Drenthe

De opleidingslocatie voor NLP in Drenthe & Groningen is Landgoed de Moere. Dit landgoed ligt midden in Drenthe en geeft je het gevoel dat je je midden in de natuur bevindt. Zelfs op regenachtige of winterse dagen kun je pauze houden op de veranda. In de tuinen en de bossen van het landgoed zijn verschillende oefenplaatsen gerealiseerd, waardoor je met mooi weer ook buiten aan de slag kunt.


 • Bereikbaarheid Landgoed de Moere
 • Overnachtingsmogelijkheden
 • Onze locatie is goed bereikbaar. Parkeren kan gewoon bij ons. Ook zijn we goed te bereiken met het openbaar vervoer. Reis je per trein, kies er dan voor om vanuit Assen met de treintaxi gebracht te worden. Je betaalt hier slechts 7 euro voor (gemiddeld). Je belt de treintaxi 1 uur voordat je aankomt: 0900-4002000.


  Mocht je met de bus willen komen, de bushalte ligt op 600 meter van de locatie (uitstappen bij de rotonde in Grolloo, vervolgens wandelen richting Papenvoort - BUS 21, rijdt tussen Assen en Emmen). Ons adres is: Oostereind 14, 9444 XD te Grolloo.

 • In de directe omgeving zijn er verschillende prettige mogelijkheden om te verblijven.

   

  Bed & Breakfast De Suyderhof
  Eén van de favorieten onder onze deelnemers. Midden in het dorp staat de boerderij van Bob & Tineke, die zij sfeervol hebben verbouwd tot B&B: http://www.desuyderhof.nl
  € 30 incl. ontbijt
  Eenpersoons kamer met eigen sanitair
   

  Lindenhof
  Het pension in Grolloo, midden in het dorp, naast het café/restaurant. Wandelend ben je in 10 minuten op de trainingslocatie.
  http://www.lindenhof-grolloo.nl
  € 44,50 incl. ontbijt
  > 2 nachten: € 39,50 per nacht
  Vakantiewoning + 6-tal kamers
  eigen sanitair  Kalverhemsheugt
  Ook een favoriet van onze deelnemers is B&B de Kalverhemsheugt. Het ligt net buiten het dorp, fietsend ben je snel op de trainingslocatie. http://www.kalverhemsheugt.nl
  € 30 incl. ontbijt
  4 kamers, gedeelde badkamer  Bospark Lunsbergen
  http://www.roompot.nl/vakantieparken/nederland/drenthe/bospark-lunsbergen
  € 80 - 195 per week
  compleet ingerichte chalets  Hotel Buxus - Gasselte (15 min met de auto)
  http://www.hotel-buxus.com
  € 57,50 incl. ontbijt
  1-persoons kamer