Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over Familie Opstellingen

za 30 nov. - Rotterdam
vr 13 dec. - Amsterdam
do 2 apr. - Amsterdam

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

Informatieavond Familieopstellingen

Informatieavond met Ingrid Dykstra


De eerstvolgende informatieavond is een bijzondere: tijdens deze avond kun je aan top-familieopsteller Ingrid Dykstra al je vragen stellen over de Familieopstellingen-basisopleiding. Zij kan je over alle familieopstellingen-trainingen informeren.

Heb jij ook interesse in een Familieopstellingen-opleiding, maar wil je je niet zomaar storten op een dergelijk avontuur? Laat je dan informeren tijdens een speciale Familieopstelling informatieavond in Amsterdam. Je proeft zo optimaal de sfeer en maakt kennis met zowel de inhoud van de opleiding als de trainers die de opleiding verzorgen.

Meesteropsteller Ingrid Dykstra verwelkomt je samen met haar co-coach Edwin Boekestijn op deze informatieavonden, die voornamelijk over de basisopleiding Familieopstellingen gaan. Tijdens deze avonden wordt eventueel ook stilgestaan bij de opleiding Systemisch Coachen. Onder andere wordt besproken waarom het voor coaches belangrijk is om deze systemische kennis te hebben bij het behandelen van hun cliënten.


Waarom een Informatieavond Familieopstellingen in Amsterdam?

Tijdens de informatieavond(/-ochtend) in Amsterdam kun je al je vragen stellen, zowel klassikaal als in een 1-op-1 gesprek. We onderzoeken samen of Familieopstellingen iets voor jou is even geven je een realistisch beeld van wat je tijdens een opleiding kunt verwachten. Deze avond begint om 18.00 uur en eindigt om 20.00 uur. 


Wat houdt een informatieavond over Familieopstellingen nu precies in? Tijdens deze twee uur durende bijeenkomst doe je kennis op van Familieopstellingen, ervaar je de manier van lesgeven en zie je verschillende trainers aan het werk. En nog een groot voordeel: de Familieopstellingen informatieavonden zijn gratis!

De informatiebijeenkomsten vinden plaats op onze trainingslocatie in Amsterdam. Op de website vind je alle informatie over de route naar deze locatie. Onze locaties zijn altijd zowel per auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. 

Wil jij ook gratis en vrijblijvend meer leren over de Familieopstellingen opleidingen? Schrijf je dan via deze pagina in.

familieopstellingen informatieavondfamilieopstellingen informatieavond

Schrijf u in voor een informatieavond

Kies een avond

Eventuele opmerkingen