Amsterdam

NLP-opleiding volgen in bruisend Amsterdam

UNLP Amsterdam biedt jou vele mogelijkheden, in het hart van onze hoofdstad. Aan de Schipluidenlaan 4 bevindt zich namelijk de opleidingslocatie voor de opleidingen in Amsterdam. Op de vierde etage, goed bereikbaar per lift en trap, heeft UNLP meerdere opleidingszalen. Een unieke en centrale locatie dus, goed bereikbaar per openbaar vervoer en op enkele minuten wandelen van het bekende Rembrandtpark.

Het gebouw is uniek in zijn soort. Ingericht door Jan des Bouvrie is het pand volledig klimaatneutraal en opgezet als 'frisse school'.

UNLP Schipluidenlaan 4 (Koningshof) 1062 HE Amsterdam


Eerstvolgende opleidingen op deze locatie


 • Openbaar vervoer
 • Auto en parkeren
 • Overzichtskaart nieuwe locatie
 • Hoe bereik je UNLP Amsterdam?

  UNLP Amsterdam aan de Schipluidenlaan is goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.


  Openbaar vervoer

  Vanaf station Lelylaan is het 4 minuten lopen naar ons pand. Je loopt langs de bussen richting ROC (school) en Fashion Centre. Het pand Koningshof ligt aan de linkerhand.

 • Auto

  UNLP Amsterdam is goed bereikbaar met de auto.

  Neem de afslag Den Haag A10 (Ringweg Oost). Daarna volg je de richting Leeuwarden/Zaanstad. Neem afrit S106 Osdorp; bij de verkeerslichten ga je linksaf. Daarna neem je de eerste afrit rechtsaf (naar der Kinderenstraat) waar je vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf gaat. Op de rotonde ga je rechts. Het pand Koningshof ligt aan de rechterhand.

  Volg de richting Amsterdam en daarna A10 richting Den Haag (Ringweg Zuid). Vervolgens volg je A10 Leeuwarden/ Zaanstad. Neem afrit S106 Osdorp en ga bij de verkeerslichten linksaf. Daarna neem je de eerste afrit rechtsaf (naar der Kinderenstraat) waar je vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf gaat. Op de rotonde ga je rechts. Het pand Koningshof ligt aan de rechterhand.

  Houd de richting Amsterdam aan en vervolgens de richting Leeuwarden/ Zaanstad A10. Daarna neem je afrit S106 Osdorp en ga je bij de verkeerslichten linksaf. Neem daarna de eerste afrit rechtsaf (naar der Kinderenstraat) waar je vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf gaat. Op de rotonde ga je nogmaals rechts. Het pand Koningshof ligt aan de rechterhand.


  Parkeren

  Van maandag tot en met zaterdag geldt betaald parkeren. In de directe omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Je kunt parkeren aan de straatkant of bij de P+R aan de Comeniusstraat nr. 10. Kosten €1,61 per uur of € 10 voor een dagkaart (€5 met een NS kaart).

 • Veel-info.png?mtime=20170516101130#asset