Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
NLP Rotterdam Training & Opleiding | UNLP

Rotterdam

NLP opleiding in Rotterdam

UNLP Rotterdam
Haringvliet 90
3011 TG Rotterdam

Onze NLP opleiding Rotterdam vindt plaats in het hart van Rotterdam. Op de 2e en 3e etage van een prachtig monumentaal pand aan het Haringvliet in Rotterdam hebben we de beschikbaarheid over drie ruimtes, ook is er een heerlijk dakterras aanwezig!

NLP in Rotterdam is goed bereikbaar

Het Haringvliet ligt op nog geen 5 minuten wandelen van Station Blaak (metro en trein), de Markthal en de Oude Haven.


Deelname NLP training in Rotterdam

In Rotterdam kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mis je een opleidingsdag? Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

Deelnemen aan de NLP opleiding Rotterdam

UNLP is een erkend opleidingsinstituut. Vandaar dat al onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW. De NLP-training is inclusief 18 opleidingsdagen, gedrukte & digitale syllabus, online leeromgeving, internationaal erkend NLP certificaat, mentorgesprekken en een luxe lunch en koffie/thee. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer.

Kom kennismaken met onze NLP trainers op de NLP informatieavond

Regelmatig organiseren wij NLP informatieavonden bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom tijdens één van deze avonden. Ook kun je altijd vrijblijvend een één-op-één kennismakingsgesprek aanvragen met één van de trainers van de NLP-opleiding in Rotterdam


 • NLP Practitioner Weekendopleiding Rotterdam
 • Bereikbaarheid NLP in Rotterdam
 • Sfeerimpressie
 • Overzichtskaart
 • De NLP Practitioner Weeekendopleiding in Rotterdam is de basisopleiding om te starten met NLP. De opleidingen bij UNLP zijn gericht op bewust worden van onbewuste processen om vervolgens met een uitgebreid palet aan technieken vastgeroeste patronen te veranderen. Om uiteindelijk meer vrijheid te ervaren in je denken, doen en voelen. Voor jezelf of om in te zetten voor anderen. Praktisch, concreet en direct toepasbaar.


  De opleiding NLP Practitioner in Rotterdam van UNLP geeft je een krachtige basis en zorgt voor talrijke mogelijkheden. Wanneer je in de provincies Utrecht, Zuid-Holland of Noord-Brabant woont dan adviseren wij jou ook om deel te nemen aan de NLP opleiding in Rotterdam. Andere deelnemers en opleidingscoaches komen uit deze provincies. Zo kun je eenvoudig intervisiegroepen formeren om NLP nog meer eigen te maken.


  Kom je niet uit Rotterdam en wil je wel deelnemen aan de NLP Practitioner? Klik dan hier voor een overzicht van onze locaties.

 • Voor onze NLP Practitioner opleiding in Rotterdam hebben wij gekozen voor een prachtige en centraal gelegen locatie, vlak aan de voet van de Erasmusbrug en bij het entree van het Euromast-park. Op enkele minuten wandelen van de NLP Rotterdam locatie bevindt zich het metrostation. Met het openbaar vervoer ben je dus zo op je bestemming. Kom je met de auto? Naast het gebouw bevindt zich een parkeergarage. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor NLP Rotterdam als locatie!

  Parkeren

  Af en toe krijgen we vragen van mensen over het parkeren bij ons op de Haringvliet 90. Dat is best prijzig. Wij adviseren mensen met het OV te komen. Maar ik wil je toch even informeren over het dichts bij zijnde goedkopere parkeren:

  Voor parkeren zijn er meerdere opties:

  1.    Voor de deur: Bij ons voor de deur zijn behoorlijk veel parkeerplaatsen op straat. Je betaalt per uur zo’n € 4,00. 

  2.    Op enkele minuten lopen vind je de parkeergarage Oude Haven. Je kunt hier jouw auto voor een hele dag parkeren voor € 10. Let op: je moet wel van te voren jouw parkeerkaar online kopen. Je doet dit via de link: https://parkereninrotterdam.nl/parkeergarage/oude-haven/

  3.    Wil je minder kwijt zijn? Parkeer je auto dan gratis bij P&R Capelsebrug. Vanaf de P&R neem je vervolgens de metro (7 minuten) naar metrostation Oostplein en je wandelt zo naar ons toe!  Voor slechts €2,- parkeer je op een P+R terrein als je met de metro verder reist met OV chip. 

  De meest gunstige terreinen voor het hotel zijn P+R Kralingse Zoom vanuit het noorden, oosten en westen van het land en P+R Slinge vanuit Zuid Nederland.

  U kunt alleen voor €2,- parkeren, als u in- en uitcheckt met uw OV-chipkaart tijdens uw reis. Wie niet verder reist met het openbaar vervoer betaalt het geldende parkeertarief. Hoe het inchecken werkt leest u op rotterdamparkeren.nl/pr-transferium.

  Routebeschrijving openbaar vervoer

  Metrostations Blaak en Oostplein liggen beiden op enkele minuten loopafstand. Station Blaak is ook een intercity-station, dus je kunt ook gemakkelijk de trein nemen!


 • locatie-unlp-rotterdam.jpg?mtime=2018030

 • Parkeergarage-ErasmusbrugGedempte-Zalmha