Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
Familieopstellingen Amsterdam | UNLP

Eerstvolgende Startdata

Bekijk hier de agenda

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over Familie Opstellingen

wo 6 mei - Rotterdam

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

Familieopstellingen Amsterdam

Familieopstellingen Opleiding volgen in Amsterdam

De familieopstellingen-opleidingen van UNLP in Amsterdam zijn erg geliefd onder onze alumni en bieden je vele mogelijkheden.

In bruisend Amsterdam, aan de Fahrenheitstraat 99, kun je namelijk de familieopstellingen-basisopleiding volgen in de opleidingslocatie van UNLP.

De familieopstellingen-basisopleiding wordt in een van de vele opleidingszalen van onze Amsterdamse locatie gegeven.

De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij de trein-, metro- en tramverbindingen op station Amsterdam Amstel. 

Het adres van deze familieopstellingen-opleiding is: 

UNLP Fahrenheitstraat 99, 1097 PP  Amsterdam

1: Bereikbaarheid Familieopstellingen-opleiding bij UNLP Amsterdam

Hoe bereik je UNLP Amsterdam voor jouw familieopstellingen-opleiding?

Onze locatie in Amsterdam aan de Schipluidenlaan kun je uitstekend bereiken met de auto en met openbaar vervoer via station Lelylaan.

Openbaar vervoer

Als je naar station Lelylaan reist, dan loop je binnen 4 minuten naar onze trainingslocatie. Vanaf het station loop je richting het Amsterdam Fashion Centre / de drie rode torens. Wanneer je de rotonde tegenkomt, is het pand Koningshof – waar UNLP in zit – aan de linkerhand.

Auto

Onze trainingslocatie voor jouw familieopstellingen-opleiding in Amsterdam kun je uitstekend bereiken met de auto. Hiervoor neem je de afslag Den Haag A10 (Ringweg Oost). Volg vervolgens de richting Leeuwarden/Zaanstad. Neem daarna afrit S106 Osdorp. Na het uitrijden van de afrit, kom je bij het stoplicht op een viaduct, waar je linksaf gaat. Neem vervolgens de eerste afrit rechtsaf (naar der Kinderenstraat). Sla tot slot bij de stoplichten rechtsaf en op de rotonde weer rechtsaf. Je ziet dan onze trainingslocatie voor de familieopstellingen-opleiding aan de rechterhand. Dit is gebouw Koningshof. Parkeren kan gewoon op straat. Wij (UNLP) zitten op nummer 4 op de vierde etage.

Parkeren

Bij onze locatie voor (o.a.) familieopstellingen-opleidingen, is er betaald parkeren op alle dagen (tot 19:00) behalve op zondag. Op straat zijn in de directe omgeving altijd veel parkeerplaatsen te vinden. Ook is er een P+R aan de Comeniusstraat nr. 10 voor €1,61 per uur of € 10 voor een dagkaart (€5 met een NS-kaart).