Mindfulness Training, EFT en MBSR leer je in Amsterdam | UNLP

Ontdek mindfulness!

Bel de studieadviseur: 020 - 261 07 07

Eerstvolgende Startdata

do 14 sep. - Amsterdam
za 16 sep. - Amsterdam

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP of Familie Opstellingen

di 5 sep. - Amsterdam - NLP
wo 6 sep. - Rotterdam - NLP
do 7 sep. - Antwerpen - NLP

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

Heb je interesse in mindfulness en wil je een mindfulness opleiding gaan volgen? Dan ben je aan het juiste adres. Mindfulness is de vaardigheid van in het NU zijn. Bij UNLP kun je terecht voor verschillende mindfulness opleidingen. Zo kun je al de welbekende MBSR-training volgen, ontwikkeld door Dr. Jon Kabat-Zinn van de Universiteit van Massachusetts.


Alle NLP Opleidingen

OPLEIDING MINDFULNESS VOLGEN BIJ UNLP

UNLP is een gerenommeerd opleidingsintituut dat garant staat voor opleidingen en trainingen van de beste kwaliteit. Wil jij je ook graag verdiepen in mindfulness, of je verder ontwikkelen op dit gebied? Wil je leren hoe jij mindfulness kunt toepassen in je leven, zowel privé als zakelijk? Dan ben je bij de mindfulness opleidingen van UNLP aan het juiste adres. Als je bij ons een erkende opleiding gevolgd, dan kun je je mindfulness integreren in je dagelijkse leven. Op deze manier verrijk je niet alleen je eigen leven, maar kun je ook andere mensen op weg helpen. Kortom, een opleiding mindfulness kan een groot verschil maken.

  • OOK IETS VOOR JOU?
  • GESPECIALISEERDE MINDFULNESS OPLEIDINGEN
  • Een mindfulness opleiding vind je bij UNLP in verschillende soorten. Hieronder vind je een overzicht van de diverse opleidingen die bij ons te volgen zijn. Bekijk het overzicht van de opleidingen en kijk wat voor jou het meest interessant is! Klik door op de links voor meer informatie, of schrijf je direct in wanneer je denkt dat jij de ideale opleiding gevonden hebt! Uiteraard mag je ook te allen tijde contact met ons opnemen. Wij geven je graag meer informatie over de diverse opleidingen en helpen je verder, zodat je een weloverwogen keuze maakt voor je toekomst.

    • MBSR-training: Het 8-weekse programma, waarbij je één avond in de week groepsgewijze training in mindfulness krijgt, is geschikt voor iedereen die persoonlijke groei wilt ervaren.
    • Mindfulness Based Coaching: Een 8-daagse opleiding waarin je leert hoe je mindfulness als coach, counsellor, therapeut of professional kunt toepassen tijdens je werk met anderen.
    • EFT: Emotional Freedom Technique (EFT, ook wel tapping) is één van de meest krachtige toepassingen. EFT is een krachtige manier om jezelf te verlossen van stress, onrust en andere negatieve conditioneringen uit het verleden. Door te tappen op de meridiaanpunten in je lichaam terwijl je denkt aan hetgeen je stress, angst of zorgen oplevert, breng je evenwicht in het energetisch systeem in je lichaam. Hierdoor ga je onbewuste, beperkende emoties loslaten waardoor je meer emotioneel evenwicht en rust ervaart. UNLP start in 2016 met een nieuwe EFT-training.

ONZE OPLEIDINGEN