Array
(
    [combinatiekorting] => 0
    [vroegboekkorting] => 0
    [pakketkorting] => 0
    [totalkorting] => 0
)
NLP Amersfoort, Utrecht opleiding, training & workshop | UNLP

Amersfoort / Utrecht

NLP training in Utrecht (Plaats: Amersfoort)

Veel deelnemers hebben ons de vraag gesteld: "Wanneer start UNLP ook een training in provincie Utrecht?" Het moment is daar! In 2018 zullen wij eindelijk van start gaan met de NLP Practitioner Weekendopleiding in Utrecht. We hebben onze favoriete locatie al uitgekozen. Belangrijk is dat de locatie goed bereikbaar is met openbaar vervoer én met de auto. 

In Amersfoort / Utrecht kun je terecht voor de Nederlandse Vereniging van NLP en International Association of NLP erkende en gecertificeerde 18-daagse NLP Practitioner Weekendopleiding. De opleiding is verdeeld over 8 weekenden, van 10.00 tot 17.00 uur. Twee opleidingsdagen vinden plaats op vrijdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. Mis je een opleidingsdag? Dit is geen enkel probleem. Er zijn tal van mogelijkheden om de gemiste opleidingsdagen in te halen in een andere opleiding.


Deelnemen aan de NLP opleiding Utrecht (Plaats: Amersfoort)

UNLP is een erkend opleidingsinstituut. Vandaar dat al onze opleidingen vrijgesteld zijn van BTW. De NLP-training is inclusief 18 opleidingsdagen, gedrukte & digitale syllabus, online leeromgeving, internationaal erkend NLP certificaat, mentorgesprekken en een luxe lunch en koffie/thee. De opleiding is fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer.

Kom kennismaken met onze NLP trainers op de NLP informatieavond

Regelmatig organiseren wij NLP informatieavonden bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom tijdens één van deze avonden. Ook kun je altijd vrijblijvend een één-op-één kennismakingsgesprek aanvragen met één van de trainers van de NLP-opleiding in Groningen.


Het adres van UNLP-locatie Utrecht (Amersfoort)

Gebouw Alticollense
Koningin Wilhelminalaan 3-5
3818 HN AMERSFOORT


  • Kaart (klik om te vergroten)
  • Locatie-NLP-Amersfoort.png?mtime=2018060