Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
Emotional Freedom Techniques | UNLP

EFT-training volg je bij UNLP

Deelnemers waarderen deze training met een 9,8

Internationaal Gecertificeerde Trainers

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over NLP of Familie Opstellingen

ma 13 jul. - Amsterdam - NLP
wo 22 jul. - Tilburg - NLP
do 20 aug. - Tilburg - NLP

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

Emotional Freedom Techniques (EFT)

2-DAAGSE EVENEMENT TAPPEN NAAR EMOTIONELE VRIJHEID

Een cadeau voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen, twee dagen aan de slag met de meest eenvoudige technieken voor persoonlijke groei. 

Dit 2-daags evenement Emotional Freedom Techniques geeft je alles wat je nodig hebt om succesvol tappen toe te passen in allerlei gebieden van je leven. Je leert het te gebruiken bij thema´s als doelen bereiken, stress verminderen, productiviteit vergroten, overmatig zorgen maken, interne dialoog verwijderen, meer geld verdienen, trauma´s, fobieën, méér plezier ervaren, weinig zelfvertrouwen, relatieproblemen, angst, verdriet en boosheid.

Er is nu een heel krachtige en eenvoudige methode om obstakels gemakkelijk te verwijderen en doelen te bereiken: Tappen! In twee dagen tijd leer je de methode kennen en ben je in staat om toe te passen op allerlei gebieden in je leven. 

Tappen is EFT. En EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en wordt ook eenvoudig wel “tappen” genoemd. Het is een snelle en makkelijke methode om emotionele en fysieke problemen aan te pakken. Om overtuigingen te veranderen. Om te behalen doelen dichterbij te halen. Om je gelukkig te voelen. Om vrijheid in je denken, doen en voelen te ervaren. 

Tappen is een eenvoudige manier die iedereen kan leren. Bij tappen druk je meerdere keren licht op specifieke punten in je lichaam terwijl je je aandacht richt op specifieke negatieve emoties of fysieke sensaties. 

Tappen zorgt ervoor dat je zenuwstelsel kalmeert en dat je nieuwe verbindingen maakt in je brein. Snel én effectief! 

Wellicht heb je al veel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gedaan. Juist dan is EFT een waardevolle aanvulling! Of je nu veel ervaring hebt in persoonlijke ontwikkeling of nog helemaal niets hebt gedaan. Of je mee gaat doen puur voor jezelf of omdat je de technieken wilt kunnen inzetten als coach. 

Tappen is uitermate krachtig en voor iedereen eenvoudig te leren. In de tweedaagse zitten mensen met uiteenlopende achtergronden, ervaring, leeftijd en opleiding. 

Ben je als coach actief? Iedere coach die bij UNLP de methode Emotional Freedom Techniques heeft ingezet gebruikt deze methode in zijn of haar sessies. En ze gebruiken het voor hun eigen uitdagingen in het leven! Het werkt dus perfect voor jezelf en anderen! 

De tweedaagse training zit vol technieken, praktische toepassingen én ervaringsmomenten. Je leert talrijke vernieuwende technieken op het gebied van EFT die direct bij de grondleggers van EFT vandaan komen.

Nieuwe technieken die pas sinds kort bekend zijn. Maar ook de technieken die al jaren ingezet worden om bijvoorbeeld veteranen in het leger af te helpen van hun Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) af te helpen. 


"Heel mooi en praktisch. Supereenvoudig om in je dagelijks leven toe te passen"
HOE ZIET HET 2-DAAGSE EVENEMENT ERUIT?

Gedurende deze dagen doe je inzichten op over hoe gedachten ontstaan en hoe ze je beperken in de persoon die je wilt en kunt zijn. Na een korte inleiding over de techniek van tappen ga je zelf direct aan de slag. Je gaat ontdekken hoe snel je met tappen negatieve gedachten en innerlijke blokkades weghaalt.


"Absoluut WOW, zo bijzonder hoe je met zo'n snelle en eenvoudige techniek de angel ergens uit kunt halen"

 • WANNEER PAS JE EFT TOE?
 • INHOUD VAN DE TRAINING
 • Impressie van de training
 • VOOR WIE?
 • DIT ZEGGEN ANDERE DEELNEMERS
 • Wanneer pas je EFT of Tapping toe?

  De kunt EFT op tal van situaties toepassen, positieve ervaringen en beperkende ervaringen. Zowel bij het beter kunnen bereiken van doelen als het verkrijgen van meer zelfvertrouwen. Of je nu méér positieve emoties wilt ervaren, of minder beperkende gevoelens. 

  Het tweedaagse evenement leert je direct praktisch bezig te zijn met alle doelen die jij wilt behalen. Of je nu lekker in je vel zit én je nog prettiger wilt voelen, of dat je andere uitdagingen hebt. Ook werken de EFT-technieken perfect bij allerlei klachten waarbij onverwerkte emoties aanwezig zijn, van pijnlijke herinneringen tot traumatische ervaringen. Daarnaast kun je de Emotional Freedom Techniques ook toepassen op irrelevante angsten, fobieën en verslavingen. 

  Bijzonder is ook dat je EFT kunt toepassen bij lichamelijke en psychosomatische klachten. Je zult hierbij ervaren dat de pijn die deze klachten geven flink kan afnemen. Je gaat dan werken aan de emoties die samenhangen met de lichamelijke en psychosomatische klachten.

  Opleidingslocatie
  De opleiding wordt gegeven op onze opleidingslocatie aan de Fahrenheitstraat 99 in Amsterdam.

  Investering
  De investering in deze opleiding bedraagt € 370. UNLP is vrijgesteld van BTW. 
 Dit bedrag is inclusief syllabus, koffie, thee en lunch. 

 • Inhoud van de training Emotional Freedom Techniques

  De tweedaagse training heeft een goed gevuld programma. We gebruiken alle tijd om méér en beter te kunnen werken met EFT. 

  Dit is wat je onder andere gaat leren:

  De techniek van het tappen: Je gaat leren hoe de basis- en geavanceerde EFT-technieken werken. Hands-on, dus direct in de praktijk ga je ervaren hoe je dit kunt gaan toepassen.

  De transformerende werking van het tappen:
  Al direct tijdens de eerste EFT-techniek zul je een positief verschil ervaren in emoties, zelfvertrouwen, geluk, focus... 


  Ontdekken hoe je meer kunt dan je denkt: 
  Veel mensen denken dat datgene wat ze uit hun leven halen het maximale is. Maar als dit zo is dan zal er geen topsporter zijn persoonlijke record evenaren. Dan blijven we altijd op het niveau waar we al op zitten en boeken geen progressie. Met EFT als tool ga je leren hoe je gemakkelijk het maximale uit jouw leven weet te behalen. Snel én effectief! 


  Leren om met tappen je brein te veranderen: Ons brein zit vol met neurale paden. Mentale paden die ervoor zorgen dat wanneer er een externe trigger is, wij voelen wat we voelen, denken wat we denken en doen wat we doen. Maar wie zegt dat we deze paden niet kunnen verleggen als ze niet functioneel voor ons zijn? Met EFT ga je leren hoe je nieuwe neurale paden kunt aanleggen.


  Veranderen van je interne dialoog die je tegenhoudt: Zeer veel mensen hebben last van een negatief stemmetje in hun hoofd. Een stemmetje dat ervoor zorgt dat je niet het maximale uit je leven haalt. Tijdens EFT leer je hoe je dit stemmetje kunt neutraliseren óf kunt inzetten zodat jij alle doelen gaat bereiken die je wilt bereiken. 


  Oplossen van innerlijke conflicten: Incongruenties zijn van alledag. Ja zeggen en nee doen. Zo ook in jouw doelen: je wilt graag het één, je doet het ander. Voor zo'n incongruentie is soms helemaal geen reden. Maar het is er wel! Door tapping toe te passen leer je hoe je innerlijke conflicten kunt oplossen zodat je weer een alignement ervaart in jouw leven. 


  Loslaten van beperkende emoties: Je leert om belemmerende emoties te neutraliseren waardoor er natuurlijke gevoelens ontstaan van blijdschap, vertrouwen in jezelf en anderen, creativiteit en emotioneel evenwicht.


  Loslaten van overmatige zorgen en stress: Stress is levensgevaarlijk. In ons drukke en hectische leven ervaren we meer stress dan ooit tevoren. En dan niet een korte periode, maar verspreid over lange perioden in ons leven. Drukke baan, vol gezinsleven, financiële uitdagingen, irritaties, gezondheidsklachten, ons leven zit er vol mee. Tijdens EFT leer je hoe je stress kunt loslaten, hoe je het kunt bannen uit je leven. En hoe je ermee om kunt gaan als het zomaar, ineens, weer opspeelt.

  Creëren van meer zelfvertrouwen: 
  Zelfvertrouwen is een mentale gemoedstoestand. De plaatjes die je in je hoofd maakt zorgen ervoor of je meer of minder zelfvertrouwen hebt. Het stemmetje in je hoofd wat je kleiner maakt dan anderen. Je rekent ermee af. Voortaan kun jij met veel zelfvertrouwen het leven tegemoet zien. Als je tenminste de lef hebt om te gaan tappen! 


  Kunnen nemen van de juiste beslissingen: Het malen in je hoofd tijdens een belangrijk keuzemoment. En als je dan gekozen hebt maar door blijven malen of je wel de juiste keuze hebt gemaakt. Met EFT elimineren we deze vervelende interne dialoog en leer je een nieuwe strategie aan die ervoor zorgt dat je voor ééns en altijd de juiste keuzes weet te maken. 


  Tappen voor een energieke start van de dag: Wat nou flauw en duf wakker worden? Snoozend de dag ingaan en pas na enkele uren het gevoel te hebben dat je de dag weer aankunt. Wij gaan je leren hoe je vol energie en blijdschap aan een nieuwe dag gaat beginnen. Hoe vroeg dit ook is. Om meer uit het leven te halen! 


  Betere productiviteit met meer voldoening: Focus is een grote uitdaging. Gedurende onze dag zijn er talrijke afleidingen: emails, telefoon, WhatsApp... Ze houden ons af van datgene waar we werkelijk mee bezig willen zijn. Door midden van EFT kun je weer focus in je leven brengen. Zodat jouw productiviteit groeit. Zodat je bezig bent met datgene waar je werkelijk tijd naar wilt brengen en je daardoor meer tijd hebt voor de leuke dingen in je leven.  
 • Voor wie is Emotional Freedom Techniques bedoeld?

  Dit 2-daags evenement is gericht op iedereen die meer uit zichzelf en het leven wilt halen. Die groei wil ervaren. Die het leven naar zijn of haar eigen hand wil zetten. 

  Tappen is zo eenvoudig dat het kan worden ingezet door iedereen voor uiteenlopende problemen,  uitdagingen en doelen. Leer in 2 dagen alles wat je nodig hebt om de kracht van tappen te ontdekken en het in te zetten voor negatieve gedachten, beperkende emoties en disfunctioneel gedrag.

  Ook zien wij veel coaches, consultants, docenten, trainers en ouders in de opleiding. Juist omdat je met EFT zeer effectieve technieken in handen hebt om toe te passen bij een ander. 

 • Dit zeggen de deelnemers aan Emotional Freedom Techniques  "Heel bijzonder dat zo'n simpele techniek zoveel emotionele balast uit het verleden weg kan nemen, in slechts enkele minuten tijd."

  "Ik heb mij vooral heel veel verbaasd dat het zoveel effect kan hebben."


  "Heel mooi en praktisch. Supereenvoudig om in je dagelijks leven toe te passen"


  "Absoluut WOW, zo bijzonder hoe je met zo'n snelle en eenvoudige techniek de angel ergens uit kunt halen"02 december 2020

Amsterdam

Data en tijden

02 december 2020

03 december 2020

Opleidingstijden: Dagelijks van 10:00 - 17:00 uur

Extra informatie

Inclusief hand-out, koffie, thee & lunch

Vroegboekkorting inschrijven vóór:
01 augustus 2020 € 75

€ 370

€ 295