Brabant

NLP BRABANT

Bijzondere locatie voor NLP

Er is niet zonder reden gekozen voor het Brabantse dorpje Aarle-Rixtel. De NLP opleiding bevindt zich namelijk bij het missieklooster van Aarle-Rixtel. Omdat het klooster nog actief is, zorgt dit voor een bijzondere sfeer. Naast het klooster vind je de kloosterboerderij, eveneens een prettige locatie die een open en ongedwongen sfeer ademt. Op het erf wandelen de kippen rond en in de kloostertuin zijn veel oefenplaatsen ingericht. Hier kun je dus ook buiten optimaal genieten van jouw NLP-opleiding in Brabant. De NLP opleiding zelf vindt plaats in de oude boerderij, die inmiddels verbouwd is. Een deel van de boerderij is namelijk getransformeerd tot herberg. Ook hierdoor ben je tijdens je verblijf van alle gemakken voorzien.

Overnachten in Brabant voor je opleiding

Het is voor jou ook goed mogelijk om op deze locatie een speciaal overnachtingsarrangement bij te boeken. Je slaapt dan in een ruime, sfeervol ingerichte kamer die van alle moderne gemakken is voorzien. Ook heb je hierbij eigen sanitaire voorzieningen tot je beschikking. De NLP Brabant locatie is goed te bereiken per auto, maar vanuit Helmond zou je bijvoorbeeld ook de OV-taxi kunnen nemen.

In  Brabant  kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mis je een opleidingsdag? Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.

Deelnemen aan de NLP opleiding Brabant

UNLP is een erkend opleidingsinstituut. Vandaar dat al onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW. De NLP-training is inclusief 18 opleidingsdagen, gedrukte & digitale syllabus, online leeromgeving, internationaal erkend NLP certificaat, mentorgesprekken en een luxe lunch en koffie/thee. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer.

Kom kennismaken met onze NLP trainers op de NLP informatieavond

Regelmatig organiseren wij NLP informatieavonden bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom tijdens één van deze avonden. Ook kun je altijd vrijblijvend een één-op-één kennismakingsgesprek aanvragen met één van de trainers van de NLP-opleiding in Groningen.Eerstvolgende opleidingen op deze locatie