Trainers worden hier aan je voorgesteld
Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Trainers

Marcel Meijlink
NLP trainer
Marcel is doorziend, uitdagend en humorvol. Met zijn unieke stijl weet hij het beste van de ander naar boven te halen. Ultieme recordhouder in het creëren van “ah ha” momenten voor zijn deelnemers. Actief in opleidingen, in-company opdrachten en lezingen. Samen met Vincent is hij oprichter van UNLP.

Profiel bekijken
Vincent van der Burg
Mindfulness, NLP trainer
Vincent is inspirerend, passievol en provocatief. Oprichter van UNLP. Vanaf zijn 15e jaar bezig met NLP en uitgegroeid tot een deskundige op het gebied van o.a. NLP en mindfulness. Zijn passie is het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe trends op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vincent is NLP ontwikkelaar, auteur en trainer.

Profiel bekijken
Marieke Stoffer
Secretariaat / studieaviseur
Marieke is behulpzaam, betrokken en hardwerkend. Samen met haar man André en dochter Sem wonen ze in Haarlem. Haar passie is het in contact zijn met deelnemers en het beantwoorden van allerhande vragen. Ze is verantwoordelijk voor het UNLP secretariaat en student support.

Profiel bekijken
Sylvia de Vries
NLP trainer
Sylvia is een passievolle, humorvolle en praktisch ingesteld persoon. Met een achtergrond in o.a. The Secret en Louise Hay weet ze als NLP trainer haar deelnemers op een unieke wijze te inspireren en te ontwikkelen. Ze verzorgt opleidingen variërend van NLP Practitioner tot NLP Master Coach.

Profiel bekijken
Greetje Komdeur
NLP trainer, Trainer Familieopstellingen
Greetje is humorvol, analytisch en leergierig. Ze is 54 jaar en woont in Drachten, Friesland. Als NLP trainer is ze zich gaan bekwamen in met name systemisch werken, familie-opstellingen en mindfulness. Ze heeft direct gewerkt met grootmeesters als Bert Hellinger, Gunthart Weber en Svagito.

Profiel bekijken
Flora Verelst
Trainer Familieopstellingen
Flora weet met een vakkundige en liefdevolle blik snel door te dringen tot dynamische processen binnen de familie, het gezin of organisatie. Als NLP trainer en familie- en organisatieopsteller is ze gespecialiseerd in vitaliteit, stress, lichaamsgericht werken en trauma´s.

Profiel bekijken
Bruno Billiet
Trainer Familieopstellingen
Bruno is intuïtief, empathisch én confronterend. Met zijn meesterschap in familieopstellingen is hij een voorbeeld voor velen. In de meer dan 30 jaar ervaring als therapeut heeft hij ervaring opgedaan in vakgebieden als familieopstellingen, NLP, Tao, Ericksoniaanse hypnose, Neuro-Emotionele Integratie en Tijdlijnen.

Profiel bekijken
Ingrid Dykstra
Trainer Familieopstellingen
Ingrid is een zeer ervaren en gerenommeerd systemisch gezins- en familietherapeut. Zij heeft haar praktijk in Hamburg e werkt in o.a. Duitsland, Spanje, Rusland, Belgie en Nederland. Zij heeft verschillende boeken gepubliceerd, waaronder de internationale bestseller "Familieopstellingen met kinderen en jongeren”.

Profiel bekijken
Daan van Kampenhout
Trainer Systemic Ritual
Daan is sinds 1987 al actief als trainer in het sjamanisme en legde zich later toe op de combinatie met familieopstellingen. Door elementen uit familieopstellingen en het sjamanisme te combineren, ontwikkelde hij een nieuwe werkvorm: Systemic Ritual®. Daan van Kampenhout is auteur van de systemische boeken "Beelden van de ziel", "De tranen van de voorouders" en "Werken met het levenswiel”.

Profiel bekijken
Adélka Vendl
Trainer Provocatief Coachen
Adélka is nieuwsgierig, prikkelend en onorthodox. Ze gebruikt in haar werk een combinatie van NLP, provocatieve therapie en RET. Naast trainingen en individuele trajecten werkt ze als arbeids- en organisatiepsycholoog graag binnen de bedrijfscontext. Ze is woonachtig in Bilthoven, waar ze ook een eigen praktijk heeft.

Profiel bekijken
Devapath Peters & Nalini Lan
Mindfulness
Devapath Peters is sinds 35 jaar geleden arts. Tegenwoordig is hij de directeur van de International Breath Energy School. Als dokter realiseerde hij dat alles in ons leven van onze adem afhangt: lichaam, geest, hart en ziel. Dit inspireerde hem om de op meditatie gebaseerde therapie Oshos Diamond Breath® te ontwikkelen. Het draait bij Devapath om het grote gevoel van zijn. Nalini Lan is dans- en yogadocent met vele jaren ervaring.

Profiel bekijken
Albrecht Mahr
Trainer Familieopstellingen
Albrecht Mahr (1943) werkte vanaf 1987 nauw samen met Bert Hellinger en is een grootheid op het gebied van familieopstellingen. Hij begon zijn carrière als psychoanaliticus, arts en specialist in psychosomatische geneeskunde en psychotherapie. Albrecht Mahr verdiepte zich later onder andere in lichaamsgerichte therapie, gestalttherapie en hypnotherapie (Milton Erickson).

Profiel bekijken
Bettina Hallifax
Trainer De Journey
Bettina Hallifax is één van de aller eersten die zich inde beginjaren met De Journey ging bezighouden. Ze heeft ervaren hoe ze de levens van haar clienten kon transformeren met de Journey. Hierdoor voelde ze een roeping om De Journey te verspreiden. Ze heeft jarenlang intensief met Brandon Bays samengewerkt, en ze heeft over de hele wereld seminars geleid.

Profiel bekijken
Svagito Liebermeister
Trainer Familieopstellingen
Svagito Liebermeister is een trainer en therapeut van ongekend niveau. Hij heeft een unieke benadering van Familieopstellingen die zijn oorsprong heeft in meditatie. De voertaal tijdens de trainingen van Svagito zijn engels.

Profiel bekijken