Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
The Journey Experience | UNLP

Onderga het proces met Bettina Hallifax

En leer The Journey zelf toe te passen

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP of Familie Opstellingen

ma 13 jul. - Amsterdam - NLP
wo 22 jul. - Tilburg - NLP
do 20 aug. - Tilburg - NLP

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

The Journey Experience

De Journey / Helende Reis

De Helende Reis is een effectieve methode om emotionele en fysieke blokkades op te sporen en op te lossen. Het wordt o.a. toegepast bij fysieke, emotionele en/of gedragsproblemen; bij angsten en fobieën; bij slaap- en eetstoornissen; bij leerproblemen; en bij rouwverwerking en depressies. Het is een eenvoudige en krachtige methode ter ondersteuning van fysieke en mentale gezondheid en kan worden gecombineerd met andere medicijnen en therapieën.


Voor wie is De Journey geschikt?

In sommige gevallen zijn ervaringen in je leven niet goed verwerkt. Herinneringen en onderdrukte emoties worden daardoor vastgehouden in het lichaam. Dit kan uiteindelijk leiden tot emotionele en zelfs fysieke problemen. Door met deze methode te werken, ben je in staat om mentale, emotionele en fysieke blokkades op te ruimen. Het helpt je dus om oude pijn los te laten. 


Werken met de Journey-methode is geschikt voor iedereen, die inzicht wil in thema’s en diepgewortelde patronen in zijn of haar leven. Denk aan emotionele gebeurtenissen, trauma’s, fysieke pijn, gedragspatronen, relaties, stress, fobieën, burn-out, depressie en nog veel meer.

The Journey Experience vindt op 5, 6 en 7 januari 2018 plaats bij UNLP.
De voertaal is Engels.

 • 3-daagse Journey Experience
 • Voor wie?
 • Hoe helpt de The Journey jou?
 • Het team van De Journey
 • Wat zeggen anderen?
 • 3-daagse Journey Experience

  De Journey Experience biedt je de uitgelezen kans om diepgaand te ervaren wat de Journey voor jou gaat betekenen

  Drie dagen waarin je volledige aandacht hebt voor je eigen ontwikkeling. Drie dagen waarin je groeit en je vrijmaakt van emotionele blokkades en oude gewoontes. Drie dagen Journey en je leven zal op allerlei vlakken verrijkt zijn met vrijheid, liefde, verbinding, plezier en spontaniteit.


  Meld je nu aan en wees gegarandeerd van je plaats!


  DAG 1: Leer emotionele blokkades los te laten voor innerlijke heling

  Tijdens je emotionele helende reis ga je diepgewortelde emotionele blokkades ontdekken, die je tot nu toe hebben tegengehouden in het leven. Ook krijg je de mogelijkheid om onderdrukte celherinneringen vrij te laten. Deze herinneringen kunnen de oorzaak zijn van fysieke ziekten of emotionele afsluiting.


  DAG 2: Onderga een fysiek proces om je lichaam te genezen

  Je ondergaat een fysieke journey die erop gericht is om oude celherinneringen te ontdekken en vrij te maken. Deze herinneringen zijn de oorzaak geweest van fysieke aandoeningen of ongezonde spanning in het lichaam. Een ongelooflijk krachtige en bijzondere dag.


  DAG 3:Leer geavanceerde Journey-technieken voor diepgaande heling

  De technieken die je op deze dag leert zijn zo transformerend dat het je in staat stelt tot diepgaande vergeving op cellulair niveau. Je heelt van trauma's uit het verleden, fysieke aandoeningen en emotionele afsluiting. Pluk dagelijks de vruchten van dag 3 van de Journey.

 • De Journey

  De Journey-methode, ofwel De Helende Reis, is een eenvoudige en krachtige methode die bijdraagt bij aan je algehele welzijn. Sommige ervaringen in je leven zijn niet goed verwerkt. Daardoor worden herinneringen en onderdrukte emoties vastgehouden in het lichaam. Dit kan uiteindelijk leiden tot emotionele en zelfs fysieke problemen. Door met deze methode te werken, ben je in staat om mentale, emotionele en fysieke blokkades op te ruimen. Het helpt je dus om oude pijn los te laten.


  Voor wie is de Journey-Methode geschikt?

  De Helende Reis is geschikt voor iedereen, die inzicht wil in thema’s en diepgewortelde patronen in zijn of haar leven. Denk aan emotionele gebeurtenissen, trauma’s, fysieke pijn, gedragspatronen, relaties, stress, fobieën, burn-out, depressie en nog veel meer.

  De Journey-methode is ontwikkeld door Brandon Bays en is gebaseerd op wetenschappelijk inzicht.

 • Hoe kan de Journey jou helpen?


  Emotionele Balans
  Je hebt het gevoel dat je vast zit of dat er meer is in het leven

  Houd je jezelf tegen om de beste versie van jezelf te zijn? De Journey Intensive helpt je om je opnieuw te verbinden met je volledige potentieel. Het bevrijdt je van vastgeroeste overtuigingen en emotionele blokkades waar je je wellicht niet eens bewust van bent. Terwijl je je vastgeroeste overtuigingen achter je laat, ben je in staat om met onvoorwaardelijke liefde en acceptatie te genieten van innerlijke vrijheid.


  FYSIEKE GEZONDHEID
  Je hebt last van je gezondheid, ziekte of fysiek ongemak

  De Journey Intensive heeft duizenden mensen geholpen om af te komen van ziekte en “ongeneeslijke” ziektes en aandoeningen. Als je te maken hebt met gezondheidsklachten, geeft de Journey Intensive je praktische handvatten om je lichaam en geest te genezen op een diep cellulair niveau. Het is geen snelle oplossing, maar een verandering in je manier van leven waar je de rest van je leven baat bij hebt.


  Depressie
  Angst, stress of depressie speelt een centrale rol in je leven

  De methoden die met je worden gedeeld tijdens de Journey intensive hebben mensen geholpen met depressie, angst, fobieën, stemmingsstoornissen, obsessief-compulsieve stoornissen en allerlei andere emotionele uitdagingen. Jouw emotionele welzijn is een keuze. Je kunt ervoor kiezen om negatieve baggage, die je tegenhoudt om gelukkig te zijn, op te ruimen. Je kan je levensomstandigheden niet veranderen, maar de wijze waarop je ermee omgaat wel.


  Relaties
  Je wilt meer bevredigende en gelukkige relaties

  De relaties die we met anderen hebben zijn een reflectie van de relatie die we met onszelf hebben. De Journey Intensive heeft mensen met uiteenlopende relatie-uitdagingen geholpen; van het oplossen van diepgewortelde huwelijksproblemen en het afscheid nemen van negatieve invloeden tot het leren aangaan van diepgaande verbinding.


  Spiritueel groeien
  Je zoekt nog steeds naar je ongekende potentieel

  De Journey Intensive is voor mensen die bereid zijn om tegemoet te treden van datgene wat ze tegenhoudt in het leven. Het is voor mensen die de waarheid zoeken en niet langer willen schuilen of zich klein willen houden. Als je klaar bent om je mouwen op te stropen en aan het werk te gaan, zul je een diepgaand niveau van bewustzijn en bevrediging ervaren.


  Welvaart en financieel succes
  Stel jij welvaart gelijk aan het recht om er te zijn?

  De Journey Intensive geeft je concrete handvatten om je los te maken van de blokkades die je tegenhouden om financiële vrijheid te ervaren. Als je eenmaal je beperkende overtuigingen ten aanzien van welvaart, geld en financieel succes opzij hebt geschoven, ga je met meer duidelijkheid, visie en brandstof op je doel af. Je zult meer succes hebben in je bedrijf of carrière en tegelijkertijd je relaties met collega´s, familie, vrienden en de samenleving verbeteren.

 • Brandon Bays


  's Werelds meest inspirerende en innovatieve leraar op het gebied van lichaam-geest psychologie


  Brandon Bays: de grondlegger van The Journey
  Brandon ontwikkelde de methode, nadat bij haar een tumor ter grootte van een voetbal was geconstateerd. Ze heeft de methode vormgegeven door emotionele blokkades op te lossen en het lichaamseigen vermogen tot genezen te resetten. Haar genezingsproces is haar eigen Journey-proces geweest. De, door haar ontwikkelde, Journey-methode wordt sindsdien wereldwijd gebruikt en heeft al velen geholpen.


  Diepere lagen
  Brandon Bays luisterde intuïtief naar haar lichaam. Zichzelf en haar artsen verbazend, wist zij zichzelf hierdoor volkomen te genezen in slechts 6½ week. Geen medicijnen, geen operatie, geen pijn! De Journey-methode is het resultaat van voortdurende uitvoering op zichzelf. Met behulp van Brandon's eigen persoonlijke ervaringen en observaties, is dit vernieuwde werk continu in ontwikkeling. Het originele werk is verfijnd tot elegante processen, die een positieve invloed hebben op alle gebieden van ons leven.


  Wie je werkelijk bent
  Na haar eigen genezing zette Bays haar ervaringen om in een methode, zodat ook anderen die Helende Reis konden maken. Sindsdien heeft zij duizenden mensen geholpen zichzelf te bevrijden van levenslange klachten en emotionele blokkades. Allemaal volgens hetzelfde principe: vertrouwen en ontspanning, toestaan van emoties en confrontatie met jezelf. Laat alles los en hervind jezelf. Zodat je tot de ontdekking komt wie je werkelijk bent, wat jouw bron is, en wat de waarheid is van waaruit je verder kunt leven. Word je bewust van wie je werkelijk bent.


  Bettina Hallifax

  Inspirerend, liefdevol en authentiek

  Bettina was één van de eersten die het volledige Journey-programma had afgerond in de beginjaren. Ze had niet alleen ervaren hoe diep zijzelf was geraakt door de kracht van de Journey en hoe dit haar leven had getransformeerd, maar ook bij haar cliënten was dit het geval. Ze voelde zich geroepen om dit bewustzijn van de Journey te verspreiden. Ze heeft vele jaren intensief samengewerkt met Brandon en heeft seminars geleid over de hele wereld. Bettina staat bekend om haar onbegrensde liefde, onvoorwaardelijke acceptatie, inspiratie, warmte en openheid.

 • Wat zeggen deelnemers?

  Suzanne van der Hoorn


  Mieke Hoogvliet

  'Ik heb Bettina Hallifax als geweldige trainer van The Journey ervaren. In de 3-daagse Journey Experience heb ik onzettend veel nieuwe inzichten gekregen, vooral met betrekking tot mijn familie en onze 'familie'patronen.'

  Mirjam Simons, docent Met de Journey methode heb ik het gevoel dat ik een nieuwe tool heb ontdekt die ik voor de rest van mijn leven kan bruikbaar kan inzetten. Bettina is qua inhoud, vriendelijkheid en kennis erg goed in haar vak als trainer. 


  Bram, danser/choreograaf
  De Journey heeft mij een reis door verschillende lagen van mijn (onder) bewustzijn gegeven. Een opgeruimd gevoel! Dit geeft rust en ontspanning. Daarnaast is Bettina Hallifax een rustige liefdevolle trainer en bovendien een fantastische vrouw.