Oefenen, ontmoeten, leren

Meld je nu aan!

Internationaal Gecertificeerde Trainers

Opgeleid door de Grondleggers van NLP

NLP Informatieavond bij UNLP

In Amsterdam of Rotterdam

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP

do 14 dec. - Amsterdam
ma 18 dec. - Antwerpen
di 19 dec. - Rotterdam

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

UNLP Café

Zin in een avondje uit?

Iedere eerste donderdag van de maand kun je bij het UNLP-Café naar binnen lopen. Het zijn avonden vol fun, gezelligheid en ontspanning. Tijdens deze avonden ontmoet je nieuwe mensen, je doet inspiratie en kennis op. Dit allen onder het genot van een hapje en drankje.

Elke maand heeft het UNLP-Café een eigen creatieve invulling. Verwacht films, lezingen, muziek,  oefenavonden, theatersport, American Party en zelfs een boottocht door de Amsterdamse grachten.

Er is alle gelegenheid om met elkaar te oefenen en te experimenteren. Meedoen? Schrijf je nu in!

De bijdrage is €5,- en kan contant worden afgerekend bij binnenkomst. Voor dit bedrag ontvang je een hapje en één drankje. Overige consumpties kunnen worden aangeschaft ter plaatse. Voel je welkom. Met én zonder NLP ervaring. Wel of geen UNLP’er.Tijd: van 19.00 tot 22.00 uur 

Kosten:  € 5,00

Deelnemersbijdrage graag contant betalen bij binnenkomst.


Aanmelden en op de hoogte blijven

Voor het UNLP-Café werken we met mini-aanmeldformuliertjes. Daarnaast word je automatisch op de hoogte gehouden van toekomstige edities van UNLP-Café via een e-maillijst. Volg de volgende twee eenvoudige stappen:

Stap 1:
Gebruik onderstaand mini-formulier om je voor de eerstkomende editie aan te melden als je daarbij aanwezig wil zijn. Breng op de avond de bijdrage contant mee en geniet van de avond!

Stap 2:
Je wordt automatisch herinnerd aan nieuwe edities van het UNLP-Café.


Aanmelden voor de december-editie

Aanmelden voor de januari-editie


 • Do 7 dec 2017: NLP Filmavond
 • Do 4 jan 2018: NLP Workshop
 • Do 1 feb 2018: NLP Oefenavond
 • Do 1 mrt 2018: NLP Filmavond
 • Do 5 apr 2018: NLP Theatersport
 • Do 3 mei 2018: Fancy Fair
 • Do 7 jun 2018: American Party/ Boottocht Amsterdamse grachten
 • Do 5 jul 2018: NLP Oefenavond
 • Do 2 aug 2018: Fancy Fair
 • FILM: DOWN TO EARTH & AANSLUITEND FILMGESPREK
  Down to Earth houdt ons een spiegel voor en toont ons een aangrijpend en soms confronterend beeld van onze beschaafde wereld. Begin oktober is Down to Earth uitverkozen tot de beste onderwijs film van het jaar. Absoluut een film die je gezien moet hebben!  De Film onthult een diepe wijsheid en nodigt ons uit om te reflecteren en de wereld te bekijken door de ogen van de Earth Keepers; zij die de wijsheid van de aarde kennen. Het neemt ons mee op een innerlijke reis en helpt ons om ons te verbinden met de bron. Ook maakt het ons bewust van onze afhankelijkheid van iets dat groter is dan wijzelf.

  Down to Earth is zowel een wake up call als ook een hoopvolle boodschap over een gigantische mondiale transformatie. De karakters in de Film zijn onbekende individuen die onder de radar van onze moderne wereld leven. De meesten van hen leiden een teruggetrokken bestaan, dat volledig in dienst staat van hun gemeenschap. Daar worden ze medicijnmensen, wisdom keepers, shamanen, healers of spirituele leiders genoemd.
  Door hun verbondenheid vormen zij de brug tussen andere dimensies en ons leven op Aarde, tussen de fysieke en non-fysieke werelden. In werkelijkheid leven we allemaal tegelijkertijd in meerdere dimensies, maar het verschil is dat de shamanen zich daar bewust van zijn. Door deze verbinding hebben zij toegang tot veel meer informatie kanalen en inzichten. Daarmee zijn ze in staat voor zichzelf en anderen terughalen wat in andere dimensies verloren is gegaan en richting geven aan diegenen die zich daarvoor open stellen.


  Filmmakers Renata Heinen en Rolf Winters gooiden het roer tien jaar geleden drastisch om nadat ze zich bewust werden van de vraag: wat willen we onze kinderen (2, 4 en 7 jaar oud) eigenlijk meegeven? Ze gingen op zoek naar een andere en nieuwe manier van leven. Wat ze niet wisten is dat die beslissing zou leiden tot de reis van hun leven waar deze documentaire het bewijs van vormt.  


  Aansluitend aan de film vindt een filmgesprek plaats met NLP Master Practitioner Alewijn Verboon. Na jaren werkzaam te zijn bij een groot bedrijf merkt hij op dat hij niet meer gelukkig is met zijn werk en dit werkt door in zijn privéleven, en gooit het roer om. Via een bekende komt hij in aanraking met UNLP en doorloopt met veel enthousiasme de NLP Practitioner en Master Practitioner opleiding. Alewijn volgt nu zijn hart en is momenteel vrijwilliger en ambassadeur van de film Down to Earth.  Programma:
  18.30-19.00 Inloop en ontvangst
  19.00-20.30 Film: Down to Earth
  20.30-21.00 Filmgesprek Alewijn Verboon
  21.00-22.00 Aftermovie bar
 • NLP Disney Strategie en NLP 3 Mentoren

  Wil je meer vaardigheden ontwikkelen of verdere verdieping van een NLP techniek? Tijdens deze avond verfijn je jouw skills.


  Onze trainers in opleiding Gerton van de Kamp en Bart Verbunt nemen je deze avond mee in de krachtige NLP-technieken Disney Strategie en de 3-Mentoren Techniek. De technieken worden uitgebreid uiteengezet, gedemonstreerd en behandeld. Er is deze avond voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en oefenen van de NLP-techniek.

  De avond wordt begeleid door UNLP trainer Jeanine de Hoo- Schikker.

  Programma
  18.30-19.00 Ontvangst
  19.00-19.45 Workshop: NLP Disney Strategie
  19.45-20.30 Oefenen, feedback & vragen
  20.30-20.45 Pauze
  20.45-21.15 Workshop: NLP 3-Mentoren techniek
  21.15-21.45 Oefenen, feedback & vragen
  21.45-22.00 Afsluiting

  Het toepassen en oefenen van NLP technieken zorgt voor een solide basis van je (coach) vaardigheden. Bovendien blijf je up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen binnen NLP.

  Bij het UNLP Café mag je altijd een introducee meenemen! Daarnaast bieden we je graag de mogelijkheid om zelf ook eens zo’n avond te leiden als trainer. Neem contact met ons op als je interesse hebt via info@unlp.nl. 


  Wil je 2018 geïnspireerd beginnen? Meldt je dan nu aan.


 • NLP technieken: New Behaviour Generator & Circle of Excellence

  Wil je meer vaardigheden ontwikkelen of verdere verdieping van een NLP techniek? Tijdens deze avond verfijn je jouw skills.

  Onze trainers nemen je deze avond mee in de krachtige NLP-technieken New Behaviour Generator en Circle of Excellence. De technieken worden uitgebreid uiteengezet, gedemonstreerd en behandeld. Er is deze avond voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en oefenen van de NLP-techniek.


  Programma
  18.30-19.00 Ontvangst
  19.00-19.30 Workshop: NLP New Behaviour Generator
  19.30-20.15 Oefenen, feedback & vragen
  20.15-20.30 Pauze
  20.30-21.00 Workshop: NLP Circle of Excellence
  21.00-21.45 Oefenen, feedback & vragen
  21.45-22.00 Afsluiting

  Het toepassen en oefenen van NLP technieken zorgt voor een solide basis van je (coach) vaardigheden. Bovendien blijf je up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen binnen NLP.

  Bij het UNLP Café mag je altijd een introducee meenemen! Daarnaast bieden we je graag de mogelijkheid om zelf ook eens zo’n avond te leiden als trainer. Neem contact met ons op als je interesse hebt via info@unlp.nl. 


  Meer info volgt op korte termijn!

  Bijdrage van € 5 

  Meld je aan via

 • Meer info volgt op korte termijn!

  Bijdrage van € 5 

  Meld je aan via

 • NLP Theatersport
  NLP Theatersport is een vorm van improvisatie. Je kunt van deze avond verwachten dat de leukste, mooiste en gekste situaties ontstaan.


  Tijdens deze workshop maak je kennis met NLP Theatersport onder leiding van één van onze trainers. Je maakt op een speelse wijze kennis met improvisatie en gaat op zoek naar je eigen verbeeldingskracht. De nadruk ligt op het opsporen en uit de weg ruimen van (spel)blokkades. De scènes duren niet langer dan ongeveer 5 minuten.


  Welke NLP technieken ga jij inzetten?
  Predicaten, Metaforen, Perifeer zicht
  Kalibreren, Utilisatie
  New Behavior Generator
  Opwekken van gemoedstoestanden
  Modelleren van karakters
  Accepteren van het wereldmodel van de ander
  Zintuigelijke scherpzinnigheid


  Programma
  18.30-19.00 Ontvangst
  19.00-20.15 Theatersport
  20.15-20.30 Pauze
  20.30-21.45 Theatersport
  21.45-22.00 Afsluiting 


  Bij het UNLP Café mag je altijd een introducee meenemen! Daarnaast bieden we je graag de mogelijkheid om zelf ook eens zo’n avond te leiden als trainer. Neem contact met ons op als je interesse hebt via info@unlp.nl


  Bijdrage van € 5

  Meld je aan via

 • Meer info volgt op korte termijn!

  Bijdrage van € 5 (koffie, thee, water)

  Meld je aan via

 • Meer info volgt op korte termijn!

  Bijdrage van € 5 (koffie, thee, water)

  Meld je aan via