Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
Familieopstellingen Utrecht | UNLP

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over Familie Opstellingen

wo 6 mei - Rotterdam

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

Familieopstellingen Utrecht

Familieopstellingen opleiding in Utrecht (Plaats: Amersfoort)

Na de vele jaren waarin we familieopstellingen-opleidingen in andere steden geven, werd ons steeds vaker gevraagd wanneer er ook een familieopstellingen-opleiding in de provincie Utrecht start. Nu is het zover: we zullen in Utrecht van start gaan met de Familieopstellingen Basisopleiding.

We hebben al onze favoriete opleidingslocatie uitgekozen die aan alle voorwaarden voldoet voor een prettige familieopstellingen-opleiding. De bereikbaarheid voor de auto en het openbaar vervoer is erg belangrijk en daar voldoet onze opleidingslocatie voor familieopstellingen in Amersfoort aan.

In provincie Utrecht (Amersfoort) kun je voor een BATC-, LVNG-, ABC- en VBAG-geaccrediteerde familieopstellingen-opleiding bij ons terecht. De erkende basisopleiding kent 8 trainingsdagen van 10:00 tot 18:00. Opleidingsdagen inhalen kan uiteraard bij de volgende lichting van de opleiding.

1: Deelnemen aan de Familieopstellingen-basisopleiding in Utrecht (Plaats: Amersfoort)

De familieopstellingen-opleiding van UNLP is vrijgesteld van BTW omdat UNLP een erkend opleidingsinstituut is. De familieopstellingen-opleiding bevat onder andere 8 trainingsdagen, een gedrukte en digitale syllabus en een erkend familieopstellingen-certificaat. Hier vind je daarnaast informatie over de fiscale aftrekbaarheid.

Maak ook kennis met onze familieopstellingen-trainers tijdens een familieopstellingen-informatieavond. Je mag altijd langskomen bij een van deze avonden. Daarnaast is het mogelijk om een één-op-één kennismakingsgesprek aan te vragen met de trainer van de basisopleiding.

2: Het adres voor de trainingslocatie in Utrecht (Amersfoort)

Gebouw Alticollense
Koningin Wilhelminalaan 3-5
3818 HN AMERSFOORT