Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
NLP Opleiding: Volg een Erkende en Gecertificeerde Coach… | UNLP

Geaccrediteerde NLP Opleidingen

Deelnemers waarderen ons met een 9.5

Internationaal Gecertificeerde Trainers

Opgeleid door de Grondleggers van NLP

Maak kennis met onze opleidingen

Neem deel aan de gratis NLP Informatieavond

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP

ma 13 jul. - Amsterdam
wo 22 jul. - Tilburg
do 20 aug. - Tilburg

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

Erkende NLP Opleiding

Heb je interesse in NLP en wil je een erkende en gecertificeerde NLP opleiding gaan volgen? Dan ben je aan het juiste adres. UNLP biedt je de meest uitgebreide NLP opleiding aan in allerlei varianten. Met de NLP Practitioner opleiding van UNLP ben je verzekerd van een volledig geaccrediteerde NLP opleiding op het hoogste niveau en met veel persoonlijke begeleiding. Niet voor niets komen mensen uit heel Nederland naar UNLP om hun NLP opleiding te volgen. 


Klik hier voor jouw NLP Opleidingen - opleiding

Waarom UNLP?
UNLP is het grootste en meest succesvolle NLP instituut in Nederland. En dat is niet voor niets. De trainers worden voortdurend zelf opgeleid door de grondleggers van NLP en zijn daarmee volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij UNLP volg je niet alleen een opleiding, want met een ‘levenslang abonnement’ heb je toegang tot het grootste netwerk van experts op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het volgen van een opleiding geeft je bovendien toegang tot professioneel audio- en videomateriaal, hand-outs en syllabi en een online community van collega cursisten. 

Persoonlijk contact?
Wil jij je ook verder ontwikkelen op dit gebied, zodat je deze nieuwe inzichten kunt toepassen in bijvoorbeeld je privéleven of op je werk? Lees dan op deze pagina meer over de verschillende opleidingen en vraag een brochure aan over de NLP opleiding die jou aanspreekt. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met studentsupport via marieke@unlp.nl of 020-261 07 07.

Wat is NLP? 
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een verzameling van mentale technieken gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. NLP wordt inmiddels ingezet door miljoenen mensen om zelfvertrouwen te vergroten, angsten en onzekerheid te verminderen, meer passie en inspiratie te ontwikkelen en de impact van communicatie te vergroten.

Wat kan ik na een gecertificeerde NLP coach opleiding? 
Na een NLP opleiding heb je van de beste trainers in het vakgebied geleerd om controle te krijgen over je brein. Je weet wat je voelt, doet en denkt. Je bent concreet aan de slag gegaan met persoonlijke thema’s, uitdagingen of doelen én je bent in staat om zelfstandig NLP technieken uit te voeren.

Hoe ziet het traject eruit?
Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een NLP opleiding, begin je bij de basis: de NLP Practitioner opleiding. Deze opleiding is in verschillende varianten te volgen, van weekendopleiding tot intensieve weekopleiding. Ben je geïnteresseerd in een zakelijke NLP opleiding? Dan is de NLP Business Practitioner een goede eerste stap. Een logische vervolgstap is de NLP Master Practitioner opleiding. Ook kun je na een NLP (Business) Practitioner een Master Coach of NLP Trainer opleiding volgen.


KEUZE UIT VERSCHILLENDE COACH OPLEIDINGEN

Een NLP opleiding bij UNLP biedt je de mogelijkheid tot in- en doorstromen op allerlei niveaus. Daarnaast zijn er kortere opleidingen, trainingen en zelfs workshops. Maak gebruik van de tabbladen op deze pagina voor een korte uitleg. Lijkt een opleiding je interessant en wil je graag meer weten? Klik dan door op de tabjes voor meer informatie!

 • NLP Informatie-avond
 • NLP Practitioner
 • NLP Master Practitioner
 • NLP Business Practitioner
 • NLP Coach IANLP
 • NLP Trainersopleiding
 • NLP Workshops

 • NLP INFORMATIE-AVOND

  • De informatieavonden duren van 19.30 tot 21.30 uur.
  • Geheel gratis
  • In Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort of Antwerpen

  Tijdens de vrijblijvende NLP informatieavond, ervaar je wat NLP voor jou kan betekenen. Hoe het ervoor kan zorgen dat je je doelen gaat behalen, of bepaalde emoties gaat ervaren. En je ziet concreet wat je kunt verwachten tijdens een opleiding. Veel mensen die een dergelijke avond bezoeken komen ook kijken of zij een klik hebben met de trainers. Ook voor jou kan dit erg belangrijk zijn. Klik hier om je gratis en vrijblijvend aan te melden!

 • Schermafbeelding-2017-07-12-om-21.57.38.

  NLP PRACTITIONER OPLEIDINGEN

  UNLP biedt verschillende vormen van de 18-daagse NLP Practitioner opleiding aan: een weekend-variant, een doordeweekse-dag, een intensieve variant en een zomervariant. Iedere opleidingsvariant leidt op tot Internationaal Gecertificeerd NLP Practitioner (IA-NLP, NVNLP & ABNLP-erkend). Inhoudelijk zijn ze identiek, dus kies een opleiding die bij jou past.

  1. NLP Practitioner Weekend Opleiding: een unieke 18-daagse weekendopleiding in Amsterdam, Drenthe of Rotterdam, waarvoor je geen speciale vooropleiding hoeft te hebben genoten.

  2. NLP Practitioner Dag Opleiding: Gedurende 18 donder/vrijdagen, 2 keer per maand, leer je de NLP basisstof in Amsterdam.

  3. NLP Practitioner Intensief: 18-daagse, intensieve opleiding tot NLP Practitioner, verzorgd op verschillende locaties in Drenthe.

  4. NLP Zomer Practitioner: een intensieve zomeropleiding in Amsterdam en Drenthe, met hetzelfde programma als de 18-daagse weekendopleiding.

 • NLP-Informatieavond-bij-UNLP-in-Amsterda

  NLP MASTER PRACTITIONER OPLEIDINGEN

  Het logische vervolg op de NLP Basisopleiding (NLP Practitioner Opleiding) is de NLP Master Practitioner. Deze erkende vervolgopleiding kent ook verschillende varianten: een weekendvariant, een intensieve variant en een zomervariant.

  1. NLP Master Practitioner Dag opleiding: Jaaropleiding van september tot juni vindt 2 keer per maand afwisselend plaats op donderdag en vrijdag.

  2. NLP Master Practitioner Weekend: Een 18-daagse weekendopleiding die wordt gegeven in Amsterdam

  3. NLP Master Practitioner Intensief: De 18-daagse dagopleiding Master Practitioner die wordt gegeven in Amsterdam op donderdagen en vrijdagen.

  4. NLP Zomer Master Practitioner: deze 18-daagse Zomer Master Practitioner opleiding wordt verzorgd deels in Amsterdam en deels in Drenthe.


 • business-practitioner-2.jpg?mtime=201706

  NLP BUSINESS PRACTITIONER

  Ben je werkzaam in het bedrijfsleven en wil je NLP (deels) gaan doen om toe te passen in je werk? Dan is de NLP Business Practitioner een uitgelezen kans. Het curriculum is afgestemd op zakelijke context en ook jouw collega deelnemers hebben hetzelfde doel voor ogen: NLP toepassen op het werk. Bijvoorbeeld om authentiek leiderschap te verkrijgen, beter om te gaan met stress, of makkelijker en meer diepgaand verbinding aan te gaan met jezelf en anderen. De opleiding NLP Business Practitioner is verdeeld in twee modules: 

  1. NLP Business Leadership Basic. Dit is de start en is ook te volgen als zelfstandige module.

  2. NLP Business Leadership Advanced. Het logische vervolg op de Basic. 

 • brein-hoofden-klein-vector.png?mtime=201

  NLP MASTER COACH OPLEIDING

  Deze unieke gecertificeerde 20-daagse NLP Coach IANLP opleiding met o.a. dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink stelt je in staat om snel en blijvend een transformatie bij je cliënt, patiënt of medewerker te bereiken. Het is de hoogst beschikbare opleiding in Nederland op het gebied van NLP-coaching. De gehele opleiding bestaat uit 3 onderdelen, die ieder afzonderlijk van elkaar te volgen zijn: de NLP Master Coach Kernmodule, de NLP Timeline Therapy Practitioner, en de NLP Hypnose Certificatie Training. 

  1. NLP Coach Kernmodule: De eerste 13 dagen omvatten de kern van de NLP Master Coach-opleiding. In deze module ontwikkel je de vaardigheden en kennis die je in staat stellen om snel en effectief resultaat te boeken bij cliënten.

  2. NLP Timeline Therapy Practitioner: De 4-daagse Time Line Therapy kenmerkt zich door een ervaringsgerichte, praktische en transformerende ervaring.

  3. NLP Hypnose Certificatie Training: De hypnose opleiding van UNLP is een 3-daagse, gecertificeerde opleiding die uniek is in Nederland.


 • OPLEIDING TOT NLP TRAINER

  De NLP Trainer’s Training is één van de meest uitgebreide en intensieve opleidingen voor het vak van NLP trainer. Je hebt met succes de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en/of NLP  Coach afgerond en je wilt de inzichten, technieken en/of methodieken over kunnen brengen op anderen. Dit kan zijn in een klassieke NLP Practitioner of NLP Master Practitioner opleiding of NLP workshop. De training is ook geschikt voor leraren op de basisschool of in het voortgezet onderwijs, maar ook leidinggevenden en managers. Voor iedereen die een transformerend en blijvend effect wilt bereiken bij individuen en groepen.

 • workshop-vector.png?mtime=20170712201738


  NLP WORKSHOPS

  1. NLP TimeLine Therapy Practitioner: Deze 4-daagse workshop is geschikt voor NLP Practitioners, Master Practitioners en Master Coaches, die het leven van zichzelf en/of hun cliënten in korte tijd een enorme boost willen geven.

  2. NLP Oefenavonden: In iedere NLP opleiding wordt er altijd aangegeven dat het belangrijk is om actief en bewust bezig te zijn met het oefenen van de vaardigheden en technieken. Vandaar dat wij open oefenavonden organiseren, zodat het voor iedere NLP-er mogelijk is om te oefenen!

  Meer interesse in mindfulness? Bekijk onze mindfulness training.