Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
Svagito Liebermeister | UNLP

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over Familie Opstellingen

wo 6 mei - Rotterdam

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

Svagito Liebermeister

svagito liebermeister  Click here for English

10-11-12 mei 2019!


Healing the Roots, een intensieve 3-daagse workshop Familieopstellingen met blijvende impact en verandering op diepgaand niveau. 

Wereldwijd expert Familieopstellingen 'Svagito Liebermeister' verzorgt de 3-daagse workshop ‘Healing the Roots’. Zijn combinatie van Osho meditaties afgewisseld met Familieopstellingen is een unieke methode in het werken met Familieopstellingen. 

Het creëert intensiteit een geeft krachtige energie aan de opstellingen. Een absolute must voor een ieder die het aandurft om een diepgaande verandering aan te gaan. 

Of je nu een ervaren opsteller bent, therapeut of coach -of kennis wil maken met Svagito of Familieopstellingen? De 3-daagse workshop ‘Healing the Roots’ zal een intense indruk op je achterlaten en jou blijvend transformeren.

svagito liebermeister

svagito liebermeister

Je hebt nu de mogelijkheid om kennis te maken met de werkwijze van Svagito. Tijdens de 3-daagse workshop krijg je de kans om met persoonlijke thema´s en uitdagingen aan de slag te gaan.

Met meer dan 35 jaar ervaring in meditatie en familieopstellingen is zijn waarnemingsvermogen feilloos, scherp en ‘to the point’. Werk met Svagito in een Internationale groep deelnemers waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan.  

Een beperkt aantal deelnemers worden toegelaten….….ben jij daar één van? 

- Svagito's werkwijze is van wereldniveau. Hij creëert een sfeer van vertrouwen en transformatie met zijn integriteit, directe aanpak en scherpe observaties -

Wellicht heb je wel eens een Familieopstelling bijgewoond en de impact ervaren van een opstelling. Deze 3-daagse workshop biedt je een kans om beperkende overtuigingen blijvend te transformeren, herhalende patronen voorgoed achter je te laten en vrijheid en ruimte te creëren in je denken, doen en handelen.

Je wordt 3 dagen volledig ondergedompeld in de werkwijze van Svagito.
Je start elke ochtend met een actieve meditatie. Aansluitend vinden er gedurende de dag diverse opstellingen plaats. De dag wordt afgesloten met een avond meditatie. Je wordt gedurende deze dagen begeleidt door Svagito en zijn coaches.

check-box-klein.png?mtime=20170727070641Ochtend meditaties

check-box-klein.png?mtime=20170727070641Familieopstellingen

check-box-klein.png?mtime=20170727070641Avond meditaties


Of je nu bekend met Familieopstellingen of Meditaties of niet; je gaat naar huis met nieuwe inzichten en de mogelijkheid om je leven op welk gebied dan ook te transformeren.


 • Inhoud 3-daagse workshop
 • Svagito Liebermeister
 • Wat ga ik leren?
 • Wat is een Familieopstelling?
 • voor wie?
 • Locatie & Overnachten
 • Wat is inbegrepen?
 • informatie over de meditaties
 • Wat zeggen anderen?
 • Veelgestelde vragen
 • svagito leibermeister training

  svagito leibermeister training


  De 3-daagse workshop biedt je een unieke kans om Svagito aan het werk te zien. 

  Tijdens de workshop creëren we met behulp van andere groepsleden onze eigen familieopstellingen. De focus ligt bij de relatie tussen ouder en kind en relaties tussen man en vrouw.


  De opstellingen maken onbewuste dynamieken zichtbaar en maakt het makkelijker om de basis van emotionele blokkades en gedrag te begrijpen en te veranderen. Het kan oude wonden helen, ons dichter bij acceptatie brengen en ervoor zorgen dat we meer in de flow het leven komen.


  Je leert direct van meester-familieopsteller Svagito en zijn unieke manier van familieopstellingen. De verschillende sessies worden afgewisseld met persoonlijke analyses van Svagito, waarin hij zijn theorie en ervaring met je zal delen. Iedere dag vinden er meditaties plaats, waarin ruimte wordt gecreëerd en je direct kunt integreren wat je hebt geleerd.


  Programma per dag


  • Ochtendmeditatie
  • Ontbijt 
  • Familieopstellingen
  • Avondmeditatie
  • Alléén op zaterdag Ecstatic Budda Dance


  Door zijn unieke manier van werken is de training geschikt voor mensen die nieuw zijn met familieopstellingen als voor mensen die al regelmatig een familieopstelling hebben meegemaakt of professioneel gebruiken.


  De voertaal tijdens de training is Engels.


 • wie is svagito liebermeister

  wie is svagito liebermeister?  Svagito Liebermeister is een trainer en therapeut van ongekend niveau. 

  Hij heeft een unieke benadering van Familieopstellingen die zijn oorsprong heeft in meditatie. Met zijn integriteit, directe manier van werken en zijn vermogen tot vlijmscherp observeren creëert Svagito een sfeer van vertrouwen, veiligheid en transformatie. 


  Svagito is psycholoog en opgeleid aan de Universiteit van München. Hij heeft meer dan 35 jaar praktisch ervaring als therapeut en begeleider van groepen. Bovendien, heeft hij honderden mensen opgeleid.


  Svagito was meerdere jaren verantwoordelijk voor de Osho Therapietraining in het Osho International Meditation Resort in Pune, India. Hij is auteur en heeft o.a. “Roots of Love” en “Zen Way of Counseling” geschreven. Svagito is actief in Europa, Azië en Centraal-Amerika.  Svagito Liebermeister presenteert een manier van coaching die berust op meditatie. Hij onderzoekt de kernaspecten van een spirituele benadering van therapie, buiten de methode en techniek, die zich richten op de essentie van hoe persoonlijke groei en transformatie zich voordoet.   Dit boek onderzoekt de wortels van liefde in gezinnen, in de relatie
  tussen ouders en kinderen en in de relatie tussen mannen en vrouwen. Het
  verklaart de systemische wetten die ons gedrag sturen in onze relaties.  Internationale therapeuten en trainers delen hun inzichten en ervaringen en laten zien hoe hun werk is beïnvloed en geleid door de visie van de verlichte mystieke Osho. Dit boek is een reis door een caleidoscoop van verschillende therapeutische methoden.

   

 • svagito liebermeister inhoud cursus

  svagito liebermeister inhoud cursus


  Wat ga je leren in de 3-daagse workshop Familieopstellingen?


  • Het effect van helende zinnen


  • De balans tussen geven en nemen


  • Hoe je je kracht krijgt als man of vrouw


  • Hoe onbewuste dynamieken tot uiting komen in alledaags gedrag en patronen


  • De dynamiek tussen slachtoffer en dader


  • Hoe schuld overgedragen wordt op generaties en hoe het opgelost kan worden


  • Het verschil tussen blinde liefde en bewuste liefde


  • Hoe het bewustzijn van de familie, de familieleden beïnvloedt


  • De flow van liefde en de opbouw van het familiesysteem
 • svagito liebermeister familieopstelling

  svagito liebermeister familieopstelling  Wat is een Familieopstelling?

  Allemaal worden we beïnvloed door onbewuste overtuigingen, dynamieken, herinneringen en ervaringen. Conventionele training of therapie is gericht op het individu. Familieopstellingen daarentegen, gaat uit van het krachtige collectieve onderbewuste en de invloed die het familiesysteem heeft op je vermogen om vrij en spontaan in het leven te staan. 

  Het is één van de meest diepgaande en krachtige therapieën die ooit is ontwikkeld. Slechts één sessie zorgt al voor heling en transformaties die je bevrijden en je leven aanzienlijk verbeteren.


  Familieopstellingen beschouwt het individu als onderdeel van een groter geheel - een familiesysteem - in plaats van een afzonderlijk entiteit. Het gedrag, motieven, angsten en gevoelens kunnen alleen worden begrepen en veranderd wanneer je het in de context van de grotere groep beschouwt. 


  Onuitgesproken wetten die gelden binnen een familie sturen ons gedrag. Daarvan zijn we ons veelal niet bewust. Familieopstellingen, ontwikkeld door de Duitse therapeut Bert Hellinger, is een krachtige methode om je bewust te worden van moeizame verstrikkingen, zowel in je oorspronkelijk familie als in je huidige familie, gezin of relaties.


  svagito familieopstellingen

  svagito familieopstellingen


  Het actief en passief meedoen aan een familieopstelling raakt ons als mens. Het geeft een verdieping van onze oorsprong en beïnvloedt de relatie met onszelf en anderen. Familieopstellingen is een eenvoudige, unieke en krachtige methode die ons bevrijdt van onbewuste blokkades en verstrikkingen. 


  Het is een oplossingsgerichte methode die je diepgaand inzicht geeft en wat resulteert in het vermogen om te kunnen ontspannen en loslaten. Liefde en acceptatie tussen leden van een (familie)systeem is het gevolg.


  Wat gebeurt er in een familieopstelling? 

  De groep zit in een cirkel en de cliënten nemen plaats naast Svagito. Je bent altijd vrij om te kiezen of je een bepaald thema inbrengt of niet. Je kunt er ook voor kiezen om de sessie van iemand anders te observeren. Zowel het actief inbrengen van je eigen thema als het observeren van anderen heeft een diepgaand helend effect. De cliënt (degene die een thema inbrengt) vertelt in het kort iets over zijn uitdaging of obstakel.


  liebermeister opstellingen

  liebermiester opstellingen


  Het is een oplossingsgerichte methode en er is niet veel diepgaande informatie over het probleem nodig. Dan wordt de cliënt begeleid in het kiezen van een aantal mensen (representanten) uit de kring die representatief zijn voor bepaalde familieleden. Vervolgens nemen deze mensen plaats in de ruimte en ontvouwt zich een verhaal dat we met elkaar gaan aanschouwen. Hierin worden (voorheen onbewuste) dynamieken zichtbaar.


  Gedurende het verhaal worden de representanten gevraagd om bewegingen te maken die als impuls bij ze binnen komen. Deze bewegingen worden door Svagito aanschouwd en geïnterpreteerd als wetten en dynamieken van de ziel.


  In het verhaal dat zich ontvouwt, worden de ongezonde dynamieken zichtbaar die een verklaring zijn voor de hedendaagse problemen die je ervaart. Door zichtbaar te maken wat er gaande is, accepteer je de situatie en kom je in de flow van het leven. Als gevolg hiervan word je meer open, ga je bewuster leven en geniet je meer.


  svagito impressie

  svagito impressie
 • svagito liebermeister voor wie geschikt?

  svagito liebermeister voor wie geschikt?  Voor wie is de 3-daagse workshop geschikt?


  In de 3-daagse workshop wordt veel aandacht geschonken aan je persoonlijke proces en je eigen ervaringen en biedt je de unieke mogelijkheid om met deze grootmeester te werken.

   

  Door zijn onderscheidende manier van werken is de workshop geschikt voor mensen die nieuw zijn met familieopstellingen als voor mensen die al regelmatig een familieopstelling hebben meegemaakt of professioneel gebruiken.

   

  De workshop is bij uitstek geschikt voor 4 doelgroepen

   

  1. Voor een ieder die Familieopstellingen wilt inzetten voor je persoonlijke groei.

  Tijdens deze workshop zal je veel ontdekken over je eigen patronen, die van je familie en anderen in je omgeving. Dagelijks vinden er meerdere Familieopstellingen plaats.

   

  2. Voor coaches, trainers en consultants die willen leren van deze Grootmeester.
  Wanneer je opstellingen gaat begeleiden, is deze workshop een enorme verrijking van je persoonlijke en professionele bagage. De Internationale deelnemers voegen interessante  dynamieken toe aan de opstellingen.


  3. Voor een ieder die geïnteresseerd is in de combinatie in werken met Oosterse en Westerse coach methodieken. Je wordt 3 dagen ondergedompeld in de Oosterse Osho Meditaties en Westerse Familieopstellingen. Je zult de krachtige combinatie gaan ervaren in de Familieopstellingen die dagelijks plaatsvinden.


  4. Voor een ieder die Familieopstellingen wilt inzetten voor zakelijke doeleinden. 
  De ervaring en inzichten kun je zowel gebruiken voor persoonlijke relaties en zijn zeer bruikbaar in werkrelaties. Een verrijking van je professionele bagage. 

   


  In de 3-daagse workshop zit een variëteit aan Internationale deelnemers, met unieke achtergronden in werkervaring, leeftijd, cultuur, opleiding en interesses. Zo zijn deelnemers: 


  • Mensen die meer inzicht willen in onbewuste drijfveren, blokkades en innerlijke krachten
  • Ouders / opvoeders /partners
  • Coaches en trainers die aan de slag willen als systemisch coach of familieopsteller
 • Wajid Osho Meditatie Centrum
  De workshop van Svagito vindt plaats in het Osho Meditatie Centrum in Den Haag. De Wajid is al jaren een begrip in Den Haag en ligt centraal gelegen aan de rand van het centrum. De locatie is dichtbij hippe restaurantjes en leuke terrasjes. Daarnaast ben je met de tram binnen 10 minuten bij de zee en het strand (zie website: Wajid). 

  Wajid Osho Meditatie Centrum
  Prins Hendrikplein 1
  2518 JA
  Den Haag


  Overnachten
  Speciaal voor deelnemers aan de workshop! Je kunt tegen een zeer gereduceerd tarief overnachten in de Wajid. De overnachtingen zijn in de vorm van dormitory stijl. Je slaapt met meerdere mensen op de slaapzaal. Wil je meer informatie hierover neem dan direct contact op via info@wajid.nl  of 070-3460023 (het beste tijdstip om te bellen is tussen 9.30 en 11.00 uur). 


  Hotels
  Hotel Sebel (aan de overkant)
  Hotel Courtgarden (5 minuten lopen)


  Hostels
  Jorplace (hostel nabij strand)
  Stayokay (nabij station HS)  Routebeschrijving
  Openbaar vervoer: Wajid is goed bereikbaar (2 minuten loopafstand) met tramlijn 16, die rijdt via treinstation Den Haag CS en Den Haag HS. Uitstaphalte is Van Speijkstraat.

  Randstadrail 3 rijdt vanaf Zoetermeer Centrum West, via Den Haag CS naar Loosduinen. Uitstappen bij de halte Elandstraat. Vanaf deze halte is het 7 minuten lopen.

  HTM Bus 24 rijdt vanaf station Den Haag Mariahoeve, via Den Haag CS naar Kijkduin. Uitstappen bij halte Laan van Meerdervoort, vanwaar het 5 minuten lopen is.

  Voor meer en actuele info: OV reisplanner en HTM.


  Routebeschrijving
  vervoer per auto: 

  ANWB Routeplanner

  Postcode 2518 JA.


  Controleer altijd ter plaatse wat er staat aangegeven over parkeren, want het parkeerbeleid van de gemeente Den Haag verandert regelmatig! 

 • inhoud familieopstelling svagito

  inhoud familieopstelling svagito


  Je wordt 3 dagen volledig ondergedompeld in de werkwijze van Svagito.


  Je start elke ochtend met een actieve meditatie. Gedurende de dag vinden er meerdere Familieopstellingen plaats. De dag wordt afgesloten met een avond meditatie. Je wordt gedurende de hele dag begeleidt door Svagito en zijn coaches.

  Ochtendmeditatie

  Ontbijt

  Douchen

  Familieopstellingen

  Avondmeditatie • svagito osho meditatie

  svagito osho meditatie  Tijdens de workshop van Svagito maak je kennis met Dynamische Osho meditaties. De meditaties worden ondersteund met muziek en omvatten meerdere fasen. Een beginfase van activiteit, naar een stiltefase. De muziek is speciaal gecomponeerd voor begeleiding in de verschillende fases van de meditatie.  osho meditatie dynamisch

  osho meditatie dynamisch


  Osho Dynamic
  Deze ochtendmeditatie is een snelle en intense manier om oude patronen in de bodymind te doorbreken. Deze meditatie vindt plaats in de vroege ochtend wanneer, zoals Osho het zei: “de hele natuur levend wordt, de nacht voorbij is en de zon opkomt”.


  De Osho Dynamic is een meditatie waar je voortdurend alert en bewust moet zijn, wat je ook doet. De meditatie duurt een uur en bestaat uit 5 fases:


  • 1e fase: krachtig ademen
  • 2e fase: loslaten
  • 3e fase: een mantra
  • 4e fase: een stilte
  • 5e fase: een dans 


  Na afloop is er voldoende tijd en gelegenheid om te douchen. Wij adviseren dunne (sport) kleding tijdens deze ochtendmeditatie.


  Kundalini shake svagito

  Kundalini shake svagito


  Kundalini Shake
  De Kundalini Shake is een avondmeditatie die je helpt om je energie te doen stromen. Het is een zeer effectieve manier om te ontspannen en te laten gaan aan het einde van een intensieve of drukke dag. De meditatie duurt een uur en heeft vier fasen. Elke fase wordt afgebakend door muziek die speciaal is gemaakt voor deze meditatie. 


  • 1e fase: schudden en energie stroom
  • 2e fase: dans en beweeg
  • 3e fase: observeren
  • 4e fase: mediteren 


  Wij adviseren luchtige en gemakkelijk kleding tijdens deze avondmeditatie.

 • "Ik werk zelf al met opstellingen, en deze training heeft mij de combinatie gebracht die
  Svagito maakt met meditatie en opstellingen. Ik zou ze allemaal hiernaartoe verwijzen."

  "Het raakt me heel erg. Het heeft heel veel in beweging gezet bij me.
  Het laat me heel diep in mezelf en in het leven van anderen kijken.
  Ik kan iedereen aanraden om deze training te volgen."


  "Het mooie hieraan is de combinatie van de elementen 'familieopstellingen'
  en het gedachtegoed van Osho. Zeker een aanrader."

 • veelgestelde vragen svagito

  veelgestelde vragen svagito


  Is de workshop geschikt voor mij?
  Je kunt de workshop Familieopstellingen volgen vanuit persoonlijke en/of professionele overwegingen. Deze workshop is geschikt voor iedereen die verdieping zoekt in zijn of haar eigen proces van bewustwording en groei, of de systemische methodiek wil toepassen in zijn of haar (huidige) beroep.


  Moet ik ervaring hebben met meditaties?
  Je hoeft geen ervaring te hebben met Osho meditaties. Je wordt gedurende de workshopdagen volledig begeleidt door professionele coaches van Svagito.


  Wat leer ik tijdens de workshop?
  Je verwerft systemische kennis en ontwikkelt oog voor de verborgen dynamieken in systemen. Je leert je om zonder oordeel te zien, te horen, te voelen wat
  er is en daarnaar te handelen. Je persoonlijke groei vormt een wezenlijk deel van de workshop.


  Moet ik fan zijn van Osho?
  Je hoeft niet bekend met/of fan te zijn van Osho. Deelname aan de meditaties zijn onderdeel van de workshop en voegen waarde toe aan de Familieopstellingen.  De meditaties worden volledig begeleidt door professionele coaches van Svagito.