Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
Familieopstellingen Informatieavond | UNLP

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over Familie Opstellingen

za 14 nov. - Rotterdam
do 19 nov. - Amsterdam

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

Informatieavond Familieopstellingen

Informatieavond met Ingrid Dykstra


Tijdens onze informatieavonden in Amsterdam en Rotterdam kun je regelmatig kennismaken met top-opsteller Ingrid Dykstra. Tijdens deze avonden kun je al je vragen stellen over onze opleidingen op het gebied van Familieopstellingen.

Heb jij ook interesse in een Familieopstellingen-opleiding, maar wil je je niet zomaar storten op een dergelijk avontuur? Laat je dan informeren tijdens een speciale Familieopstelling informatieavond. Je proeft zo optimaal de sfeer en maakt kennis met zowel de inhoud van de opleiding als de trainer die de opleiding verzorgen.

Meesteropsteller Ingrid Dykstra verwelkomt je op deze informatieavonden, die voornamelijk over de basisopleiding Familieopstellingen gaan. Tijdens deze avonden wordt eventueel ook stilgestaan bij de opleiding Systemisch Coachen. Onder andere wordt besproken waarom het voor coaches belangrijk is om deze systemische kennis te hebben bij het behandelen van hun cliënten.


Waarom een Informatieavond Familieopstellingen?

Tijdens de informatieavonden kun je al je vragen stellen, zowel klassikaal als in een 1-op-1 gesprek. We onderzoeken samen of Familieopstellingen iets voor jou is even geven je een realistisch beeld van wat je tijdens een opleiding kunt verwachten. De avonden beginnen om 18.00 uur en eindigen om 20.00 uur. 


Wat houdt een informatieavond over Familieopstellingen nu precies in? Tijdens deze twee uur durende bijeenkomst doe je kennis op van Familieopstellingen, ervaar je de manier van lesgeven en zie je de trainer aan het werk. En nog een groot voordeel: de Familieopstellingen informatieavonden zijn gratis!

De informatiebijeenkomsten vinden plaats op onze trainingslocatie in Amsterdam en Rotterdam. Op de website vind je alle informatie over de route naar deze locatie. Onze locaties zijn altijd zowel per auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. 

Wil jij ook gratis en vrijblijvend meer leren over de Familieopstellingen opleidingen? Schrijf je dan via deze pagina in.

Vanwege de Corona-maatregelen organiseren we in de maanden april en mei 2020 informatie webinars. Het eerstvolgende informatie webinar Systemisch werk door meesteropsteller Ingrid Dykstra vindt plaats op 20 mei 2020 om 14:00 uur. Je kunt je aanmelden via de volgende link: https://unlp-nl.webinargeek.com/informatie-webinar-systemisch-werk-woensdag-20-mei-14-00-uur

Schrijf u in voor een informatieavond

Kies een avond

Eventuele opmerkingen