NLP Business Practitioner in Amsterdam | UNLP

Zakelijk NLP Door Internationaal Gecertificeerde Trainer

Opgeleid door de Grondlegger van NLP

Geaccrediteerde zakelijke NLP Opleidingen

Deelnemers waarderen ons met een 8.7

Maak kennis met onze opleidingen

Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond

Eerstvolgende Startdata

ma 23 okt. - Amsterdam
do 1 mrt. - Amsterdam
wo 23 mei - Amsterdam

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP

di 5 sep. - Amsterdam
wo 6 sep. - Rotterdam
do 7 sep. - Antwerpen

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

NLP BUSINESS PRACTITIONER

Succesvolle professionals kennen zichzelf. Of je nu werkzaam bent als leidinggevende, consultant, vakspecialist manager of ondernemer, de leergang NLP Business Practitioner (NLPBP) is gericht op een versnelde persoonlijke en professionele groei. Niet alleen voor het vergroten van je persoonlijke effectiviteit, maar ook voor het direct kunnen toepassen van de opgedane inzichten in het werken met anderen. Hierdoor creëer je meer carrièremogelijkheden, tevredenheid in je werk, evenals persoonlijk en professioneel leiderschap.


Alle NLP Opleidingen

 • HET VERHAAL VAN NLP
 • MODULAIRE OPBOUW
 • VOOR WIE?
 • FAQ
 • Voordat ik je meer ga vertellen over de leergang NLP Business Practitioner, is het goed om je een kijkje te kunnen geven in hoe NLP is ontstaan. 

Het NLP verhaal begint bij Richard Bandler, student aan de Universiteit van Californië en met name geïnteresseerd in computerprogrammering. Met deze kennis keek hij naar de diverse vormen van psychotherapie en concludeerde dat de meeste methodieken ineffectief waren in het daadwerkelijk bewerkstelligen van snelle en blijvende veranderingen.

  Toch waren er twee therapeuten die wél bijzonder succesvol waren in het bewerkstelligen van persoonlijke veranderingen, te weten gezinstherapeut Virginia Satir en grondlegger van de Gestalttherapie dr. Fritz Perls.

  Er was echter één probleem: beide therapeuten konden niet vertellen wat hen precies succesvol maakte. Wanneer Richard Bandler vroeg: “hoe komt het dat u veel succesvoller bent dan uw collega’s?”, kreeg hij antwoorden als ‘intuïtie’, ‘ervaring’ en ‘geen idee’.

  Om antwoord te krijgen op deze vraag woonde hij talloze sessies bij en luisterde hij audio-opnames terug om op zoek te gaan naar patronen en overtuigingen. Hij onderzocht de taalpatronen, overtuigingen en lichaamstaal die beide therapeuten gebruikten.

  Hij bracht zijn bevindingen naar assistent-hoogleraar in linguïstiek dr. John Grinder en met elkaar brachten ze de bevindingen tezamen. Ze identificeerden de taalpatronen, overtuigingen en lichaamstaal en brachten het geheel in een structuur die expliciet en overdraagbaar was. De basis voor NLP was hiermee gelegd: succes is identificeerbaar en overdraagbaar.

  De leergang NLP Business Practitioner is gericht op mensen werkzaam in het bedrijfsleven en publieke sector die zich persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen. De NLP Business Practitioner bestaat uit twee modules:

 • MODULE 1: NLP BUSINESS LEADERSHIP BASIC

  De module NLP Business Leadership Basic is de eerste module van het complete programma NLP Business Practitioner. De module bestaat uit vier marktgerichte blokken waarin je via een steile leercurve nieuwe inzichten, instrumenten, kennis en technieken opdoet om jezelf naar een hoger niveau te brengen.

  NLP BUSINESS LEADERSHIP ADVANCED

  De module NLP Business Leadership Advanced is het logische vervolg op de NLP Business Leadership Basic. Hierin ga je leren om NLP zonder problemen toe te passen in persoonlijke en professionele situaties.

 • Een deelnemer aan de NLP Business Practitioner:

  • is gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen
  • heeft een drive om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van anderen
  • is bereid om buiten de eigen comfort zone te treden
  • bekleedt een positie waarin het omgaan met andere mensen centraal staat

  De deelnemers zijn leidinggevenden, senior én junior, consultants, managers, vakspecialisten en ondernemers met een werkervaring van minimaal 2 jaar. De groepsgrootte is beperkt tot 14 deelnemers. Dit garandeert maximale persoonlijke aandacht. Je werkt samen met deelnemers uit verschillende branches, met diverse functies en een uiteenlopende achtergrond in opleiding en ervaring. Zo leer je van elkaars inzichten en vergroot je je netwerk.

 • VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE NLP BUSINESS PRACTITIONER-MODULES

  Is de NLP Business Practitioner een erkende opleiding

  • Ja, wanneer je beide modules volgt, ontvang je het door de NVNLP en IANLP erkende certificaat tot NLP Practitioner.

  Hoeveel tijdsinvestering vergt de opleiding buiten de opleidingsuren?

  • Tijdens de opleiding wordt alle stof theoretisch en praktisch behandeld zodat je het direct in de praktijk kunt gaan toepassen. Afhankelijk van wat je persoonlijke doelstellingen zijn zul je vier uur per week actief bezig zijn met de opleiding.

  Ik ben drie jaar geleden afgestudeerd en werk nu als junior jurist. Mag ik dan meedoen met de opleiding?

  • Ja, je bent inmiddels drie jaar klaar met je studie en hebt in die tijd werkervaring opgedaan in jouw vakgebied. Iedereen met twee jaar actieve werkervaring is van harte welkom bij dit intensieve en effectieve programma.

  Ik kom niet uit het bedrijfsleven maar werk in de publieke sector. Kan ik dan wel deelnemen?

  • Iedere deelnemer in de opleiding is actief als professional. Dit kan in het bedrijfsleven zijn, maar ook in de publieke sector of semi-publieke sector.