Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
MAN - training | UNLP

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP

ma 13 jul. - Amsterdam
wo 22 jul. - Tilburg
do 20 aug. - Tilburg

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

MAN - training

Een driedaagse training met én voor mannen


"Een training voor mannen. Meen je dat nou? Dat hebben wij toch helemaal niet nodig!" Wellicht is dit een eerste reactie die bij je opkomt als je hoort van deze nieuwe UNLP training.

De werkelijkheid is echter anders. Volgens de bekende “mannen-goeroe” David Deida heeft een man die werkelijk in contact staat met zijn mannelijke energie het vermogen met andere mannen te delen over het man-zijn, vaderschap, vriendschappen, gezin van herkomst en relaties met vrouwen. 

Veel mannen voelen zich onrustig omdat zij niet kunnen voldoen aan de eisen die aan ze gesteld worden. Sommigen jagen zichzelf steeds meer op om beter, meer en grootser te presteren. Anderen raken onzeker en verward en vragen zich af wat er precies van ze wordt verwacht en hoe ze dat dan moeten doen. Weer anderen volgen slaafs hun omgeving en stemmen af op wat er van hen wordt verwacht. Vele mannen zijn in gevecht met hun eigen (mannelijke) identiteit. Het contact met andere mannen bestaat vaak uit competitie of strijd of juist uit afstand en wantrouwen. Emotionele zaken bespreken ze liever met vrouwen.

Oorspronkelijk waren er vaste en afzonderlijke rolpatronen voor mannen en vrouwen. Mannen werkten buitenshuis en verdienden het geld en vrouwen deden het huishouden en verzorgden de kinderen. Inmiddels zitten we in een fase dat mannen en vrouwen streven naar gelijkwaardigheid. Vrouwen doen dat door meer hun eigen mannelijke energie te ontwikkelen: zij versterken hun carrière, concentreren zich meer op hun lange termijn doelstellingen, zijn assertiever en verwerven politieke en financiële onafhankelijkheid. 

En de mannen dan? Het oude type manbeeld verandert en er ontstaat een nieuw manbeeld; een man die zijn vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten in zichzelf verenigd heeft en verantwoordelijkheid draagt voor zichzelf en de wereld om hem heen. Geen macho, geen softie maar een man die kan invoelen en ook kan optreden. Hart en ruggengraat moeten in een man verenigd zijn en zo volledig mogelijk tot uiting worden gebracht . 

Waar we deze training aan werken is een verovering van innerlijke rust om van daaruit in beweging te komen. Rust in de zin dat er voor jou helderheid ontstaat wie jij als man bent en zou willen zijn, hoe jij jouw kwaliteiten benut en nog beter kunt benutten in jouw leven, hoe jij in relatie staat naar vrouwen en mannen. 

Inzicht, bewustwording en verandering. En verandering komt vanuit een diep verlangen jezelf te zijn: jezelf accepteren zoals je bent met al je kwaliteiten en tekortkomingen, en daarvoor te gaan staan. “Ontwikkeling”: jezelf ontdoen van onnodige ballast en aangeleerd gedrag, zodat de kern overblijft: geen boeman, geen sukkel, geen watje, geen held of god maar een man. En mannen groeien door uitdagingen. Toen je een jongetje was, daagden andere jongens je uit om je ergens toe te zetten: ’ik wed dat jij niet over dat hek kunt springen’. En dan ging je er over heen. 

Wij dagen je uit om jouw man-zijn te ontdekken in een 3-daags avontuur met andere mannen. En wij wedden dat je dat niet durft!

Wat kan je verwachten?

 • Trainer
 • Voor wie?
 • Opzet van de dagen
 • Locatie
 • Investering
 • Alex Vaassen

  ('Alex' afgeleid van 'Alexander' uit het Grieks en betekent "De beschermer"), is zoon van Mathie en Berthie, partner van Elsa, vader van Mats, broer van Edwin en Angelique en trainer bij UNLP. Beweging speelt in zijn leven een grote rol, als trainer/coach, oefentherapeut, topsporter en als trainer/coach van tophandbal ploegen, zet hij niet alleen anderen aan om in beweging te komen, het houdt hem zelf ook in beweging. Gedreven door enthousiasme en inspirerende mannen in zijn omgeving geeft hij trainingen voor volwassenen en jongeren die net zoals hij ook in beweging willen komen en blijven.

  Zijn man-zijn ontleent hij niet alleen aan zijn geboorte als man, ook zijn  rolmodellen als zijn opa’s, zijn vader, zijn broer, zijn vroegere handbaltrainer, zijn vrienden, zijn idolen en zijn levenslessen. Deze hebben hem gevormd tot de man die hij nu is; vol zelfvertrouwen en energie, sterk en kwetsbaar, zelfverzekerd en met aandacht voor de ander. Zoals voor iedere man is ook hij nog vol in die voortdurende ontwikkeling. Zo ontwikkeld zich steeds meer de man die hij werkelijk is. Hij ziet ernaar uit andere mannen te ontmoeten, die ook hun mannelijke identiteit willen blijven ontdekken en ontwikkelen.


 • Deelname aan deze training kan vanaf het moment dat je geen jongen meer voelt maar man begint te worden…. en deze training samen met je vader of zoon volgen kunnen we je zeker aanraden.

 • De training bestaat uit drie dagen:    

  We werken alle dagen van 9.30 tot 22.00 uur.
  De tweede en derde dag starten we voor het ontbijt om 7.30 uur

  De training is inclusief 2 overnachtingen.

  De laatste dag eindigt het programma om ± 17.00 uur.

  Tijdens deze mannen-dagen zul je merken dat mede door het verblijf met alleen deze mannen, je man-zijn op meerdere manieren tot ontplooiing zal komen. Eenmaal binnen wil je niet meer weg, eenmaal weer buiten ben je blij hier ooit binnen te zijn geweest.  

  NB. Als er bijzonderheden zijn waarvan je voelt dat het goed is dat de trainers dat weten, neem  dan - voorafgaand aan de training - even contact met ons op.

 • Deze training wordt gegeven bij de prachtige locatie De Zevenhof in het Drentse dorpje Zwiggelte. Gelegen te midden van de natuur hebben we hier het rijk voor onszelf!
   

  De Zevenhof
  Zevenhoeksweg 6
  9433 PE Zwiggelte
  www.dezevenhof.nl


  De Zevenhof is een compleet ingerichte accommodatie. Het huis is groot, mooi, knus en gezellig, met veel hoekjes. De eeuwenoude gebinten zijn kenmerkend voor deze rietgedekte locatie. Opvallend zijn ook de twee karakteristieke schouwen in de huiskamer en de eetkamer.


  Er zijn in totaal 15 slaapkamers, waarvan 14 tweepersoons en 1 zespersoons. Iedere kamer heeft zijn eigen wastafel. En er zijn 9 gedeelde douches.


  Niet alleen in De Zevenhof is het goed vertoeven ook er buiten. In de grote besloten binnentuin bevindt zich de sauna in het voormalige stookhok en een koud water dompelbad. Er is tevens nog een kleinere besloten binnentuin en de boerentuin met buxushaagjes. De accommodatie heeft een eigen speelweide van 1000 m² met alle mogelijkheden voor sport en spel voor jong en oud. Wij hebben een eigen parkeervoorziening met voldoende parkeerruimte.


  Voor een indruk van de Zevenhof, zie: De Zevenhof

 • De kosten voor deze training bedragen € 750

  Voor deze investering krijg je een drie dagen durende inspirerende training, twee avond programma’s, twee overnachtingen inclusief ontbijt, lunch, diner en de gehele dag onbeperkt te gebruiken water, koffie, thee, fruit en andere lekkernijen.

25 juni 2021

Data en tijden

25 juni 2021

26 juni 2021

27 juni 2021

Opleidingstijden: Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

Trainers
Extra informatie

Vroegboekkorting inschrijven vóór:
01 augustus 2020 € 75

€ 745

€ 670