Dankjewel - Droom, Leef, Geniet januari

Je bent erbij! 2-Daags Theaterseminar: Droom, Leef, Geniet!

We vinden het hartstikke leuk om op 19 & 20 januari met je te gaan werken!


Meer informatie ontvang je voor aanvang van het event

De praktische informatie ontvang je een aantal dagen vóórdat het evenement begint via e-mail. Trouwens, check even je (spam) mailbox. Daar vind je een bevestiging van je betaling.

Heb je een tweede persoon aangemeld?
Ook deze persoon ontvangt een aantal dagen van tevoren een mail met alle praktische informatie.


Datum en locatie

Wanneer:
19 & 20 januari 2018

Locatie:
Amsterdam
De precieze locatie wordt later bekendgemaakt.


We kijken ernaar uit om je te gaan zien!

Tijdens deze 2 dagen gaan we aan de slag met precies die manieren om productiever, succesvoller en gelukkiger te worden:

  • 7 manieren voor een krachtige mindset. De kracht van positief denken kennen de meeste mensen. Maar hoe doe je dat? Leer eenvoudige, maar krachtige manieren om een positieve en krachtige mindset te ontwikkelen.
  • Dé techniek om beperkende overtuigingen te veranderen. Overtuigingen -dat wat je gelooft over jezelf en wat je wel of niet kan- beinvloeden de mate waarin je succes hebt en gelukkig bent.
  • 3 manieren om om te gaan met angst voor falen. Uitstelgedrag, overmatig werk controleren, alles perfect willen doen. Het zijn manieren om te voorkomen dat we falen én blokkeren je om je doel te bereiken. Leer hoe dit voor eens en altijd uit je systeem te halen.
  • De techniek om te stoppen met een negatieve interne dialoog. Wat zeg jij tegen jezelf als je zenuwachtig bent voor een presentatie, tegen een gesprek op ziet of het tegenzit in je werk? Stop met jezelf naar beneden te halen. Laat je interne dialoog vóór je werken in plaats van tegen je.
  • Negatieve mensen om je heen: hoe ga je ermee om? Je omgeving kan je energie geven, maar ook enorm veel energie kosten. Hoe ga je om met energievreters en voorkom je dat het op jou overslaat?
  • Inventariseer hoe je leven er nu uitziet op belangrijke gebieden. Hoe goed je je zaken ook op een rij hebt, we hebben allemaal gebieden in ons leven die verbeterd kunnen worden. Denk aan gezondheid bijvoorbeeld. Voel jij je vol energie en passie? Ja? Geweldig! En hoe zit dat op het gebied van werk? Tijdens deze 3 dagen heb jij volledig inzicht in welke gebieden je je wilt ontwikkelen.
  • Ontdek jouw vurige verlangen. Waar zit jouw passie en vurig verlangen? Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Contact hebben met jouw innerlijke brandstof is essentieel als je je doelen wilt bereiken en jezelf wilt ontwikkelen. Maak een magnetische missie en ontdek je vurig verlangen.


Maak er een gezamenlijk weekendje uit van!

Kom trouwens samen met vrienden en familie. Als je persoonlijk wilt groeien, productiever en succesvoller wilt zijn, je maximale potentieel wilt bereiken en gelukkiger wilt zijn, dan is dit event voor jou bedoeld. Gebruik onderstaande link om anderen uit te nodigen: https://www.unlp.nl/opleidingen/nlp-opleidingen/nlp-workshops/droom-leef-geniet

Nogmaals, van harte welkom bij Droom, Leef, Geniet en tot snel!

Met warme groet,


Vincent


Dr. Vincent van der Burg
Directeur / Oprichter
UNLP - Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling en Communicatie