Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
NLP Haarlem - Opleiding en Training | UNLP

Haarlem

Wil jij ook graag je vaardigheden op het gebied van communicatie verbeteren, en wil je dat doen in (de omgeving van) Haarlem? Dat is geen probleem, want er is ook een locatie voor NLP in Haarlem. Wij brengen jou graag dichtbij je favoriete opleiding en de vele mogelijkheden die deze trainingen jou bieden. Wat kun je zowel verwachten in Haarlem? In Haarlem kun je terecht voor de opleiding NLP Practitioner Intensief.

In Haarlem kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mis je een opleidingsdag? Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

Deelnemen aan de NLP opleiding Haarlem

UNLP is een erkend opleidingsinstituut. Vandaar dat al onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW. De NLP-training is inclusief 18 opleidingsdagen, gedrukte & digitale syllabus, online leeromgeving, internationaal erkend NLP certificaat, mentorgesprekken en een luxe lunch en koffie/thee. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer.

Kom kennismaken met onze NLP trainers op de NLP informatieavond

Regelmatig organiseren wij NLP informatieavonden bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom tijdens één van deze avonden. Ook kun je altijd vrijblijvend een één-op-één kennismakingsgesprek aanvragen met één van de trainers van de NLP-opleiding in Groningen.Eerstvolgende opleidingen op deze locatie


  • NLP IN HAARLEM: BEREIKBAARHEID
  • Voor NLP Haarlem kun je terecht op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg. Dit landgoed bevindt zich midden in de bossen, tegen de duinen van Santpoort. In het grote landhuis vindt de achtdaagse training plaats. Juist deze opleidingslocatie vergroot voor jou de vele mogelijkheden. Tijdens de NLP opleidingsdagen wordt er namelijk zowel binnen als buiten gewerkt. De keukenbrigade verzorgt de lunches en snackmomenten, je komt dus niets tekort! Landgoed Duin & Kruidberg is goed bereikbaar als je met het openbaar vervoer komt. Het ligt op 10 minuten lopen van het NS-station. Kom je met de auto, dan kan parkeren direct bij de entree.