NLP artikelen ook interessant voor jou
Heeft u een vraag? Bel 020 - 261 07 07
Of mail naar info@unlp.nl

Blog

Zelfvertrouwen leren in een cursus, kan dat?

“Sukkel!” “Waardeloos ben je!” “Dat gaat je nooit lukken!” “Jij bent gewoon niet zo goed als die ander!” Wat zou er met je zelfvertrouwen gebeuren als een belangrijk iemand dit tegen je zou zeggen? Bijvoorbeeld je moeder of vader, een goede vriend of vriendin of je favoriete leraar, trainer of hulpverlener?
Meer lezen

Hoe NLP mijn PTSS opruimde

PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom) valt onder de psychotrauma- en stress gerelateerde stoornissen. PTSS is heftig, vaak raak je jezelf en de regie over je leven behoorlijk kwijt. Als je geluk hebt verdwijnen de emotionele gevolgen van een schokkende gebeurtenis, bij een goede verwerking, vanzelf.
Meer lezen

Efficiënt vergaderen, hoe doe je dat?

Waarom moet ik tijdens vergaderingen naar oeverloze discussies luisteren? En waarom heeft de helft van mijn collega’s de afgesproken werkzaamheden alweer niet af? Hoe maak je vergaderen effectiever, en hoe kunnen mensen elkaar beter begrijpen?
Meer lezen

Hoe ga je weer met plezier naar je werk?

Iedereen gaat wel eens met tegenzin naar zijn werk. Daar is niets mis mee. Maar wanneer je structureel met tegenzin naar je werk gaat en de ontspanning van het weekend nodig hebt om de werkweek te kunnen overleven... Hoe vind je dan de passie in je werk weer terug?
Meer lezen

20 principes voor vrijheid

De afgelopen jaren ben ik op zoek gegaan naar principes voor: Vrijheid, geluk, top-prestaties en voldoening. Ik heb ze verzameld en wil ze met je delen.
Meer lezen

Psych K, wat is het?

De Journey is ontwikkeld door de internationaal veel geprezen spreker, bestseller-auteur en mind-body healing-expert Brandon Bays. In 1992 was Bays gediagnosticeerd met een tumor ter grootte van een basketbal.
Meer lezen