Array
(
  [combinatiekorting] => 0
  [vroegboekkorting] => 0
  [pakketkorting] => 0
  [totalkorting] => 0
)
Bedankt Droom Leef Geniet | UNLP

Bedankt Droom Leef Geniet

De praktische informatie ontvang je een aantal dagen vóórdat het evenement begint via e-mail.
Trouwens, check even je (spam) mailbox. Daar vind je een bevestiging van je betaling. 


Je bent erbij! 2-Daags Seminar: Droom, Leef, Geniet! De Geheimen tot een Krachtige Mindset en Positief Denken

We vinden het hartstikke leuk om op 11 en 12 mei met je te gaan werken!

Wanneer:
11 & 12 mei 2019

Locatie:
Hofplein Theater
Rotterdam

Tijdens deze 2 dagen gaan we aan de slag met precies die manieren om productiever, succesvoller en gelukkiger te worden: 

 • 7 manieren voor een krachtige mindset. De kracht van positief denken kennen de meeste mensen. Maar hoe doe je dat? Leer eenvoudige, maar krachtige manieren om een positieve en krachtige mindset te ontwikkelen.  
 • Dé techniek om beperkende overtuigingen te veranderen. Overtuigingen -dat wat je gelooft over jezelf en wat je wel of niet kan- beinvloeden de mate waarin je succes hebt en gelukkig bent. 
 • 3 manieren om om te gaan met angst voor falen. Uitstelgedrag, overmatig werk controleren, alles perfect willen doen. Het zijn manieren om te voorkomen dat we falen én blokkeren je om je doel te bereiken. Leer hoe dit voor eens en altijd uit je systeem te halen.
 • De techniek om te stoppen met een negatieve interne dialoog. Wat zeg jij tegen jezelf als je zenuwachtig bent voor een presentatie, tegen een gesprek op ziet of het tegenzit in je werk? Stop met jezelf naar beneden te halen. Laat je interne dialoog vóór je werken in plaats van tegen je.  
 • Negatieve mensen om je heen: hoe ga je ermee om? Je omgeving kan je energie geven, maar ook enorm veel energie kosten. Hoe ga je om met energievreters en voorkom je dat het op jou overslaat? 
 • Inventariseer hoe je leven er nu uitziet op belangrijke gebieden. Hoe goed je je zaken ook op een rij hebt, we hebben allemaal gebieden in ons leven die verbeterd kunnen worden. Denk aan gezondheid bijvoorbeeld. Voel jij je vol energie en passie? Ja? Geweldig! En hoe zit dat op het gebied van werk? Tijdens deze 3 dagen heb jij volledig inzicht in welke gebieden je je wilt ontwikkelen. 
 • Ontdek jouw vurige verlangen. Waar zit jouw passie en vurig verlangen? Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Contact hebben met jouw innerlijke brandstof is essentieel als je je doelen wilt bereiken en jezelf wilt ontwikkelen. Maak een magnetische missie en ontdek je vurig verlangen. 

Kom trouwens samen met vrienden en familie. Als je persoonlijk wilt groeien, productiever en succesvoller wilt zijn, je maximale potentieel wilt bereiken en gelukkiger wilt zijn, dan is dit event voor jou bedoeld. 

Normaal kost deze 2-daagse meer dan € 950. Hier kun je je verder inlezen.

Belangrijk: Het is jaren geleden dat Vincent en Marcel samen zo'n (bijna gratis) live training hebben aangeboden. Elke keer als ze samen komen -online of live- gaan mensen met inspiratie en nieuwe inzichten naar huis. Zorg ervoor dat je hier bij bent.