Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
Droom, Leef, Geniet! | UNLP

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP

ma 13 jul. - Amsterdam
wo 22 jul. - Tilburg
do 20 aug. - Tilburg

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

Droom, Leef, Geniet!

Uniek 2-Daags Event: Droom, Leef, Geniet
 

Wanneer:

18 & 19 januari 2020 I DeLamar Theater Amsterdam


Droom, Leef, Geniet is het weekend waarin je leven blijvend verandert!

Droom, Leef, Geniet is hét seminar op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en staat bekend als één van de meest inspirerende seminars voor mensen die meer succes willen, hun doelen willen behalen en blijvend geluk in hun leven willen creëren. 


Droom Leef Geniet


Zonder doelen krijgt je leven geen duidelijke richting en weet je niet waar je bent of wilt zijn.Wist je dat de meeste mensen zichzelf nauwelijks doelen stellen? En hoe meet je succes als je jezelf geen doelen hebt gesteld?

Tijdens deze dagen ontdek je hoe je het beste uit jezelf haalt en maximaal resultaat bereikt uit al je inspanningen. 

Wie vrijwel altijd succes hebben zijn mensen die hun doelen hebben bepaald en opgeschreven. Dus ben jij op zoek naar een seminar waarin je kunt leren hoe je Doelen succesvol kunt bepalen en bereiken? En welke stappen je daarvoor moet zetten? Dan is deze training uitermate geschikt voor jou.

In dit weekend krijg je persoonlijke en professionele Doelen helder en je ontwikkelt vaardigheden om je Doelen daadwerkelijk te gaan bereiken. Je leert een duidelijk plan van aanpak op te stellen, gebaseerd op wat voor jou belangrijk is. Daarnaast ga je leren hoe je dagelijks kunt werken aan het behalen van je Doelen. Na de training ben je goed voorbereid op het zetten van vervolgstappen om je doelen te bereiken.


Droom, Leef, Geniet is een inspirerend, dynamisch en levenstransformerend evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongekende potentieel te ontdekken!

Klik hier om je aan te melden voor: 
Amsterdam | 18 & 19 januari 2020 | DeLa MarTijdens deze dagen gaan we aan de slag met precies die manieren om productiever, succesvoller en gelukkiger te worden: 

 • 7 manieren voor een krachtige mindset.
  De kracht van positief denken kennen de meeste mensen. Maar hoe doe je dat? Leer eenvoudige, maar krachtige manieren om een positieve en krachtige mindset te ontwikkelen.  

 • Dé techniek om beperkende overtuigingen te veranderen.
  Overtuigingen -dat wat je gelooft over jezelf en wat je wel of niet kan- beinvloeden de mate waarin je succes hebt en gelukkig bent. 

 • 3 manieren om om te gaan met angst voor falen.
  Uitstelgedrag, overmatig werk controleren, alles perfect willen doen. Het zijn manieren om te voorkomen dat we falen én blokkeren je om je doel te bereiken. Leer hoe dit voor eens en altijd uit je systeem te halen.

 • De techniek om te stoppen met een negatieve interne dialoog. Wat zeg jij tegen jezelf als je zenuwachtig bent voor een presentatie, tegen een gesprek op ziet of het tegenzit in je werk? Stop met jezelf naar beneden te halen. Laat je interne dialoog vóór je werken in plaats van tegen je.  

 • Negatieve mensen om je heen: hoe ga je ermee om? Je omgeving kan je energie geven, maar ook enorm veel energie kosten. Hoe ga je om met energievreters en voorkom je dat het op jou overslaat? 

 • Inventariseer hoe je leven er nu uitziet op belangrijke gebieden.
  Hoe goed je je zaken ook op een rij hebt, we hebben allemaal gebieden in ons leven die verbeterd kunnen worden. Denk aan gezondheid bijvoorbeeld. Voel jij je vol energie en passie? Ja? Geweldig! En hoe zit dat op het gebied van werk? Tijdens deze 3 dagen heb jij volledig inzicht in welke gebieden je je wilt ontwikkelen. 

 • Ontdek jouw vurige verlangen.
  Waar zit jouw passie en vurig verlangen? Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Contact hebben met jouw innerlijke brandstof is essentieel als je je doelen wilt bereiken en jezelf wilt ontwikkelen. Maak een magnetische missie en ontdek je vurig verlangen. 


 • Inhoud 2-daagse training
 • Trainers
 • voor wie?
 • Inhoud 2-daagse training

  Tijdens dit weekend training nemen onze trainers je mee in het succesvol behalen van Doelen. Zij leren je de meest succesvolle methodes en zullen waardevolle tips en trucs met je delen.


  Wat je gaat leren tijdens DLG is het ultieme wat je kunt leren in je leven. Het gaat over de vraag hoe je gelukkig bent en blijft. En hoe je dit ook bereikt, welke middelen je hiervoor ook gaat inzetten, je zult pas gelukkig zijn als je vrijheid creëert in je denken, doen en voelen.  Duidelijkheid in wat je wilt is kracht, waar je ook begint. Gelukkig zijn gaat over vrijheid ervaren in hoe je je voelt en hoe je denkt.


  Onderwerpen welke uitgebreid aan bod komen zijn:


  Hoe je een krachtige mindset creëert.

  Hoe je eenvoudig je beperkende overtuigingen veranderd.

  Leer de beste tips van leren, groeien en transformeren.

  In kaart brengen van de belangrijkste gebieden in je leven.

  Ontdekken van je ware passie.

  Anders omgaan met negatieve mensen om je heen.

  Stoppen van negatieve gedachten of interne stemmen.


 • Trainers

  Tijdens het 2-daagse seminar Droom, Leef, Geniet word je exclusief begeleid door NLP Master Trainers Dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink. Keer op keer weten ze deelnemers te motiveren, inspireren en transformeren. 


  marcel meijelink vincent van der burg DLG


  Marcel en Vincent hebben jarenlange ervaring in het geven en ontwikkelen van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Vanaf de eerste dag zijn zij er om samen met jou de Doelen training vol toewijding, plezier en passie, te doorlopen.

 • voor wie?

  Het DLG seminar is geschikt voor mensen die krachtige technieken willen inzetten voor het behalen van persoonlijke of professionele Doelen. Zich verder willen ontwikken in hun persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap. En blijvend succes en geluk in hun leven willen verwelkomen.  Voor wie is deze deze training bedoeld? 
  Wanneer je “JA” kunt zeggen op één van de volgende vragen:

  • Wil je leren hoe je effectief Doelen kunt bereiken?
  • Wil je handvatten om succes te behalen in jou leven?
  • Wil je je persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen?
  • Wil je jezelf uitdagen en het beste uit jezelf leren halen?


  Meld je direct aan voor deze unieke, energieke en inspirerende weekend training.