Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
NLP in 1 dag | UNLP

Geaccrediteerde NLP Opleidingen

Deelnemers waarderen ons met een 9.2

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP of Familie Opstellingen

di 21 jan. - Rotterdam - NLP
wo 22 jan. - Amersfoort / Utrecht - NLP
do 23 jan. - Grolloo / Drenthe - NLP

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

NLP in 1 dag

Ben je nieuwsgierig naar mensen en hun drijfveren, en bovenal die van jezelf? Hoe je je leven leuker en makkelijker kunt maken met meer kennis en inzicht in gedrag, gevoelens en relaties? Tijdens de NLP-practitioner ontdek je dat én meer! En om daar eens laagdrempelig mee kennis te maken, is er nu de workshop NLP in 1 dag. 

Tijdens NLP in 1 dag ga je met twee van onze NLP-trainers op een reis van NLP waarin zij de meest succesvolle NLP technieken, tips en trucs met je delen.

NLP technieken, tips en trucs die je verder gaan helpen om meer vrijheid te creëren in je denken, doen en voelen. Eenvoudig, direct toepasbaar en resultaatgericht! NLP in 1 Dag is een NLP training voor iedereen. Met of zonder ervaring in NLP of persoonlijke groei. Dit is wat je in ieder geval gaat leren:

- De kracht van visualisatie 

- De geheimen van het stellen én bereiken van doelen 

- Wat NLP écht is (en wat niet!) 

- Leer beter communiceren en verbinding aangaan 

- Ontdek je innerlijke drijfveren en levensmissie 

- Leer om kracht gevende overtuigingen bij jezelf te installeren 

- Integreer NLP in je dagelijkse leven 

- Creëer meer zelfvertrouwen in situaties dat je het nodig hebt 

- NLP communicatiemodel: NLP en communicatie in vogelvlucht 

- Ontdek hoe lichaamshouding gekoppeld is aan je emoties 


Een dag past meestal wel in je agenda en blijkt lang genoeg om erachter te komen of de volledige training iets voor je is. 

Meer informatie!

 • Wat ga je leren?
 • Wat is NLP eigenlijk?
 • Waar wordt NLP in 1 dag gegeven?
 • Geen saaie lezingen of eindeloze theorieën. In de – NLP in 1 Dag –  is er volop beweging en actie. Je gaat leren wat NLP is door te doen en te ervaren. Na 1 dag van deze NLP training ben je vol inspiratie en motivatie. Je gaat naar huis met concrete handvatten en tips die je direct kunt inzetten in de dagelijkse praktijk.  NLP in 1 dag: een NLP training waar we je de 100% garantie geven dat het je verwachtingen overstijgt.

   

  1. TECHNIEKEN VOOR PERSOONLIJKE GROEI

  Talloze mensen hebben al geprofiteerd van krachtige NLP technieken. Voor bijvoorbeeld het creëren van meer zelfvertrouwen of het installeren van krachtige overtuigingen. In de NLP Training & Cursus: “NLP in 1 Dag” ga je kennismaken met het beste van het beste van deze NLP technieken. Door middel van demonstraties en het zelf oefenen van NLP technieken leer je de kracht en het effect van NLP technieken.

  2. INZICHTEN VOOR COMMUNICATIE Voor een groot deel van onze tijd communiceren we met anderen. Het verbeteren van je communicatie met NLP levert direct zichtbaar resultaat op. In te zetten bij je partner, collega´s, vrienden en familie. Tijdens de NLP Training & Cursus: “NLP in 1 Dag” doe je direct inzichten op om de communicatie met anderen fundamenteel te verbeteren. Voor meer verbinding met anderen én jezelf.

  3. INZICHTEN VOOR COMMUNICATIE Voor een groot deel van onze tijd communiceren we met anderen. Het verbeteren van je communicatie met NLP levert direct zichtbaar resultaat op. In te zetten bij je partner, collega´s, vrienden en familie. Tijdens de NLP Training & Cursus: “NLP in 1 Dag” doe je direct inzichten op om de communicatie met anderen fundamenteel te verbeteren. Voor meer verbinding met anderen én jezelf.

  4. TIPS EN TRUCS VOOR SNELLE VERANDERING We draaien er niet om heen met veel gepraat en theorieën die uiteindelijk in de praktijk niet blijken te werken. Tijdens de NLP Training & Cursus: “NLP in 1 Dag” staan snelle trips en trucs centraal. Je zult het effect ervan direct op de dag zelf ervaren.

  5. MIND BODY CONNECTIE NLP gaat niet alleen over hoe we ons brein voor ons kunnen laten werken. Dat is slechts een deel van waar NLP over gaat. Het lichaam speelt een belangrijke rol in hoe we ons voelen, wat we denken en doen. Vandaar dat je tijdens NLP Training & Cursus: “NLP in 1 Dag” ervaart hoe lichaam en geest met elkaar is verbonden én hoe je daar gebruik van kunt maken in het creëren van vrijheid in je denken, doen en voelen.

 • De afkorting NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Je kunt de methode ook wel scharen onder de praktische psychologie. Maar wat is NLP nu eigenlijk? Het is een vraag die we veel krijgen tijdens NLP-informatieavonden. In deze blog een overzicht wat NLP precies is en waar je het voor kunt gebruiken! 

  De methode komt voort uit de jaren 70, waarbij de vaardigheden van een aantal succesvolle mensen (waaronder de bekende hypnotherapeut Milton Erickson en de gezinstherapeute Virginia Satir), gemodelleerd werd. 

  Het waren de grondleggers van NLP, Richard Bandler en John Grinder, die méér en méér onderzoek deden naar hoe het kwam dat sommige mensen bepaald gedrag hadden en anderen niet. Zij kwamen achter bijzondere resultaten. Zij stelden de vragen als: Hoe komst het dat deze experts zoveel beter zijn in bepaalde vaardigheden en gedrag dan anderen. Een overtuiging die vele mensen hadden was: Het is talent! Bandler en Grinder gingen niet mee met deze overtuiging. Sterker, zij gingen juist op zoek naar "is het talent of doen de experts iets anders?"

  Lees hier verder!

 • Zin om je onder te dompelen in NLP? Of juist eens af te tasten wat NLP is? Wat jouw doel ook is, je kunt ermee terecht tijdens NLP in 1 dag. Een ware proeverij wat NLP nu werkelijk is. 

  Tijdens iedere dag verzorgen twee van onze trainers een mooi en interessant programma voor je. De dagen vinden plaats in Amsterdam of Rotterdam. In beide steden hebben we een mooie, eigen locatie. Authentieke plekken waar je je snel thuis zult voelen! 

  Amsterdam:
  Fahrenheitstraat 99
  1097 PP AMSTERDAM

  Rotterdam:
  Haringvliet 90
  3011 TG ROTTERDAM


29 februari 2020

Amsterdam

Data en tijden

29 februari 2020

Opleidingstijden: Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

Extra informatie

Inclusief koffie, thee & lunch

€ 79

17 mei 2020

Rotterdam

Data en tijden

17 mei 2020

Opleidingstijden: Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

Extra informatie

Inclusief koffie, thee & lunch

€ 79