Geaccrediteerde NLP Opleidingen

Deelnemers waarderen ons met een 8.7

Maak kennis met onze opleidingen

Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP

wo 9 mei - Amsterdam
di 5 jun. - Amsterdam
wo 13 jun. - Antwerpen

Gratis aanmelden

Brochure


NLP Trainersopleiding

NLP Trainersopleiding: Live 20-daags event Train de Trainer 


INSPIREER - MOTIVEER - MAAK EEN IMPACT

Een vergevorderd 8-maanden vaardigheids- en mentorschap programma voor hen die impact willen vergroten en een verschil willen maken in het leven van anderen.

Train de Trainer is een buitengewoon carrière ontwikkelingsprogramma dat afgelopen jaren honderden mensen heeft geholpen om status te krijgen in het werkveld van persoonlijke ontwikkeling.

Of je nu een ervaren trainer bent, manager of coach -of pas bent begonnen- de Train de Trainer zal jou en jouw publiek doen transformeren. Dit kan gaan om cliënten die hun relatie willen verbeteren, financiële vrijheid willen hebben, hun carrière willen transformeren, tot cliënten die meer de regie willen krijgen over hun leven of betere keuzes willen maken.

Wellicht heb je zelf als de impact ervaren van een training in persoonlijke ontwikkeling. Je hebt nu de mogelijkheid om verder te gaan en leven op een hoger plan te krijgen.

Werk met ervaren trainers dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink persoonlijk in een kleine, interactieve groep waar zij persoonlijk en zorgvuldig jou gaan trainenen je van alle vaardigheden en inzichten gaan voorzien die je nodig hebt om een dynamische, authentieke en deskundige trainer in het werkveld van menselijk potentieel te worden.

Slechts 30 mensen worden toegelaten….….ben jij daar één van?

 

Voor wie is Train de Trainer?

De opleiding is exclusief voor mensen die bereid zijn om in zichzelf te investeren en te ontwikkelen tot een authentieke spreker, trainer of professional. Als je wilt leren om een verschil te maken, impact wilt creëeren en anderen wilt inspireren. 

Jouw collega deelnemers komen uit allerlei achtergronden. Sommige deelnemers zijn onlangs pas begonnen met het geven van trainingen, anderen doen dit al vele jaren. 

Veel van de deelnemers zien zichzelf niet als "professionele trainer", maar willen de vaardigheden, kennis en tools meenemen naar unieke werkplekken, speciale doelgroepen of andere situaties waarin er verandering nodig is. In de Trainer de Trainer programma heb je de unieke mogelijkheid om mensen met dezelfde interesse, hetzelfde niveau en hoger niveau te ontmoeten en van elkaar te leren. 

In de opleiding zitten o.a. de volgende deelnemers: 

1. Ervaren trainers die zichzelf op een hoger niveau willen brengen. Of je nu trainingen geeft op het gebied van NLP, of andere vakgebieden zoals gezondheid, mindfulness, communicatie, persoonlijke effectiviteit, management, internet, media, fotografie, agressietraining. In deze opleiding ga je je impact als  trainer 10x groter maken en daarmee de resultaten van je deelnemers. 

2. Beginnende trainers. Ben je beginnende trainer of wil je gaan beginnen als trainer? Welkom. Je duikt meteen in het diepe en je gaat je ontwikkeling als trainer een super quick-start geven. Wees gerust, want de trainers begeleiden je bij iedere stap zodat je veilig kunt leren en je aan het einde van de opleiding voldoende zelfvertrouwen, vaardigheden en kennis hebt om als trainer voor iedere groep te staan. 

3. Sprekers in het openbaar. Spreek je regelmatig in het openbaar, of wil je dat in de toekomst gaan doen? Dan is dit de opleiding waarin je dit gaat leren. Na deze opleiding is niet alleen je angst voor spreken in het openbaar volledig verdwenen, maar heeft het plaatsgemaakt voor zelfvertrouwen en plezier. Je hebt concrete vaardigheden en blauwdrukken om iedere presentatie tot een succes te maken. 

4. Docenten en leraren. Wat je hier leert vind je in geen enkele lerarenopleiding. Onderscheid jezelf van andere docenten en leraren door met impact en authenticiteit voor jouw groepen te staan. Na ieder blok neem je een lading aan technieken en vaardigheden mee die je direct kan inzetten in je werk. 

5. Voor iedereen die zich persoonlijk wilt ontwikkelen. Wil je jezelf meer op de voorgrond zetten en impact maken in 1-op-1 gesprekken? In de opleiding gaat persoonlijke ontwikkeling en professionele ontwikkeling hand-in-hand. Je leert om jezelf op een authentieke en professionele manier te profileren en te presenteren. 

6. NLP trainers. Heb je een specifiek doel van het worden van NLP trainer voor ogen? Het succesvol afronden van de opleiding (en we gaan ervan uit dat iedereen dit bereikt) leidt tot het certificaat van Internationaal Gecertificeerd NLP Trainer. Samen met het aanmelden bij o.a. de Nederlandse Vereniging  voor NLP is dit de eerste stap tot het zelfstandig geven van de NLP Practitioner opleiding. "Obstakels zijn die dingen die een persoon ziet wanneer hij zijn ogen van het doel haalt." E. Joseph Cossman

WAT ZEGGEN ANDEREN?

"Dit is werkelijk de meest ongelooflijke training die ik ooit heb ervaren. Ik had al het nodige gedaan in persoonlijke ontwikkeling, maar de trainer's training is het ultieme. Nergens anders heb ik zo veel geleerd over mezelf en voor anderen."

Anita Bosman - coach, trainer en adviseur bedrijfsovernames


"Wauw. Deze training heeft mij heel snel heel ver gebracht. Mijn doel is om voor grote groepen lezingen en spreekbeurten te geven, maar ook trainingen te verzorgen. Ik durf nu dit te gaan doen. Dit programma heeft ervoor gezorgd dat ik nu alles in huis heb om dit te doen."

Jan-Peter Rijswijk - spreker en trainer

 

DIT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN NA DE OPLEIDING

Coach, train of geef lezingen waar dan ook en in ieder vakgebied

Geef een boost aan je carrière, je status, inkomen, of begin een geheel nieuwe carrière. Velen gingen je voor. 

 Bereik het hoogste niveau qua accreditatie, van zowel NLP accreditatie als Train de Trainer.

 Doorverwijzing van UNLP. Als oud-deelnemer worden trainings- en coachings aanvragen direct naar jou doorgestuurd. 

 Je behoort tot de UNLP-familie en daarmee heb je een levenslang "abonnement" op de deskundigen van UNLP.

 Geef je eigen trainingen in je eigen stijl. Maak hierbij gebruik van (U)NLP's breed arsenaal aan oefeningen, processen, concepten, handvatten, technieken en strategieën. "Het meest belangrijke ingrediënt in de formule voor succes is weten hoe je met mensen om moet gaan." - Theodore Roosevelt

 

"Stop met bang te zijn wat er mis kan gaan. Begin enthousiast te zijn over wat goed kan gaan"

Tony Robbins

WAT ZIJN DE TOELATINGSEISEN NLP TRAINERSOPLEIDING? 

De afgelopen 10 jaar hebben Vincent en Marcel met talloze fantastische mensen zoals jij gewerkt om de volgende generatie trainers in persoonlijke ontwikkeling te trainen. Honderden hebben hun certificaat (U)NLP trainer behaald en ze geven nu jou de mogelijkheid om mee te doen.Ervaar de methodologie in het Train de Trainer programma om bizarre resultaten te bereiken in het leven van anderen.

Let op: het Train de Trainer programma wordt in 2018 slechts éénmaal worden aangeboden. Voor 2018 hebben we de groep beperkt tot slechts 30 mensen

Je wordt alleen toegelaten wanneer je gemotiveerd bent om jezelf te ontwikkelen, je een passie hebt voor het delen van je kennis en bovendien een afgeronde NLP Master Practitioner hebt met MBO/HBO werk- en denkniveau. 

Mocht je jouw NLP Master Practitioner nog niet afgerond hebben, dan gaan wij graag met je in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken. 


 

HET PROGRAMMA 

Tijdens de opleiding ga je werken met Vincent van der Burg en Marcel Meijlink en hun senior trainers in kleine groepen van maximaal 30 mensen. De opleidingsdagen omvatten een breed palet aan oefeningen en inhoud om je vaardigheden en identiteit als trainer optimaal te ontwikkelen. Je gaat niet alleen de methoden en technieken zelf ervaren, je gaat ook leren oom ze aan anderen over te brengen via lezingen, ervaringsgerichte oefeningen, oefeningen in kleine groepen, begeleide visualisaties, open communicatie en groepsoefeningen. 


WEEK 1: 23 t/m 27 NOVEMBER 2018, AMSTERDAM

In module 1 leer je op hoog niveau presentaties te geven.  Ongeacht de inhoud en het publiek ben je in staat om je publiek te enthousiasmeren en te inspireren. Je leert de geheimen van succesvolle sprekers en leert om vol zelfvertrouwen, rust en authenticiteit impact te maken op je publiek. Of dit nu is voor een lezing, een workshop of een uitgebreide training, na dit blok kun jij spreken in het openbaar als geen ander. Tijdens deze week krijg je directe feedback van Vincent van der Burg en Marcel Meijlink. 


Ontdek een succesvolle blauwdruk voor het ontwerpen van iedere presentatie

 • Ontwerpen van openings- en afsluitende frames, alsmede pre-, de-, en de-frames
 • Trainingsdoelen bepalen
 • Optimaliseren van de fysieke ruimte
 • Chunken en rangschikken van informatie
 • Balanceren tussen informatie geven en experimentele zelf-ontdekking
 • Generaliseren van informatie en vaardigheden over context van tijd en plaats
 • Inspelen op verschillende persoonlijkheden van deelnemers

Leer om snel en diepgaand rapport te hebben met je gehele groep

 • Volgen en leiden van deelnemers op groepsniveau
 • Hoe “moeilijke” vragen te beantwoorden en rapport te behouden
 • De in’s en out’s van groepsdynamica
 • Benut en beïnvloed de energie in de groep
 • Leer snel een groep te lezen
 • Elegant uitvoeren van interventies

Leer je fysiologie en tonaliteit te gebruiken voor maximale impact

 • Blijvende impact creëren door middel van fysiologie en tonaliteit
 • Onbewuste aandacht door verbale en non-verbale ankers
 • Vergroten van je tonale en vocale flexibiliteit

Ontdek hoe je jouw gemoedstoestand snel en gemakkelijk kunt veranderen

 • Installeer de gemoedstoestand van een congruente NLP-trainer
 • Sta met zelfvertrouwen, innerlijke rust en kracht voor de groep
 • Voortdurend contact met de groep
 • “Triple description” voor complete feedback

Leer hoe je de gemoedstoestand van jouw groep kunt sturen 

 • Non-verbale communicatie om te flirten, te ankeren en te enthousiasmeren
 • Leer om – indien nodig – met autoriteit te communiceren
 • “State control” in jezelf en de deelnemers
 • Trigger uiteenlopende gemoedstoestanden bij de deelnemers

Ontdek de kracht van metaforen en leer hoe jij ze kunt inzetten

 • Leer verhalen vertellen op bewust en onbewust niveau
 • Zet metaforen, vergelijkingen, symbolen en analogieën effectief in
 • Gebruik van metaforen voor onbewuste communicatie

Leer impact te maken op zowel niveau van gedrag als overtuigingen en missie

 • Ontwikkel persoonlijk en spiritueel
 • Congruente afstemming tussen missie, ambitie en identiteit
 • Leer trainen op Dilts´ niveaus van omgeving tot en met missie

Ontwikkel je communicatieve vaardigheden tot het hoogste niveau

 • Leer feedback geven die aankomt en (on)bewust wordt geïntegreerd
 • Ontwikkel de autoriteit en deskundigheid van een NLP trainer
 • Leer individuele en multilevel feedback te geven
 • Vergroot je inter-persoonlijke effectiviteit
 • Leer om te gaan met “moeilijke” deelnemers, kritiek en weerstand op individueel en groepsniveau

Leer de geheimen van leren, groeien en transformeren 

 • Utiliseer proces versus inhoud voor een effectieve NLP training
 • Ontwikkel verschillende stijlen voor uiteenlopende deelnemers
 • Bewust versus onbewust leren
 • Bewerkstellig blijvende transformaties bij deelnemers
 • Vergroot de leercurve, herinnering en integratie
 • Herken en benut uiteenlopende leerstijlen

WEEK 2: 4 t/m 10 FEBRUARI 2018, AMSTERDAM

In week 2 ga je verder aan de slag met Vincent van der Burg en Marcel Meijlink en hun senior trainers om te oefenen en al je trainingsvaardigheden te perfectioneren. Je leert de meest effectieve interventies in te zetten bij individuen en groepen. Na deze week ben je niet alleen in staat om een excellente presentatie neer te zetten. Je hebt  geleerd jezelf te positioneren als deskundige op jouw gebied van expertise. Ontdek de geheimen van het geven van impactvolle NLP demonstraties

 • Geven van NLP demonstraties op een elegante wijze
 • Demonstraties die 100% succesvol zijn, zonder angst of twijfel
 • Selecteren van de “juiste” deelnemers
 • Onbewuste leerprocessen van een NLP demonstratie

Leer van grootmeesters als dr. Richard Bandler, dr. John Grinder en Robert Dilts

 • Richard Bandler’s nested loops, hypnotisch taalgebruik en onbewuste ankers
 • John Grinder’s verbal package, “content free”, en New Code training principes
 • Robert Dilts’ “somatische NLP” en Sleight of Mouth taalpatronen

Leer hoe je ankers gemakkelijk inzet 

 • Gebruik van podium-ankers om onbewuste leerervaringen te creëren
 • Gebruik tonale en fysiologische ankers voor impact-volle communicatie
 • Ankers voor het oproepen van gemoedstoestanden. Altijd en overal

Zo ontdek je de metaprogramma’s van je deelnemers en gehele groep 

 • Ontdek de metaprogramma’s van deelnemers
 • Benut metaprogramma’s zoals “mismatching” en “procedurele denkers”
 • Verander de metaprogramma’s onbewust en blijvend

Gebruik onbewuste tips en trucs voor maximale impact 

 • Leer trainen op zowel bewust als onbewust niveau
 • Gebruik het bewustzijn om toegang te krijgen tot het onderbewuste
 • Leer herkennen wanneer er veranderingen op onbewust niveau plaatsvinden

Leer hoe je je eigen NLP technieken kunt bedenken en ontwikkelen 

 • Leer inhoudelijk hoogstaande NLP trainingen te ontwerpen
 • Ontwerpen van NLP-oefeningen en NLP-technieken

Ontwikkel je betrouwbaarheid en autoriteit 

 • Hoe als deskundige te worden gezien in jouw gebied
 • Ontwikkel betrouwbaarheid en congruentie als NLP trainer
 • “Tricks and trucs” voor de verkoop en marketing van je NLP trainingen

WEEK 3: 17 t/m 22 MAART 2019, AMSTERDAM

De laatste 3 dagen van Train de Trainer wordt exclusief besteedt aan het verfijnen van je vaardigheden en je klaarstomen voor de generale repetitie. Het is dé uitgelezen om je voor een (on)bekend publiek te staan, een presentatie te geven, live-interventies uit te voeren en feedback te ontvangen van de groep en trainers. 

Verwerkt in deze laatste module zitten de eindopdrachten voor degenen die gaan om op te gaan voor het officiële certificaat van NLP Trainer. Kies je hiervoor, dan gelden de volgende eindopdrachten: 

 • Verzorgen van een NLP presentatie voor openbaar publiek (op UNLP-locatie)
 • Het uitvoeren van een live-demonstratie van een NLP-techniek
 • Het geven van een presentatie met onverwachte hindernissen
 • Schriftelijk examen over de NLP-theorie 

Eenmaal aangekomen bij deze laatste module ga je met  zelfvertrouwen en passie deze dagen leren, ontwikkelen en groeien. 


"Wie anderen overwint is sterk. Wie zichzelf overwint is machtig" - Lao-Tse

Ben je er klaar voor om NLP-trainer te worden? Klik hier om je direct in te schrijven.

WIE ZIJN DE TRAINERS IN DE NLP TRAINERSOPLEIDING?

In de Trainer’s Training van UNLP word je exclusief begeleid door NLP Master Trainers Dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink. Als geen ander weten ze deelnemers te enthousiasmeren en transformeren.

Ze hebben jarenlange ervaring in het geven en ontwikkelen van NLP trainingen, van het niveau tot NLP Practitioner tot het niveau van NLP Master Coach. Vanaf dag 1 zijn zij er om van jou, vol toewijding, plezier en passie, een excellente NLP trainer te maken. Naast Vincent en Marcel zullen senior-trainers Sylvia de Vries en Adélka Vendl beiden één opleidingsblok verzorgen.


TRAIN DE TRAINER IS INCLUSIEF:

20 dagen live training

Gedurende deze trainingsdagen ga je hand-in-hand werken met dr. Vincent van der Burg, Marcel Meijlink en senior trainers in een kleine groep van maximaal 20 deelnemers. De training omvat een breed programma van sprekers- en trainers vaardigheden om je klaar te stomen als transformationeel trainer.  Je gaat leren hoe je anderen laat groeien via korte lezingen, ervaringsgerichte oefeningen, partner oefeningen, kleine groepsoefeningen, begeleide visualisaties, schrijfoefeningen, delen van ervaringen en vrij laten komen van emoties en beperkende overtuigingen. 

Trainingsdoelen zijn: 

 • Ontdek het geheim tot het spreken over je passie en expertise
 • Overwin obstakels voor spreken in het openbaar
 • Leer spreken met impact voor het bereiken van resultaat
 • Leer diepgaande verbinding te maken op individueel- en groepsniveau
 • Ontdek hoe je jezelf kunt neerzetten als deskundige in jouw vakgebied
 • Leer interventies te doen voor de groep. Voor snelle impact
 • Krijg zelfvertrouwen en charisma als trainer, spreker of docent 
 • Bereik ongelooflijke persoonlijke groei met de doelen die je stelt
 • Begin met het geven van je eigen impact-volle lezingen, workshops en trainingen
 • Weet alles wat je moet weten over groepsdynamica, -cohesie, rapport, veilige haven, etc. 
 • En veel meer... 

Online vraag- en antwoord sessies

In de online training bijeenkomsten wordt relevante theorie doorgenomen, materiaal besproken en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan Vincent van der Burg, Marcel Meijlink en/of senior trainers. De setting is online, waardoor je met het gemak vanuit je eigen omgeving de bijeenkomsten kunt bijwonen. 


Up-to-date materiaal

Het Train de Trainer programma is inclusief het beste-van-het beste materiaal –waaronder handleidingen, hand-outs, trainingsmethoden en presentatie blauwdrukken die je nodig hebt om ieder onderwerp te verwerken in welke situatie dan ook – bedrijfstrainingen, presentaties, onderwijs, en vergaderingen.


interview: voor de start van de opleiding

Voor de start van de opleiding wordt er een psychologisch interview afgenomen. Door te identificeren wat jouw persoonlijkheidstype is, kom je achter onbewuste drijfveren en motivatiebronnen. Je persoonlijke leerdoelen en groeipunten kunnen mede aan de hand van dit interview geformuleerd worden.


2 mentorgesprekken

Gedurende de opleiding heb je de uitgelezen kans om samen met de trainer, 1-op-1, een persoonlijke mentorgesprek te hebben. In dit mentorgesprek wordt je voortgang besproken, leerdoelen bekeken en onderzocht wat extra groeipunten zijn. 


Levenslang “abonnement” 

Vanaf het moment dat je je inschrijft voor het Train de Trainer programma behoor je tot de UNLP familie. Dit betekent dat je altijd en voor de rest van je leven een beroep mag doen op de expertise, luisterend oor of mentoring van onze deskundigen, trainers en UNLP staf. 

Accreditaties