorkennis die je nodig hebt is minimaal een NLP Practitioner.  

ONDERWERPEN NLP MASTERCLASS NAJAAR 2019

26 september: Overdracht en tegenoverdracht

14 oktober: De kracht van taal en niet-weten in coaching

Praktische informatie: 

Locatie: UNLP, Fahrenheitstraat 99 , 1097 PP AMSTERDAM 
Tijden: 10.00 - 17.00 uur 
Verzorging: Inclusief koffie, thee & lunch 
Deelnemersbijdrage: € 125,00