Oefenen, ontmoeten, leren

Meld je nu aan!

Internationaal Gecertificeerde Trainers

Opgeleid door de Grondleggers van NLP

NLP Informatieavond bij UNLP

In Amsterdam of Rotterdam

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP

do 20 jun. - Amsterdam
di 25 jun. - Amersfoort / Utrecht
wo 26 jun. - Rotterdam

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

UNLP Café

Zin in een avondje uit?

Iedere eerste donderdag van de maand kun je bij het UNLP-Café naar binnen lopen. Het zijn avonden vol fun, gezelligheid en ontspanning. Tijdens deze avonden ontmoet je nieuwe mensen, je doet inspiratie en kennis op. Dit allen onder het genot van een hapje en drankje.

Elke maand heeft het UNLP-Café een eigen creatieve invulling. Verwacht films, lezingen, muziek,  oefenavonden, theatersport, American Party en zelfs een boottocht door de Amsterdamse grachten.

Er is alle gelegenheid om met elkaar te oefenen en te experimenteren. Meedoen? Schrijf je nu in!

De bijdrage is €5,- en kan contant worden afgerekend bij binnenkomst. Voor dit bedrag ontvang je een hapje en één drankje. Overige consumpties kunnen worden aangeschaft ter plaatse. Voel je welkom. Met én zonder NLP ervaring. Wel of geen UNLP’er.Tijd: van 19.00 tot 22.00 uur 

Kosten:  € 5,00

Deelnemersbijdrage graag contant betalen bij binnenkomst.


Aanmelden en op de hoogte blijven

Voor het UNLP-Café werken we met mini-aanmeldformuliertjes. Daarnaast word je automatisch op de hoogte gehouden van toekomstige edities van UNLP-Café via een e-maillijst. Volg de volgende twee eenvoudige stappen:

Stap 1:
Gebruik onderstaand mini-formulier om je voor de eerstkomende editie aan te melden als je daarbij aanwezig wil zijn.

Stap 2:
Breng op de avond de bijdrage van €5 contant mee en geniet van de avond! Je wordt automatisch herinnerd aan nieuwe edities van het UNLP-Café.


Meld je hier aan voor het UNLP Café van Oktober

 • Do 4 oktober: Provocatieve workshop - Liefdesrelaties
 • Liefdesrelaties: Ze leefde nog lang en gelukkig of toch niet?

  Vind jij het lastig om een relatie aan te gaan? Val je misschien op de verkeerde mannen of vrouwen? Is je relatie in een sleur geraakt? Of is een partner vinden geen probleem, maar kun je het juist niet goed volhouden?.....

  Wil je je gelukkiger voelen in je relatie of ben je gewoon heel nieuwsgierig? Kom dan naar deze avond! Het belooft namelijk een spannende avond te worden.
  Maak kennis met Provocatieve coaching
  Provocatief coachen is een vast onderdeel in de Coach IANLP opleiding bij UNLP. Tijdens deze editie van het UNLP Café verzorgt onze trainer en expert Adelka Vendl een interactieve workshop over liefdesrelaties. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met provocatief coachen en met je eigen thema’s aan de slag te gaan, mocht je die hebben. Durf jij uit je comfort zone te stappen of niet? Je bent van harte welkom deze avond.

  Deze avond worden er één of twee live demonstraties gehouden, aansluitend worden de cases met elkaar besproken. Je leert als toeschouwer net zoveel als de deelnemer aan een demonstratie. Aansluitend zijn er een aantal gezamenlijke oefeningen over relatiegeluk.

  Wat ga je allemaal leren tijdens de workshop?

  Je ondervind hoe een provocatief coachgesprek er aan toe gaat en je krijgt inzicht in de belangrijkste relatie – blokkers die je hebt. Je hervindt de humor in je relatie en blijft daardoor gezond en gelukkig. Na de workshop weet je hoe je een duurzame relatie aan moet gaan, hoe je deze onderhoud en wat het van je vergt.

  Programma
  18.30-19.00 uur: Ontvangst en inloop deelnemers
  19.00-20.15 uur: Workshop Liefdesrelaties
  20.15-20.30 uur: Pauze
  20.30-21.45 uur: Workshop Liefdesrelaties
  21.45-22.00 uur: Afsluiting

  Kosten:  € 5,00 Deelnemersbijdrage graag contant betalen bij binnenkomst.
  Plaats: UNLP Schipluidenlaan 4 (Koningshof) 1062 HE Amsterdam

   

  Trainer
  Adelka Vendl is arbeids -en organisatiepsycholoog en leert je deze avond wat de voordelen van provocatieve coaching zijn. Adelka is nieuwsgierig, prikkelend en onorthodox waardoor ze uitzonderlijke resultaten weet te behalen.