Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
Online Mindfulness training | UNLP

Online Mindfulness training

 


Leef een stress-vrij leven. Zonder zorgen, volop genieten en met het maximale uit jezelf en het leven.


ONLINE MINDFULNESS CURSUS
Met dr. Vincent van der Burg

Vanuit je eigen huis – In jouw eigen tempo

Schrijf je direct in!

Wacht niet langer. Nu is het moment. Nooit eerder was het zo gemakkelijk om mindfulness te leren.

Doe met mij mee in de online mindfulness cursus. Vanuit het gemak van je eigen stoel. Ontvang 1-op-1 coaching en instructies met mij als jouw mentor om mindfulness te leren en toe te passen op allerlei gebieden in jouw leven. 

   

Dr. Vincent van der Burg  Ben jij klaar voor de volgende stap?


Dit krachtige nieuwe online programma kan iedereen helpen – van beginners die mindfulness willen leren, maar niet weten hoe, tot mensen met 20+ jaar ervaring in meditatie en mindfulness die nieuw leven willen blazen in hun mindfulness beoefening. 


Dit ga je allemaal leren in dit unieke programma: 

 • Hoe je om kunt gaan met lastige mensen in je omgeving – zodanig dat je de negatieve spiraal van irritatie, boosheid en frustratie stopzet
 • Hoe je je beter kunt uiten en hoe je met helderheid communiceert – heldere communicatie begint met heldere gedachten  
 • Hoe je meer helderheid krijgt over wat je (niet) wilt – zodat je gezonde beslissingen kunt nemen die goed voor je zijn 
 • Hoe je energievreters en energiegevers ontdekt – stop de lekkage vanuit je omgeving en laat de energie op een natuurlijke wijze stromen 
 • Hoe je meer rust en balans ervaart in je dagelijkse leven – essentieel om te genieten en jezelf op te laden
 • Hoe je omgaat met stress, piekeren en zorgen – je leert om die eindeloze gedachten over wat er mis kan gaan of niet goed is, te stoppen.  
 • Hoe je meer kunt genieten – van alles en iedereen wat er is in het hier en nu. Zonder de behoefte om het anders te willen.  
 • En veel meer…Krijg binnen 8 weken een stress-vrij leven, ultieme rust en zelfvertrouwen. Uniek online programma.

Je staat op het punt om een methode te ontdekken waarmee je dit alles kunt bereiken. Een methode waarmee je blokkades kunt verwijderen en je maximale potentieel kunt bereiken. Namelijk met een mindfulness training online.

Het maakt niet uit of je:

 • Minder stress wilt ervaren   
 • Meer wilt genieten van het leven   
 • Als coach anderen wilt helpen hun maximale potentieel te bereiken    
 • Minder gevoelig wilt zijn voor het oordeel van anderen   
 • Meer zelfvertrouwen wilt ervaren   
 • Meer concentratie en focus wilt hebben   
 • Wilt leren om positief en in mogelijkheden te denken   
 • Meer creativiteit bij jezelf wilt losmaken
 • Meer leiderschap wilt tonen in je werk of privé   


Welke garanties geven wij jou?

 1. Vincent van der Burg gaat je persoonlijk begeleiden en instrueren om mindfulness te leren en toe te passen in je dagelijkse leven. 
 2. Met krachtige oefeningen en inzichten ga je resultaat bereiken – sneller dan je dacht.  
 3. Je ontvangt urenlang materiaal aan inspirerende video's voor duidelijke uitleg  
 4. Verkrijg diepgaand inzicht in je denken, doen en voelen – al na enkele weken met praktische inzichten en handvatten. 
 5. Persoonlijk contact met mij en je mede-cursisten voor support en inspiratie.
 6. Levenslange toegang tot het programma –inclusief alle extra’s en uitbreidingen
 7. Leer mindfulness vanuit het gemak van je huis, je luie stoel, met een kopje koffie en thee.
 8. In 8 weken leer je wat mindfulness is én zet je het als een expert in in je dagelijkse leven.

Leer mindfulness vanuit het gemak van je huis, je luie stoel, met een kopje koffie en thee. 

In 8 weken leer je wat mindfulness is én zet je het als expert in tijdens je dagelijkse leven. Wat krijg je tijdens het 8-weekse online mindfulness programma?

80% van onze tijd besteden we in de toekomst of in het verleden. Ga maar na. Wat doe je als je in gedachten bent? Grote kans dat je bijvoorbeeld over een situatie of gebeurtenis van vandaag, gisteren, vorige week of zelfs maanden of jaren geleden aan het nadenken bent. Of, wanneer je met je hoofd in de toekomst zit, je bent aan het bedenken wat je gaat eten, wie je gaat zien vandaag of wat je gaat doen. Of morgen, volgende week of over een aantal maanden. We zijn voortdurend allerlei films aan het afspelen van gebeurtenis die al hebben plaatsgevonden of die nog moeten plaatsvinden. Ruzies, meningsverschillen, plannen, mensen, activiteiten, het zijn allemaal zaken die in het verleden of de toekomst liggen. Stress, je zorgen maken, boos worden of verdrietig zijn, het zijn de gevolgen van ons brein dat niet in het hier-en-nu is.

Mindfulness is erop gericht om volledig in het heden te kunnen zijn. Zonder oordeel, zonder verwachtingen. Om dit te kunnen doen moeten we uit ons hoofd komen. Uit het hoofd waar allerlei mentale constructies huisvesten die we verleden of toekomst noemen. Wanneer we uit ons hoofd zijn kunnen we alleen nog maar in het hier en nu zijn. Er is geen andere mogelijkheid.  

Dit krijg je onder andere:

 1. Volledige, officiële Mindfulness Based Stress Reduction - programma  
 2. Talloze oefeningen om thuis te doen, in video en audio  
 3. Regelmatig Vraag & Antwoord-sessies met één van de trainers    
 4. Uitgebreide Bodyscan-oefening en zitmeditaties  
 5. Complete handleiding met alle stappen, technieken en oefeningen  
 6. Verdiepingslessen WAAROM mindfulness zo goed werkt op ons brein  
 7. Mogelijkheid tot een persoonlijke Skype-sessie met één van de mindfulness-trainers  
 8. PLUS 2 BONUSSEN! 


Wil je direct toegang tot ons online materiaal voor de Online Mindfulness training?SCHRIJF JE IN MET 100% TEVEDENHEIDGARANTIE

Zodra je jezelf inschrijft heb je toegang tot de training. Geniet er 30 dagen lang van, pas het toe en pluk de vruchten ervan in je dagelijkse leven. Als je net de meeste mensen bent die zich hebben ingeschreven, zul je ongelooflijk veel motivatie, inspiratie en praktische handvatten ontvangen voor persoonlijk vrijheid in denken, doen en voelen. 

Ben je binnen de eerste 30 dagen van het Online Mindfulness-programma niet tevreden, dan krijg je 100% van je geld terug. 

De Online Mindfulness training/ opleiding is praktisch ingestoken zodat je direct zelf aan de slag kunt. Maar ook ben je in staat na de Online training om anderen jouw skills over te brengen. Het professioneel verzorgde programma wordt gegeven door één van de best opgeleide Mindfulness trainers van Nederland. Met veilige en feitelijk aantoonbaar werkende technieken gaan we aan de slag. Deze technieken zijn voor alle leeftijden, maar vooral voor diegenen die wat extra effectiviteit en rust in zijn/haar leven kan gebruiken. De tientallen mensen die jou voorgingen geven aan erg tevreden te zijn geweest. Dit is met goede redenen, de videoseries worden ondersteund met materiaal om het extra begrijpelijk en behapbaar te maken. 


Wat zeggen anderen?Jersica mindfulness deelnemer

“Deze training is zeker aan te raden in de drukke wereld waarin we leven, zodat we veel bewuster kunnen omgaan met onze reacties.”

Jersica van der Pol, PsycholoogJill mindfulness

“De training heeft een prettige opbouw. Het maakt je bewust van je eigen emoties met talloze tools om jezelf te observeren en de lading van emoties af te halen.”

Jill Bickes, Groepsbegeleider

Raoul mindfulness

“Met een aantal minuten mediteren kan ik de dag ontspannen beginnen. Als ik in een gesprek zit, kan ik hierdoor enkel met die persoon zijn, zonder afleiding.”

Raoul Eggen, Onderwijscoördinator
 ZO ZIET DE TRAINING ERUIT…

In De Online Mindfulness Cursus Krijg Jij Geleerd Alles Wat Je Moet Weten Over Mindfulness – In Slechts 8 Weken In modules van 8 weken ontvang je urenlange inhoud in de vorm van inspirerende video’s, opdrachten en oefeningen. Aan het einde van de cursus heb jij mindfulness geleerd én is het onderdeel geworden van wie je bent en jouw dagelijkse leven. Wanneer je je aanmeldt voor de training, is dit wat je gaat leren:

WEEK 1: INTRODUCTIE

online mindfulness mbsr

In week 1 krijg je een praktische introductie. Je leert de online leeromgeving kennen, maar je ontdekt ook wat je weer leren en uit de cursus wilt halen. En… we gaan direct aan de slag met enkele praktische mindfulness oefeningen om je te laten wennen aan mindfulness. Allemaal erop gericht dat je succesvol de 8 weken doorloopt en het maximale uit de cursus haalt.

WEEK 2: HET FUNDAMENT

nlp mindfulness online

In week 2 gaan we het fundament leggen. Je leert o.a. wat mindfulness is én wat het niet is, veelvoorkomende misverstanden en de diverse niveaus van mindfulness. Je leert observeren, on-stressen en rust creëren. Je krijgt een gedegen basis om de rest van de weken goed aan te kunnen.

WEEK 3: GEBRUIKMAKEN VAN DE KRACHT VAN JE ADEMHALING

Het grote geheim van een goede mindfulness beoefening is de gemoedstoestand van ontspanning en tegelijkertijd aandacht en focus. Dat zorgt er namelijk voor dat je alle deuren openzet om in het hier en nu te zijn, helderheid en plezier te ervaren. Dat zijn ook gelijk de 3 centrale elementen van de mindfulle geest: kalmte, helderheid en plezier of gelukzaligheid.  

Je ademhaling is de verbinding tussen je lichaam enerzijds en je gemoedstoestand anderzijds. Keer op keer speelt je ademhaling, welke meditatieve traditie je ook bestudeert, inclusief mindfulness, een cruciale rol. Als je je ademhaling leert te gebruiken als instrument, dan kun je die altijd en overal -gemerkt en ongemerkt- inzetten om de toestand van kalmte, helderheid en gelukzaligheid te ervaren.

WEEK 4: MINDFULNESS IN HET DAGELIJKSE LEVEN

online mediteren

Wat mindfulness onderscheidt van bijvoorbeeld meditatie is de toepassing ervan in het dagelijkse leven. Deze week ga je mindfulness toepassen in het luisteren naar anderen en gesprekken die je voert. Je gaat leren om de ervaring van mindfulness te vergroten van jezelf naar je omgeving. En van jezelf in stilte naar beweging. 

WEEK 5: VERGROTEN VAN JE EMOTIONELE INTELLIGENTIE

mediteren kun je leren

Het wordt alleen maar beter...In week 5 ga je mindfulness gebruiken om je emotionele intelligentie te vergroten. Zeg maar de mate waarin je emotioneel vaardig bent. Je gaat mindfulness inzetten voor het vergroten van je zelfvertrouwen, zelfkennis, sociale vaardigheden en empathisch vermogen. Van bewustwording naar zelfvertrouwen. 

WEEK 6: OMGAAN MET NEGATIEVE EMOTIES

meditatiecursus online

Sinds enkele jaren is er op dit gebied baanbrekend onderzoek gedaan en is er aangetoond dat het brein geen vast orgaan is maar zich voortdurend aanpast. Hieruit is ontdekt dat we in staat zijn om de emotionele banen in ons brein te veranderen. In week 6 gaan we aan de slag met negatieve triggers en emoties om dat te ervaren. Als die vervelende collega iets zegt waar je normaal gesproken boos op reageert. Of wanneer je overweldigd wordt door angst als je een gesprek met een leidinggevende hebt. Of wanneer je het gevoel hebt niets waard te zijn. Kortom, allerlei triggers en emoties die ons beperken in hoe we willen zijn en leven.

WEEK 7: LIEFDE EN VERBINDING


In deze week leer je zelfcompassie, zelfvertrouwen of liefde voor jezelf te ontwikkelen. Compassie betekent dat je begrip hebt en vriendelijkheid toont wanneer anderen fouten maken, in plaats van de ander veroordelen of hard reageren. Zelfcompassie gaat over het op dezelfde manier reageren naar jezelf. Wanneer jij het moeilijk hebt, fouten maakt, het gevoel hebt dat je faalt of bepaalde (karakter)eigenschappen hebt die je niet leuk vindt aan jezelf. Je leert over o.a. zelfliefde, compassie time-out en het verzachten van je interne stem.  

WEEK 8: INTEGRATIE

In de laatste week gunnen we onszelf de mogelijkheid en vrijheid om te kiezen uit alles wat je hebt geleerd afgelopen weken. Welke oefeningen of opdrachten waren voor jou opmerkelijk effectief en wil je nog eens extra oefenen? Bovendien leer je in deze week een buitengewoon effectieve manier van mindfulness die je altijd en overal kunt inzetten. 


Leer stap voor stap mindfulness van mindfulness-expert dr. Vincent van der Burg

Vincent van der Burg is spreker, psycholoog en expert op het gebied van mindfulness. Hij is trainer van mindfulness trainers en hoofddocent in diverse officiële mindfulness programma’s. Hij is tevens oprichter van UNLP – instituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en is trainer van diverse opleidingen op het gebied van o.a. NLP en lichaamsgericht werken. 

Dr. vincent van der burg

 Ben jij klaar voor een stress-vrij leven? Meld je dan direct aan. 


Wat krijg je tijdens de 8-weekse Mindfulness Training?

80% van onze tijd besteden we in de toekomst of in het verleden. Ga maar na. Wat doe je als je in gedachten bent? Grote kans dat je bijvoorbeeld over een situatie of gebeurtenis van vandaag, gisteren, vorige week of zelfs maanden of jaren geleden aan het nadenken bent. Of, wanneer je met je hoofd in de toekomst zit, je bent aan het bedenken wat je gaat eten, wie je gaat zien vandaag of wat je gaat doen. Of morgen, volgende week of over een aantal maanden.

We zijn voortdurend allerlei films aan het afspelen van gebeurtenis die al hebben plaatsgevonden of die nog moeten plaatsvinden. Ruzies, meningsverschillen, plannen, mensen, activiteiten, het zijn allemaal zaken die in het verleden of de toekomst liggen. Stress, je zorgen maken, boos worden of verdrietig zijn, het zijn de gevolgen van ons brein dat niet in het hier-en-nu is. Mindfulness is erop gericht om volledig in het heden te kunnen zijn. Zonder oordeel, zonder verwachtingen. Om dit te kunnen doen moeten we uit ons hoofd komen. Uit het hoofd waar allerlei mentale constructies huisvesten die we verleden of toekomst noemen. Wanneer we uit ons hoofd zijn kunnen we alleen nog maar in het hier en nu zijn. Er is geen andere mogelijkheid.

✓ Volledige, officiële Mindfulness Based Stress Reduction - programmaor-stap 

✓ Talloze oefeningen om thuis te doen, in video en audio

✓ Regelmatig Vraag & Antwoord-sessies met één van de trainers 

✓ Uitgebreide Bodyscan-oefening en zitmeditaties

✓ Complete handleiding met alle stappen, technieken en oefeningen

✓ Verdiepingslessen WAAROM mindfulness zo goed werkt op ons brein

✓ Mogelijkheid tot een persoonlijke Skype-sessie met één van de mindfulness-trainers  

✓ Bonus 1 Vincent van der Burg's boek van Mindful Quotes  

✓ Bonus 2 1.000 x Mindfulness-muzieklijst 


Wat zeggen anderen over deze online mindfulness training?