Maak kennis met familie opstellingen

Bel de studieadviseur: 020 - 261 07 07

Geaccrediteerde familieopstelling-opleidingen

Deelnemers waarderen ons met een 8.7

Internationaal Gecertificeerde Trainers

Met grootmeesters als familieopstellingen-gasttrainers

3 02 nov.
3 25 jan.
3 23 feb.

Informatieavond

Leer in 2,5 uur alles over Familie Opstellingen

do 18 jan. - Amsterdam
do 22 feb. - Amsterdam
do 19 apr. - Amsterdam

Gratis aanmelden

Brochure aanvragen

Interesse in een erkende opleiding? Download de brochure of bel ons op 020 – 261 07 07.

Download Brochure

FAMILIEOPSTELLINGEN OPLEIDING

Heb je interesse in Familieopstellingen en wil je een Familieopstelling opleiding gaan volgen? Dan ben je op de goede plaats. UNLP biedt je een uitgebreid palet op het gebied van Familieopstelling aan. Van kortdurende trainingen tot uitgebreide opleidingen. 

Veel mensen proberen te veranderen door wilskracht, het stellen van een doel of via affirmaties of tegen zichzelf zeggen dat ze “het de volgende keer anders ga doen”.  

Meeste mensen willen iets veranderen in hun leven. Of het nu gaat om veranderen van slechte gewoontes, doorbreken van beperkende overtuigingen over geld, relaties of gezondheid, of het versterken van emotioneel evenwicht door meer zelfvertrouwen, rust of verbinding.

Oude patronen, in hoe je je voelt, denkt of doet, zitten veelal zo vastgeroest in je systeem dat het een hele uitdaging is om dit van de ene op de andere dag te veranderen. Het nadenken over wat je wel of niet wilt, het erover praten of zelfs stappen zetten in de goede richting. In de meeste gevallen vallen we weer terug op oud patronen.

Dit terugvallen op oude patronen komt omdat er iets anders aan de hand is. Er is een onzichtbare onderstroom die tegen de gewenste verandering ingaat. Een onderstroom die ervoor zorgt dat verandering afgeremd wordt. Dat doelen niet wordt bereikt en dat alles blijft precies zoals het nu is.

Familieopstellingen is een krachtige en uitermate effectieve manier om onbewuste patronen en processen boven tafel te krijgen. We maken allemaal deel uit van systemen. Bijvoorbeeld het systeem van het gezin, familie, maar ook een team of organisatie. Zo’n systeem als geheel heeft ongelooflijk veel invloed op het denken, doen en voelen van ieder individu in dat systeem. Veelal ongemerkt.

Familieopstellingen maken die systemen zichtbaar en de krachten die het uitoefent op het individu. Veelal in één of enkele sessies heb je zoveel “aha” momenten, inzichten en positieve doorbraken dat er van alles in gang wordt gezet. Je energie stroomt weer, blokkades verdwijnen als sneeuw voor de zon en doelen worden bereikt.

Met Familieopstellingen gaat er een wereld voor je open. Deelnemers aan trainingen gebruiken familieopstellingen voor allerlei obstakels, doelen en wensen. Of het nu gaat om het veranderen van ongewenste gewoontes, betere beslissingen kunnen nemen, meer in contact staan met wie je bent en wat je wilt, makkelijker verbinding aan kunnen gaan met anderen.

Familieopstellingen is een methode die iedereen kan leren. Deelnemers aan de opleidingen zijn mensen die meer uit zichzelf willen halen, specifieke obstakels willen weghalen of gewoon meer willen genieten van het leven. Deelnemers zijn ook opvoeders, coaches, managers, docenten en hulpverleners. 

UNLP is de grootste en meest bekende aanbieder van opleidingen, trainingen en masterclasses op het gebied van Familieopstellingen. Regelmatig brengen wereldwijd-gerenommeerde opstellers een bezoek aan UNLP om exclusief aan deelnemers van UNLP een training te geven. Denk hierbij aan Stephan Hausner, Ingrid Dykstra, Svagito Liebermeister, Daan van Kampenhout en Albrecht Mahr. 

Deze unieke opstellers komen bij elkaar om hun kennis, vaardigheden en inzichten met jou als deelnemer te delen. Ervaar de passie, deskundigheid en visie van deze unieke samenstelling van experts en leer van de besten hoe je een familieopstelling maakt.

De Familieopstellingen opleidingen zijn niet alleen uniek in hun samenstelling van trainers/opstellers, maar ook in de persoonlijke begeleiding die jij ontvangt tijdens de opleiding. Naast de opleidingsdagen zijn er supervisie-avonden. Tijdens deze supervisie-avonden wordt in subgroepen gewerkt aan het verbeteren van vaardigheden en het plaatsen van supervisie-opstellingen.

Belangrijk: deze opleidingen zijn goed bezocht: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in en verzeker daarmee jouw plaats!


Klik hier voor jouw Familieopstellingen - opleiding

PERSOONLIJK CONTACT?

Wil jij je ook verder ontwikkelen op dit gebied, zodat je deze nieuwe inzichten kunt toepassen in bijvoorbeeld je privéleven of op je werk? Lees dan op deze pagina meer over de verschillende opleidingen en vraag een brochure aan over de Familieopstelling opleiding die jou aanspreekt. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met student-support op via marieke@unlp.nl of 020-261 07 07

opstelling-logo-unlp.jpg?mtime=201707102

WAT IS EEN FAMILIEOPSTELLING?

Een familieopstelling is een intensieve, krachtige manier van werken en maakt patronen en onbewuste bindingen in het familiesysteem zichtbaar. Opstellingen geven verhelderende en bevrijdende inzichten voor iedereen die worstelt met vragen over levensthema’s, over gezondheid en ziekte, over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen.

WAT KAN IK NA EEN FAMILIEOPSTELLING OPLEIDING?

Na een opleiding Familieopstellingen heb je diepgaand inzicht gekregen in waarom je doet wat je doet, overtuigingen die je onbewust hebt overgenomen en negatieve patronen waar je keer op keer in lijkt terug te vallen. Je krijgt niet alleen diepgaand inzicht, maar je gaat ook ervaren hoe snel en krachtig familieopstellingen werken in hoe je denkt, doet en voelt. Deelnemers volgen een Familieopstelling opleiding voor persoonlijke ontwikkeling en/of om in te zetten in coaching, therapie of training. Daarnaast worden familieopstellingen steeds vaker gebruikt in het bedrijfsleven, bijvoorbeeld om meer inzicht te krijgen in obstakels op het niveau van het individu, team of organisatie.