Mindfulness Training en Opleiding


OPLEIDING MINDFULNESS VOLGEN BIJ UNLP

UNLP is een gerenommeerd opleidingsintituut dat garant staat voor opleidingen en trainingen van de beste kwaliteit. Wil jij je ook graag verdiepen in mindfulness, of je verder ontwikkelen op dit gebied? Wil je leren hoe jij mindfulness kunt toepassen in je leven, zowel privé als zakelijk? Dan ben je bij de mindfulness opleidingen van UNLP aan het juiste adres. Als je bij ons een erkende opleiding gevolgd, dan kun je je mindfulness integreren in je dagelijkse leven. Op deze manier verrijk je niet alleen je eigen leven, maar kun je ook andere mensen op weg helpen. Kortom, een opleiding mindfulness kan een groot verschil maken.

WAT KAN IK MET MINDFULNESS?

De effecten van mindfulness zijn uitgebreid bestudeerd en wetenschappelijk aangetoond. Onderzoek na onderzoek laat zien dat regelmatige beoefening van mindfulness leidt tot:

Aanzienlijke vermindering van lichamelijke klachten, zoals rug- en nekklachten

80% vermindering van stress en onrust

Voorkomen van burn-out

Meer rust en zelfvertrouwenMindfulness trainer opleiding

Mindfulness trainer worden is ook een mogelijkheid bij deelname aan de opleiding. De opgedane kennis tijdens de mindfulness opleiding kun je direct zelf implementeren en op anderen overbrengen. In 8 onderdelen wordt mindfulness behapbaar en duidelijk uitgelegd. De praktische tips zorgen ervoor dat je zelf mindfulness kunt toepassen op de werkvloer, binnen je familie of in je persoonlijk leven. 


Mindfulness training online

Wil jij ook onze Online training mindfulness volgen?

UNLP is een gerenommeerd opleidingsintituut dat garant staat voor opleidingen en trainingen van de beste kwaliteit. Wil jij je ook graag verdiepen in mindfulness, of je verder ontwikkelen op dit gebied? Wil je leren hoe jij mindfulness kunt toepassen in je leven, zowel privé als zakelijk? Dan ben je bij de mindfulness opleidingen van UNLP aan het juiste adres. Als je bij ons een erkende opleiding gevolgd, dan kun je je mindfulness integreren in je dagelijkse leven. Op deze manier verrijk je niet alleen je eigen leven, maar kun je ook andere mensen op weg helpen. Kortom, een online mindfulness training kan een groot verschil maken.Wil jij meer weten over een opleiding bij UNLP? Klik hier en vraag direct een brochure aan.