Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
Locatie Drenthe UNLP | UNLP

Grolloo / Drenthe

UNLP Drenthe
Oostereind 14
9444 XD  GROLLOO

De opleidingslocatie voor NLP in Drenthe & Groningen is Landgoed de Moere. Dit landgoed ligt midden in Drenthe en geeft je het gevoel dat je je midden in de natuur bevindt. Zelfs op regenachtige of winterse dagen kun je pauze houden op de veranda. In de tuinen en de bossen van het landgoed zijn verschillende oefenplaatsen gerealiseerd, waardoor je met mooi weer ook buiten aan de slag kunt.

In Drenthe kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mis je een opleidingsdag? Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

Deelnemen aan de NLP opleiding Drenthe

UNLP is een erkend opleidingsinstituut. Vandaar dat al onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW. De NLP-training is inclusief 18 opleidingsdagen, gedrukte & digitale syllabus, online leeromgeving, internationaal erkend NLP certificaat, mentorgesprekken en een luxe lunch en koffie/thee. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer.

Kom kennismaken met onze NLP trainers op de NLP informatieavond

Regelmatig organiseren wij NLP informatieavonden bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom tijdens één van deze avonden. Ook kun je altijd vrijblijvend een één-op-één kennismakingsgesprek aanvragen met één van de trainers van de NLP-opleiding in Groningen. • Bereikbaarheid Landgoed de Moere
 • Overnachtingsmogelijkheden
 • Onze locatie is goed bereikbaar. Parkeren kan gewoon bij ons. Ook zijn we goed te bereiken met het openbaar vervoer. Reis je per trein, kies er dan voor om vanuit Assen met de treintaxi gebracht te worden. Je betaalt hier slechts 7 euro voor (gemiddeld). Je belt de treintaxi 1 uur voordat je aankomt: 0900-4002000.


  Mocht je met de bus willen komen, de bushalte ligt op 600 meter van de locatie (uitstappen bij de rotonde in Grolloo, vervolgens wandelen richting Papenvoort - BUS 21, rijdt tussen Assen en Emmen). Ons adres is: Oostereind 14, 9444 XD te Grolloo.

 • In de directe omgeving zijn er verschillende prettige mogelijkheden om te verblijven.

   

  Bed & Breakfast De Suyderhof
  Eén van de favorieten onder onze deelnemers. Midden in het dorp staat de boerderij van Bob & Tineke, die zij sfeervol hebben verbouwd tot B&B: https://www.desuyderhof.nl
  € 30 incl. ontbijt
  Eenpersoons kamer met eigen sanitair
   

  Lindenhof
  Het pension in Grolloo, midden in het dorp, naast het café/restaurant. Wandelend ben je in 10 minuten op de trainingslocatie.
  https://www.lindenhof-grolloo.nl
  € 44,50 incl. ontbijt
  > 2 nachten: € 39,50 per nacht
  Vakantiewoning + 6-tal kamers
  eigen sanitair  Kalverhemsheugt
  Ook een favoriet van onze deelnemers is B&B de Kalverhemsheugt. Het ligt net buiten het dorp, fietsend ben je snel op de trainingslocatie. https://www.kalverhemsheugt.nl
  € 30 incl. ontbijt
  4 kamers, gedeelde badkamer


  De Eurostee
  Deze accommodatie bestaat uit twee 2-persoons appartementen achterin een woonboerderij. Elke appartement heeft een eigen ingang, ingerichte keuken, aparte slaapkamer, eigen badkamer, woon- en zitgedeelte en een fijn terras. Daarnaast is er een leuk 4-persoons vakantiehuisje.

  De boerderij ligt op fietsafstand in het nabijgelegen dorp Schoonloo, tegenover restaurant Hegeman. Onze opleidingslocatie is met de auto in 5 minuten te bereiken. 

  https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/schoonloo/de-eurostee/74022  Bospark Lunsbergen
  https://www.roompot.nl/vakantieparken/nederland/drenthe/bospark-lunsbergen
  € 80 - 195 per week
  compleet ingerichte chalets  Hotel Buxus - Gasselte (15 min met de auto)
  https://www.hotel-buxus.com
  € 57,50 incl. ontbijt
  1-persoons kamer