Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
Familieopstellingen Rotterdam | UNLP

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over Familie Opstellingen

za 14 nov. - Rotterdam
do 19 nov. - Amsterdam

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

Familieopstellingen Rotterdam

Familieopstellingen opleiding in Rotterdam

Waar vinden onze familieopstellingen-opleidingen plaats? Onder andere in Rotterdam. Om specifiek te zijn: de locatie ligt aan de Witte de With-straat, de bekende Rotterdamse kunststraat. 

Het adres is:
Schiedamse Vest 154  3011 BH Rotterdam

Onze Familieopstellingen-opleiding Rotterdam kun je in het hart van de stad volgen. De locatie is dichtbij de Maas en het ligt tussen de Markthal en het Euromast-park. Op deze locatie maak je gebruik van een schitterende opleidingsruimte. Op zonnige dagen zoeken we het dak op waar je in alle richtingen van een prachtig uitzicht kunt genieten over het centrum van Rotterdam.  

De trainingslocatie voor deze familieopstellingen-opleiding wordt gehouden op het volgende adres: Schiedamse Vest 154. Dit is de begane grond van het gebouw van Workspace Fortytwo. Je volgt op deze manier jouw familieopstellingen-opleiding in het hart van Rotterdam. Het is een uitstekende plek om alle aspecten van familieopstellingen te leren!

1: De familieopstellingen-opleiding in Rotterdam is uitstekend te bereiken

De locatie voor deze Familieopstellingen-opleiding in Rotterdam is centraal gelegen. Het is niet alleen goed bereikbaar via openbaar vervoer: ook is er veel parkeergelegenheid bij de trainingslocatie. 

Schiedamse Vest 154 is namelijk slechts een paar wandelminuten verwijderd van metrostation Beurs, Eendrachtsplein en Leuvehaven in Rotterdam (centrum). Ook bevinden zich een aantal tram-lijnen in de buurt. Bij de ingang kun je voldoende parkeerplaatsen vinden en op loopafstand is er een handige parkeergarage met de naam ‘Erasmusbrug’.

2: Deelnemen aan de Familieopstellingen-opleiding in Rotterdam

Je kunt bij onze familieopstellingen-opleiding in Rotterdam terecht opleidingen die erkend en gecertificeerd zijn. De opleiding is onder andere geaccreditateerd door BATC, LVNG, ABC en VBAG.

De familieopstellingen-basisopleiding duurt 8 dagen en de trainingstijden zijn van van 10.00 tot 18.00 uur.

Een opleidingsdag die gemist wordt, kan ingehaald worden in de volgende lichting van de opleiding. Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

3: Kom kennismaken met onze Familieopstellingen-trainers op de Familieopstellingen-informatieavond

Om de zoveel tijd worden er Familieopstellingen-informatieavonden georganiseerd in Rotterdam. Je kunt jezelf altijd aanmelden en meedoen als er weer een avond plaatsvindt. Daarnaast houden onze familieopstellingen-trainers in Rotterdam vrijblijvend een één-op-één kennismakingsgesprek die je kunt aanvragen.

4: Wat is de Familieopstellingen-basisopleiding?

De Familieopstellingen-basisopleiding is jouw basis om te beginnen met familieopstellingen en systemisch werk. De opleiding is zodanig ontworpen dat je jezelf bewust wordt van de onbewuste processen en zodat je zelf aan de slag gaat met alle belangrijke familieopstellingen-technieken.

Deze basisopleiding is dus erg concreet en praktisch en het lesmateriaal is direct toe te passen. Aan het einde van de Basisopleiding Familieopstellingen in Rotterdam, heb je een stevige basis in systemisch werk. 

Ook worden er intervisiegroepen gevormd om familieopstellingen nog meer eigen te maken. Deelnemers die dichtbij elkaar wonen, bijvoorbeeld in dezelfde provincie (de deelnemers voor de Rotterdamse locatie komen veelal uit Zuid-Holland, Utrecht of Noord-Brabant).

5: Bereikbaarheid Familieopstellingen in Rotterdam

De trainingslocatie van onze Familieopstellingen-opleiding in Rotterdam is niet alleen praktisch, het is ook een mooie plek. Het ligt in het centrum van Rotterdam.    

Het metrostation en de tramhaltes bevinden zich op een paar minuutjes wandelen van onze familieopstellingen-locatie in Rotterdam.

Parkeren

Wanneer je ervoor kiest om met de auto te komen, dan kun je kiezen voor de parkeergarage naast het gebouw. Als je voor UNLP Rotterdam kiest als locatie voor jouw familieopstellingen-opleiding, maak je het jezelf erg gemakkelijk!

Het parkeren op de Schiedamse Vest 154 is in ieder geval prijziger dan wanneer je ervoor kiest om met het openbaar vervoer te komen. Toch zijn er ook goedkopere parkeerplaatsen in de buurt. In Delfshaven kost het 1,67 per uur om te parkeren en op zondag is het gratis. Het is echter op 1 km afstand van de trainingslocatie.

Wil je dichterbij parkeren, dan kan dat ook gewoon in het centrum van Rotterdam. Daarvoor zijn er de volgende mogelijkheden:

De ruime en moderne parkeergarage 'Erasmusbrug' kun je vlak bij de famileopstellingen-trainingslocatie vinden.

o            Parkeergarage Erasmusbrug – Erasmusbrug (GPS: Zalmstraat)

o            Parkeergarage Erasmusbrug – Boompjes     (GPS: Terwenakker)

Daarnaast is er een P&R-terrein met een regstreekse metroverbinding naar het centrum. De parkeerkosten vallen hiermee veel lager uit. Met de metro kan vervolgens snel en simpel richting onze trainingslocatie in het centrum gereden worden. Als je vanaf een P+R terrein verder reist met een OV-chipkaart, kost het parkeren 2 euro per uur.  Meer informatie lees je op http://www.rotterdam.nl/overzichtprterreinenparkerenenrijden.

6: Routebeschrijving openbaar vervoer naar de familieopstellingen-basisopleiding in Rotterdam

Om bij onze locatie op Schiedamse Vest 154 aan te komen, kun je vanaf Rotterdam Centraal Station metrolijn D nemen richting Slinge of De Akkers. Daarna kun je uitstappen bij de derde halte: halte Leuvehaven. Nu zijn er nog een paar loopminuten te gaan naar de trainingslocatie.

Ook zijn er tramlijnen beschikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal Station kan gekozen worden voor tramlijn 23 richting Limbrichthoek of tramlijn 25 richting Carnisselande. Bij tramhalte Leuvehaven kan uitgestapt worden. Vanaf hier is het nog vijf minuten lopen naar onze locate.

Ook kan dichterbij uitgestapt worden: daarvoor moet tramlijn 7 richting Droogleever Fortuynplein of tramlijn 8 richting Spangen genomen worden. De uitstaphalte is dan Kievitslaan.