Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
NLP in 1 dag | UNLP

Geaccrediteerde NLP Opleidingen

Deelnemers waarderen ons met een 9.2

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP of Familie Opstellingen

ma 13 jul. - Amsterdam - NLP
wo 22 jul. - Tilburg - NLP
do 20 aug. - Tilburg - NLP

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

NLP in 1 dag

Wil je ontdekken hoe je sterker en met meer zelfvertrouwen in het leven kunt staan? Hoe je makkelijker verbinding kunt maken met jezelf én anderen? Simpelweg hoe je je leven leuker en makkelijker kunt maken? Tijdens de NLP Practitioner opleiding ontdek je dat én meer! En om daar eens op een laagdrempelige manier kennis mee te maken, is er nu de workshop NLP in 1 dag. 

Onder leiding van twee NLP trainers beleef je een zeer inspirerende dag, waarin je de meest succesvolle NLP technieken, tips en trucs zult ontdekken, die je verder gaan helpen om meer vrijheid te creëren in je denken, doen en voelen. Eenvoudig, direct toepasbaar en resultaatgericht!

Als je nog niet helemaal helder hebt wat de voordelen van een NLP opleiding voor jou kunnen zijn, dan kun je tijdens deze dag eens wat uitgebreider kennismaken met NLP. Een dag past meestal wel in je agenda en blijkt lang genoeg om erachter te komen of de volledige opleiding iets voor je is. 

Ben je nieuwsgierig of NLP jou ook verder kan helpen in je persoonlijke ontwikkeling? Meld je dan nu aan voor NLP in 1 dag.

Dit is wat je in ieder geval gaat leren:

 • De kracht van visualisatie
 • De geheimen van het stellen én bereiken van doelen 
 • Wat NLP écht is (en wat niet!) 
 • Leer beter communiceren en verbinding aangaan 
 • Ontdek je innerlijke drijfveren en levensmissie 
 • Leer om krachtgevende overtuigingen bij jezelf te installeren 
 • Integreer NLP in je dagelijkse leven 
 • Creëer meer zelfvertrouwen in situaties dat je het nodig hebt 
 • NLP communicatiemodel: NLP en communicatie in vogelvlucht 
 • Ontdek hoe lichaamshouding gekoppeld is aan je emoties 

Meer informatie!

 • Wat ga je leren?
 • Wat is NLP eigenlijk?
 • Waar wordt NLP in 1 dag gegeven?
 • Geen saaie lezingen of eindeloze theorieën. In de workshop NLP in 1 dag is er volop beweging en actie. Je gaat leren wat NLP is door te doen en te ervaren. Na 1 dag ben je vol inspiratie en motivatie. Je gaat naar huis met concrete handvatten en tips die je direct kunt inzetten in de dagelijkse praktijk. NLP in 1 dag: een NLP workshop waarvoor we je  100% garantie geven dat het je verwachtingen overstijgt.


  1. TECHNIEKEN VOOR PERSOONLIJKE GROEI


  Talloze mensen hebben al geprofiteerd van krachtige NLP technieken. Voor bijvoorbeeld het creëren van meer zelfvertrouwen of het installeren van krachtige overtuigingen. In de workshop NLP in 1 dag ga je kennismaken met het beste van het beste van deze NLP technieken. Door middel van demonstraties en het zelf oefenen van NLP technieken leer je de kracht en het effect van NLP technieken.


  2. INZICHTEN VOOR COMMUNICATIE


  Voor een groot deel van onze tijd communiceren we met anderen. Het verbeteren van je communicatie met NLP levert direct zichtbaar resultaat op. In te zetten bij je partner, collega´s, vrienden en familie. Tijdens de workshop NLP in 1 dag doe je direct inzichten op om de communicatie met anderen fundamenteel te verbeteren. Voor meer verbinding met jezelf én anderen.


  3. TIPS EN TRUCS VOOR SNELLE VERANDERING 


  We draaien er niet om heen met veel gepraat en theorieën die uiteindelijk in de praktijk niet blijken te werken. Tijdens de NLP workshop NLP in 1 dag staan snelle trips en trucs centraal. Je zult het effect ervan direct op de dag zelf ervaren.


  4. MIND BODY CONNECTIE 


  NLP gaat niet alleen over hoe we ons brein voor ons kunnen laten werken. Dat is slechts een deel van waar NLP over gaat. Het lichaam speelt een belangrijke rol in hoe we ons voelen, wat we denken en doen. Vandaar dat je tijdens de NLP workshop NLP in 1 dag ervaart hoe lichaam en geest met elkaar zijn verbonden én hoe je daar gebruik van kunt maken in het creëren van vrijheid in je denken, doen en voelen.

 • De afkorting NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Je kunt de methode ook wel scharen onder de praktische psychologie. Maar wat is NLP nu eigenlijk? Het is een vraag die we veel krijgen tijdens NLP-informatieavonden. In deze blog een overzicht wat NLP precies is en waar je het voor kunt gebruiken! 


  De methode komt voort uit de jaren 70, waarbij de vaardigheden van een aantal succesvolle mensen (waaronder de bekende hypnotherapeut Milton Erickson en de gezinstherapeute Virginia Satir), gemodelleerd werden. 


  Het waren de grondleggers van NLP, Richard Bandler en John Grinder, die méér en méér onderzoek deden naar hoe het kwam dat sommige mensen bepaald gedrag hadden en anderen niet. Zij kwamen achter bijzondere resultaten. Zij stelden vragen als: Hoe komt het dat deze experts zoveel beter zijn in bepaalde vaardigheden en gedrag dan anderen. Een overtuiging die vele mensen hadden was: Het is talent! Bandler en Grinder gingen niet mee met deze overtuiging. Sterker nog, zij gingen juist op zoek naar "is het talent of doen de experts iets anders?"

  Lees hier verder!

 • Zin om je onder te dompelen in NLP? Of juist eens af te tasten wat NLP is? Wat jouw doel ook is, je kunt ermee terecht tijdens NLP in 1 dag. Een ware proeverij wat NLP nu werkelijk is. 

  Tijdens iedere dag verzorgen twee van onze trainers een mooi en interessant programma voor je. De dagen vinden plaats in Amsterdam of Rotterdam. In beide steden hebben we een mooie, eigen locatie. Authentieke plekken waar je je snel thuis zult voelen! 

  Amsterdam:
  Fahrenheitstraat 99
  1097 PP AMSTERDAM

  Rotterdam:
  Haringvliet 90
  3011 TG ROTTERDAM


20 september 2020

Rotterdam

Data en tijden

20 september 2020

Opleidingstijden: Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

Extra informatie

Inclusief koffie, thee & lunch

€ 79