Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
Familieopstellingen Eindhoven | UNLP

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over Familie Opstellingen

wo 6 mei - Rotterdam

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

Familieopstellingen Eindhoven

Familieopstellingen opleiding in Eindhoven, Brabant

Volg je familieopstellingen-opleiding op een bijzondere Brabantse locatie

Dat er voor het Brabantse dorp Aarle-Rixtel (bij Eindhoven) is gekozen, heeft ene bijzondere reden. Hier worden de familieopstellingen-opleidingen in het missieklooster van Aarle-Rixtel gegeven. Dit klooster heeft een unieke sfeer doordat het een actief klooster is, inclusief kloosterboerderij met een open sfeer die ongedwongen is. Ideaal om hier familieopstellingen te leren.

Er zijn veel oefenlocaties in de kloostertuin: buiten kan ook genoten worden van de familieopstellingen-opleiding in Brabant. De lessen worden in de -ondertussen verbouwde - oude boerderij gegeven. Daarnaast is de boerderij gedeeltelijk in een herberg veranderd, waardoor je tijdens je verblijf van alle gemakken voorzien bent.

1: Je kunt voor je familieopstellingen-opleiding ook overnachten in Brabant

Er zullen steeds een paar opleidingsdagen achter elkaar plaatsvinden. Veel mensen kiezen ervoor om steeds met de auto naar huis te rijden. Daarnaast is het ook uitstekend mogelijk om een overnachtingsarrangement in het klooster te boeken.

De kamers zijn sfeervol, ruim en van alle gemakken voorzien, waarbij je je eigen sanitaire voorzieningen hebt.

2: Bereikbaarheid van onze familieopstellingen-opleiding bij Eindhoven

De Familieopstellingen-locatie in Brabant is eenvoudig met de auto te bereiken. Ook kan de OV-taxi genomen kunnen worden vanuit Helmond.

3: Deelnemen aan de familieopstellingen-opleiding bij Eindhoven

In onze Brabantse locatie nabij Eindhoven kun je een 8-daagse familieopstellingen-basisopleiding volgen die geaccrediteerd is door BATC, LVNG, ABC en VBAG.

Er zijn 8 opleidingsdagen die ieder van 10:00 tot 18:00 duren. Een gemiste opleidingsdag kun je in de daaropvolgende lichting van de opleiding inhalen.

Doordat UNLP een erkend opleidingsinstituut is, worden al onze opleidingen van BTW vrijgesteld. Bij de familieopgstellingen-basisopleiding zit onder andere de gedrukte en digitale syllabus, het erkende certificaat, lunch en het koffie-en-thee-arrangement. Lees bovendien bij de meest gestelde vragen alles over de fiscale aftrekbaarheid.

Het is bovendien altijd goed om kennis te maken met een van de familieopstellingen-trainers tijdens een familieopstellingen-informatieavond. Je bent van harte uitgenodigd voor zo’n avond en het alternatief is om een één-op-één-gesprek aan te vragen met een van de trainers.